Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor heraanleggen van oprit in kasseien:

Heraanleggen van oprit in kasseien

Heraanleg oprit met bestaande kasseien na rioleringswerken. Kasseien bezitten we uiteraard nog. 100 m².
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Zoersel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor heraanleggen van oprit in kasseien uit heel België:

Gracht afwerken en oprit deels heraanleggen

Ik wil mijn oprit (in dolomiet) laten bijwerken (putten) en gracht laten afwerken met beton of hout.

Oprit heraanleggen

Aanleg oprit: 2 zijkanten een strook van 3m breed met vierkante klinkers van zijkant huis tot aan straat, in totaal ongeveer 95 m². Middenvlakken bestraten met kasseien, in totaal 100 m². Momenteel ligt er dollemiet op de oprit. Dus oprit moet afgegraven wordt, voorzien worden van stevige ondergrond/fundering en aangelegd worden.

Oprit met kasseien herleggen

Oprit ligt niet meer mooi en ik zou graag deze laten heraanleggen. Nu oprit van 260 m². Liefst vast laten leggen zodat er geen onkruid of mos meer tussen kan. Oppervlakte± 76 m².

Oprit heraanleggen in klinkers

Wij zouden onze oprit willen laten heraanleggen met herbruik van de bestaande verharding. Denk dat het blauwe hardsteen is maar ben er niet zeker van. Als onderlaag zou ik 40cm mager beton willen (geen stabilisé) om verzakkingen in de toekomst te voorkomen en zo moet ik geen schrik hebben om met een vrachtwagen op de oprit te bollen. Tussen 10 en 50 m².

Heraanleggen en uitbreiden oprit

Ik wens mijn oprit, bestaande uit klinkers, te laten heraanleggen en uit te breiden. Op enkele plaatsen is deze oprit aan het verzakken en zijn de klinkers verschoven. De oprit dient tevens uitgebreid te worden met nieuw, doch dezelfde klinkers ( 10 cm x 10 cm ) Tevens dient in diezelfde klinkers een pad te worden aangelegd van de straat naar de voordeur alsook een verbinding van de oprit naar de voordeur. Vanuit de carport dient de oprit naar de straat toe recht getrokken te worden zodat deze verbreedt.

Heraanleggen tuin en oprit

Heraanleg voor- en achtertuin inclusief nieuwe oprit + terras met overkapping. Tegels van terras te vernieuwen. Nu liggen er klinkers. Vergroten van oprit en terras . Oppervlakte :huis 20 m lang , groot aantal m². Tuin gazon dient ook aangelegd worden.Soort tuinhuis af te breken.

Heraanleggen van oprit

Ik heb een bestaande oprit en parking in kasseien , deze is in slechte staat .Heraanleg met dezelfde kasseien De kasseien en onderliggende zou moeten verwijderd worden en opnieuw gelegd worden . Oppervlakte van +/- 200m²

Oprit heraanleggen

Momenteel ligt er dolomiet op de oprit maar deze is aan herstelling toe wegens putten en spoorvorming. Afhankelijk van de prijs overwegen we de dolomiet gewoon te herstellen of te beklinkeren met klinkers. Gaat om een oppervlakte van ruw geschat 100 m².