Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor leggen tuinterras:

Leggen tuinterras

Tuinterras van ong. 23m² in tuin aanleggen. Momenteel aarde. Tegels leggen op trap met 3 treden van 0.4m x 0.9m die naar veranda leidt.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Vosselaar (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen tuinterras uit heel België:

Composiet tuinterras leggen

Terras in composiet leggen aangrenzend aan het bestaande terras rond de vijver. Ondergrond waar het terras moet komen is zand.

Tuinterras en parking in printbeton aanleggen

Tuinterras in printbeton van 50 m² en een parking voor twee wagens in printbeton aan te leggen. Ondergrond momenteel is aarde.

Houten terras in ipé aanleggen

Heraanleg tuinterras in hout. Terras van 11 m² in achtertuin Momenteel Bankirai maar willen graag Ipé leggen.

Houten terras leggen in de tuin

Aanleggen van een tuinterras van ongeveer 35 m². Er moet niets worden verwijderd, ligt braak.

Afbraak en afvoer materialen oud tuinhuis en uitvoeren verhardingswerken rond het huis

Vakman voor enkele karweien zoals de afbraak, ontmanteling en nadien afvoeren van de oude materialen van een oud houten tuinhuis. Daarna moeten er allerlei verhardingswerken (klinkers leggen in stabilisé) gebeuren vooraan en achteraan het huis, o.a. tuinpad, oprit, verharding parkeerruimte auto, voorbereidingen plaatsen van verhoogde borduurs en klinkers voor plaatsen van een nieuw tuinhuis, ook de bestaande tegels van tuinterras moeten opgevuld en/of ingevoegd worden. Ik zoek dus een aannemer die al deze werken gezamenlijk kan doen. De werken moeten uitgevoerd worden bij onze zoon en schoondochter die in Mechelen Zuid wonen.

Stabilisé leggen voor tuinterras

Om later terras tegels op te leggen, zoek ik iemand die +/- 70m² stabilisé wil leggen. Het project betreft tuinterras + tuinpad.

Aanleg tuinterras

Ik wil graag met tuinterras heraanleggen: - bestaande klinkers zullen reeds verwijderd zijn - Uitgraven terras 46 m² ( +/- 10 cm ) + afvoeren zand - Chape leggen met chapenetten ( 4. 5 m³ ) - tegels van 120 op 60 cm en 2 cm dik met voeghouders van 3mm + rubber vulstuk - boordstenen plaatsen - Tegels niet inbegrepen zullen via Impermo besteld worden

Terras in natuursteen aanleggen

Huidig tuinterras is gewone gazon. Graag had ik Vietnamese Blauwsteen of iets gelijkaardigs laten leggen. Moet aangepast worden aan de ronde vormen in de tuin. Ook uitgraafwerken uit te voeren. Ongeveer 25 à 30 m².