Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wilrijk:

Oprit heraanleggen

Oprit van 50m² betegelen. Momenteel kunststof grasdallen. Afmetingen zijn 2.95m x 6m en 2.6m x 12.34m. Grasdallen uitbreken.

Oude oprit afbreken en nieuwe leggen

Tegels veel losligend verwijderen ondergrond (beton) graag een goedkopere dal vloer +- 50 m².

Aanleggen oprit in betontegels

Bedoeling zou zijn om de oprit aan te leggen met Schellevis oud hollandse betontegels van 120x120cm in het patroon zoals aangegeven in de scan in bijlage. De oprit tot achteraan is +/- 180cm breed en 20m diep. Die zou moeten gevormd worden door een strook kalksteenslag 6/14 in SBM+Gravel van 30cm, een tegel van 120cm en terug een strook kalksteenslag van 30cm. Die laatste 30cm zou ook de drainage die rondom het huis is voorzien, moeten faciliteren. In de voortuin ligt er naast de tweede strook kalksteen nog eens een megategel van 120cmx120

Voorbereidingswerken leggen gasleidingen

Hij zoekt iemand die de voorbereidingswerken wil uitvoeren voor het plaatsen van zijn gasleiding. Dit gaat dus om het uitgraven van zijn oprit die 9 meter lang is en bestaat uit klinkers. Dit om een wachtbuis te leggen. Dit zou 70 cm breed en 70 cm diep moeten zijn. Ernaast zou er een put van 1 meter op 1 meter moeten komen voor onze woning.

Oprit aanleggen in kasseien

Oprit aanleggen met kasseien. Maximaal 50 vierkante meter.

Kasseien aanleggen voor de oprit

Het betreft een oprit van 3meter op 20meter aan de zijkant van de Revel aanpalend aan een omheining

Egaliseren van tuinterras

Terras in L-vorm aan mijn huis van ongeveer 21m². Een padje van 5M lang en 0.6m breed en dan nog een kleiner stuk terras van 9m². Dit is momenteel zeer ruw gechapped en ik zou dit willen laten egaliseren zodat ik hierop kan betegelen. In het groot stuk terras bevindt zich nog een beerputdeksel en 2 putjes.

Garage koer 600 m² vernieuwen met dals of klinkers

Garage koer met verzakkingen volledig vernieuwen met een oppervlakte van 600 m².

Oprit in klinkers aanleggen

We zouden graag van onze voortuin een oprit laten maken. Oprit in klinkers. Voortuin 36 m².

Rolstoel helling met klinkers of tegels aanleggen

We hebben een oprij nodig om met een rolstoel of scooter 2 drempels te overbruggen om de woning te kunnen bereiken over een lengte van 8m. Voor het moment ligt er een mobiele oprijplaat van 2 m 18cm in aluminium. In de winter zal die waarschijnlijk te glad worden bij vriestemperaturen. Daarom willen we graag een definitieve oplossing.