Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Willebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Willebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Willebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Willebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Willebroek:

Oprit uitgraven en aanleggen

oprit 8 x 3 m - moet uitgegraven worden - kasseien reeds voorzien ter plaatse Ongeveer 25m² 60cm diep

Fundering voor serre leggen

Lichte fundering voor serre. 9 x 3 meter. Plaatsing in boordsteen 14 x 20 of gegoten beton. Deel serre is tuinberging en dient voorzien van betonvloer 3 x 3 meter. Werfplaats bereikbaar met voertuig. Snelle uitvoering nodig.

Oprit heraanleggen en draadafsluiting plaatsen

Aan de zijkanten van de oprit zou langs 1 kant nog zwarte harde draad met lamellen moeten geplaatst worden en daarvoor taxus. Oprit van 5 x 6 meter ook opnieuw aan te leggen in klinkers of beton.

Gieten betonplaat + plaatsen terras

Gieten van betonplaat (uitgraven, omkisting en gieten) en aanleg terras aangrenzend aan reeds geplaatst tuinhuis; met een grootte van ongeveer 21 m2 en op 45m afstand van het straat. Tegels zijn reeds voorzien (keramisch, 60 op 60 cm en 2 cm dik) en dienen geplaatst te worden op tegeldragers. Graag afwatering voorzien in de vorm van 2 uitsparingen in de betonplaat; omranding betonplaat/tegels af te werken met L-profielen in aluminium.

2 terassen in gepolierde beton leggen

Plaatsen van 2 terrassen in gepolierde beton en een tuinpad met betontegels Groot terras achter huis van in totaal 54 vierkante meter. Hier ligt momenteel gras waar we dus terras van willen maken Tuinpad van 6 meter lang en 1,5 meter breed. Dit is momenteel ook gras en zou dus een tuinpad moeten worden. Vermits we met betonplaten en steentjes willen werken zouden we hier ook graag een boordsteen hebben naast het pad Tweede terras van in totaal 65 vierkant meter. Belangrijk om vermelden is dat dit momenteel een tuinhuis bevat. met daarrond een stukje betegeld en een groot stuk aarde en nog 2 vierkante meter klinkers.

Aanleggen van oprit en padje in klinkers

Leggen oprit 21 m² en padje straat tot voordeur van ongeveer +- 10 m². Aan te leggen in klinkers van 22x22 cm met boordsteen.

Uitbreiden pad naar voordeur

Er moeten 3x6 tegels bij het pad naar de voordeur komen dat betekent beton gieten, tegels leggen en bestaande rand en kapotte armatuur weghalen. De tegels hebben we al.

Herleggen van tegels op speelplaats

Het gaat om een oppervlakte van 160 m² waar nu tegels liggen, echter die liggen niet goed meer. De huidige tegels dienen opnieuw gelegd te worden onder afschot naar twee afvoerputten.

Nivellering speelplaats

De speelplaats van onze basisschool verhogen omwille van scheef liggende tegels als gevolg van boomwortels. Grootte van de speelplaats = 30 X 15 meter Grootte van de bestaande tegels = 30 X 30 centimeter. De tegels zijn nog intact, maar misschien leggen we nieuwe tegels. Geschatte verhoging van de speelplaats = 25 centimeter. Graag ook goede afwatering voorzien. Nu staat de speelplaats half onder water na hevige regenval.

Oprit + achterkant tuin beton platen + poort

Wij willen onze oprit (+- 13 meter) afsluiten met betonnen platen en een poort. De achterkant van de tuin is een opening van (+- 4 meter) Deze moet ook afgesloten worden met betonnen platen en een deur. Momenteel staat op de oprit haagbeuk die moet verwijderd worden. Op ongeveer 6 meter van de garage is er een hoek van +-30°. Materiaal aankoop in onderling overleg.