Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Zoersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Zoersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Zoersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Zoersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zoersel:

Terradec steentapijt opnieuw aanleggen

Terradec steentapijt opnieuw aanleggen over een opp. van ong. 100m² met een dikte van 1cm. Momenteel chape als ondergrond en terradec laag van ong. 3-4cm die reeds aangebracht werd.

Asfalt gieten

Het gaat hier om asfalt te gieten over bestaande kassei weg en oprit daar het gevaarlijk word en mijn moeder hier over struikeld. Tussen de 50 en 70m².

Gepolierde betonvloer aanleggen

Terras en oprit van 100m² aanleggen in gepolierd beton. Momenteel gebroken steenpuin.

Tuin nivelleren en betonplaat gieten

Egaliseren grond voor gieten betonplaat. Gieten betonplaat; deze dient als fundering voor blokhut met afmetingen 550x500 cm. In betonplaat wachtbuis voorzien voor binnentrekken elektriciteit/water.

Leggen van terrastegels rond zwembad

Wij willen een bestaande boord van klinkers van ongeveer 1 m breed, vervangen door blauwe steen 20x20. Het uitbreken van de klinkers, en eventueel uitgraven kunnen we zelf doen. Het betreft ongeveer 50 m. Blauwe steen reeds aangekocht.

Aanleggen van oprit met kasseien

Dit voor een oprit langs het huis van de straat tot aan de garage achter in de tuin. Ttotale lengte ongeveer 65m ²- 2.5-3m breed. De huidige oprit zijn oude betonplaten, ongeveer 5-20 cm onder de gewenste hoogte van de oprit. Harde ondergrond moet er kasseien komen.

Vernieuwen terras met keramische tegels 24m²

-Verwijderen van het oude terras (tegels en chape), het terras is deels overdekt en gaat voor het grootste deel op de fundering van het huis liggen. Eventueel kan het uitbreken ook door onszelf gedaan worden. -plaatsen van een chape -plaatsen en inwassen van de tegels (60x60x2cm) De tegels hebben we zelf al in ons bezit, dus moeten niet meer voorzien worden Het terras is bereikbaar met vervoer. De uitvoering liefst nog voor de zomer voorzien.

Klinkerwerken uitvoeren

Stoeptegels in garage uitbreken, alles gelijk leggen en plaatsen van klinkers

Oprit met kasseien herleggen

Oprit ligt niet meer mooi en ik zou graag deze laten heraanleggen. Nu oprit van 260 m². Liefst vast laten leggen zodat er geen onkruid of mos meer tussen kan. Oppervlakte± 76 m².

Heraanleggen van oprit in kasseien

Heraanleg oprit met bestaande kasseien na rioleringswerken. Kasseien bezitten we uiteraard nog. 100 m².