Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Vosselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Vosselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Vosselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Vosselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vosselaar:

Leggen tuinterras

Tuinterras van ong. 23m² in tuin aanleggen. Momenteel aarde. Tegels leggen op trap met 3 treden van 0.4m x 0.9m die naar veranda leidt.

Terras vernieuwen

Terras van ong. 50m² vernieuwen. Bestaand terras met tegels uitbreken. Terras in keramische of betontegels plaatsen. Afwerking uitvoeren.

Klinkerwerken uitvoeren

Het pad dient nog uitgegraven worden en voorzien worden van een ondergrond Tussen 50 en 100 m²

Plaatsen van kasseien en dals

Ongeveer 200 m² kasseien uitbreken en 10 meter verderop plaatsen in een oud padje. Daarnaast nieuwe parking/oprit aanleggen met betonnen platen of grote dals met daartussen grijze kiezel (ongeveer 200m²).

Sportterrein en oprit aanleggen

1/ Ik zou een vak van 250 m2 willen laten opvullen met 5-10 cm zand, laten aandammen met een trilplaat en vervolgens wil ik op dat terrein een sportveldje leggen met onderdoek en kunstgras. 2/ vervolgens wil ik in het vak ervoor op ons terrein een vak van +/- 65 m2 laten opvullen met grond over een hoogte van ongeveer 10 cm hoogte, aangedamd en daarover een gronddoek tegen onkruid en vervolgens wil ik een laag boomschors leggen. De bedoeling is dat je hierop zou kunnen parkeren met de wagen. 3/ en als afsluiting wil ik het vak ernaast van ongeveer 56 m2 laten aanleggen als oprit in Dolomiet. Eerst een onkruiddoek en vervolgens 8-10 cm dolomiet. Onder alle hierboven vermelde delen van het terrein ligt reeds aangerolde steenpuin als onderlaag.

Klinkers plaatsen na rioleringswerken

16 m² bruine rechthoekige klinkers heraanleggen. Heb de klinkers voorhanden.

Aanleggen van oprit met kasseien

Oprit 3 meter breed en 33 meter lang met kasseien.

Terras aanleg

Achteraan in de tuin het voorzien van klinkers met een oppervlakte van 10x12m.