Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor ondergrond in klinkers te voorzien:

Ondergrond in klinkers te voorzien

Heb harde ondergrond nodig om een houten garage op te zetten van 70 à 80 vierkante meter.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Wuustwezel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor ondergrond in klinkers te voorzien uit heel België:

Oprit aanleggen met klinkers

Oprit aanleggen met klinkers van ongeveer 100m². Momenteel is er een harde ondergrond aanwezig, verder is er nog niets gedaan.

Aanleggen terras in degelijke klinkers/tegels voor opbouwwzembad

Aanleggen terras 77 vierkante meter. Koffer hiervoor zal al uitgegraven zijn. In degelijke niet te dure klinkers. Zal dienen als harde ondergrond voor opbouwzwembad.

Aanleggen terras

Aanleg van terras waar 1 waterput deksel in moet. Ondergrond is nog een deel terras. Dit zou dus nog moeten uitgebroken worden. Om zo van nul te kunnen beginnen. Ik zou graag klinkers laten leggen en de oppervlakte is ongeveer 40 à 45m².

Grasdallen leggen

Gaat over oprit van 36 m², momenteel in dolomiet met harde ondergrond, die moet worden uitgebroken en weggebracht + plaatsing afvoergoot (in verlengde van bestaande oprit in klinkers)

Leggen van betonklinkers

2 rechte vlakken te leggen met betonklinkers, in totaal ongeveer 70m². (aansluitend op reeds bestaande klinkers) Momenteel is de ondergrond gras/mos.

Aanleg van oprit en terras

Aanleg van oprit en terras. Verwijderen van de huidige klinkers ongeveer 30 m², plaatsen van de ondergrond voor- en van betontegels ongeveer 50 m².

Heraanleggen oprit

Heraanleggen van bestaande oprit. Momenteel betonklinkers die reeds uitgebroken en verwijdert zijn. Bestaande ondergrond is gemalen beton. Graag blauwgrijze klinkers vierkant of rechthoekig in overleg met vakman. Oppervlakte is 65-70m².

Geplierd betonnen dek voor carport plaatsen

Leggen van een gepolierd dek 11mx4m voor het plaatsen van een carport. Ondergrond is sterk afhellend van 0 tot 0,5m over de 11m Huidige ondergrond zijn klinkers gelegd op een betonchape. Project omvat : Klaarmaken ondergrond, bekisting, gieten beton, poleisten en inzagen.