Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Wuustwezel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Wuustwezel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Wuustwezel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Wuustwezel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wuustwezel:

Aanleggen klinkers

Bedding trekken en aanleggen van 24 vierkante meter klinkers. Breekzand reeds ingereden.

Ondergrond in klinkers te voorzien

Heb harde ondergrond nodig om een houten garage op te zetten van 70 à 80 vierkante meter.

Bestraten van oprit

Wij hebben in onze achtertuin al bestrating, maar we willen nog ongeveer 45m² extra bestraten. Oprit met klinkers.Klinkers al aangekcoht.

Klinkers leggen

Oppervlakte uitgraven en vullen met stabilisé. Hierna moeten er klinkers worden gelegd. Dit voor een oppervlakte van 7 op 4 meter.

Terras in gepolierde beton leggen

Het gaat hier over een gepolierde betonvloer in antracietkleur voor het terras en pad langs het huis. Het pad is 1 meter breed en de oppervlakte van het terras is 51 m². Liefst ook impregneren en helemaal afwerken.

Kasseien aanleggen

Aanleg oprit ,graag een laag gebroken steen als onderlaag wegens kleigrond. Kasseien reeds in ons bezit. Tussen 10 en 50 m².

Aanleg dals in stabilise

In tuin uit te graven grond. Daarna stabilisé en dals leggen, om een tuinchalet te plaatsen Opp. 20m².

Klinkerleggen rond houten terras

Graag een offerte om klinker te komen leggen rond een houten terras. Liefst met vierkante donkergrijze klinker. Oppervlakte :één stuk vam 30 cm breed en 4 m lang en een stuk van 1 m 60 cm en 2m 50 cm lang.

Terras en verharding van paden

Het aanleggen van terras 30m2 in natuursteen. Verharding rond het huis in kleiklinkers Oprit deels in kleiklinkers 45m2 en overige in grind 45 m2

Plaatsen van klinkers voor oprit,terras ...

Plaatsen van klinkers voor oprit,terras en het voorzien van boordstenen voor het leggen van kiezelstenen rondom de woning.