Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Turnhout:

Bestaand terras uitbreiden

Wij hebben een verhoogd Terras en zouden deze graag vergroten ....er zal een nieuwe muur moeten worden gezet en opgevuld moeten worden , het terras is ongeveer 1 meter hoog. Verhoogd terras vergroten. Nieuwe muur zetten en opvullen.

Plaatsen van steentapijt

Plaatsen van steentapijt onder een open poolhouse - buiten - ca. 30 m²

Terras in gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonnen vloer in de kleur antraciet of zwart in een open poolhouse gieten. Oppervlakte ca. 30 m².

Siergrind leggen

Aanleg van oprit, tuinpad en terras in siergrind. Maximaal 50 m² te leggen.

Terras vergroten

Bestaand terras uitbreken en nieuw terras vergroten . uitgraven, stabilisé leggen en boordstenen plaatsen. ongeveer 40 m²

Gepolierde betonvloer gieten voor oprit

We zouden graag onze oprit (en eventueel terras) willen heraanleggen. Nu oprit met siergrind. moet heraangelegd worden met gepolierd beton. Oppervlakte 125 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Renovatie / vervanging van bestaande oprit en bestrating van betonklinkers (22 jaar). Gewenst materiaal = kleiklinkers. Meer dan 100 m².

Asfalt gieten

We zouden graag asfalt laten aanbrengen rond ons bedrijf. Momenteel ligt er overal steenpuin. Het is voor een totale oppervlakte van 900m²

Oprit verharden met asfalt

Ik zou graag mijn oprit laten verharden met asfalt Het omvat nu een ondergrond van mengpuin 0/40 het gaat om een 960m²

Kelderroosters plaatsen

Mijn buurman en ik zouden beiden een nieuwe kelderrooster/traanplaat met verluchtingsgaten willen. De afmeting voor beiden is 63 x 33 cm. Nu ligt er een basisrooster. Waarvan 1 ook zwaar verzakt is.