Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Wijnegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Wijnegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Wijnegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Wijnegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wijnegem:

Oprit aanleggen

Oprit van ong. 140m² aanleggen waarvan 100m² in klinkers en 40m² in tuintegels. Huidige ondergrond zijn zandsteentjes.

Gepolierde of gestempelde beton voor oprit en terras

We zouden graag onze oprit willen laten heraanleggen met gestempelde (en of gepolierde beton). Daarnaast willen we achteraan het huis hetzelfde laten doen voor een stuk terras. Ik schat in totaal 110 m²

Oprit leggen naar de 2 garages

Voor het leggen van en oprit naar twee garages plus een pad naar de voordeur en en pad langs de garage naar achter. Het pad naar de voordeur is ongeveer 1m breed en 8. 50m lang en aan de voordeur 2m op 1m bordes. Het eerste stuk oprit is 4m breed op 21m lang,het 2de stuk meet 15m lang en 8. 55 breed het pad langs de garage is 8. 50 lang op 1m breed de totaale oppervlakte is ongeveer 230 vierkante meter.