Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Brussel:

vrijdag 16 maart 2018

Klinkers leggen

We willen klinkers laten plaatsen voor 15 à 16 m² in onze tuin. Ondergrond is momenteel aarde.
dinsdag 20 februari 2018

Aanleggen van terras

Aanleggen van oprit en terras. Het gaat over een oppervlakte van 150 m². Graag ter plaatse komen kijken, ook voor voorbereidende werken te bespreken. En klinkers te plaatsen.
zondag 3 september 2017

Steentapijt op bestaand terras plaatsen

Wij willen op het bestaand terras van ongeveer 18 m² een steentapijt laten aanleggen met eventueel waterdichtingsmembraan + extra toplaag om zeker geen vocht door te laten. Verder moet ook de trap naar de tuin (8-tal treden) bedekt worden met steen tapijt.
zaterdag 18 maart 2017

Aanleg terras en pad in flagstones

Op korte termijn aanleg van flagstone pad en terras van ca 35m2. Graag apparte prijs voor aanleg / materiaal / leveringskost. (In de tekening in bijlage is 1 vakje gelijk aan 1 vierkante meter. ) Flagstones in warme kleur. (cfr Imperoc Safrane bvb).
zondag 27 november 2016

Plaatsen stabilisé voor terras

Plaatsen van 42m² stabilisé +- 20 cm dik Bestemming terras - wordt later betegeld. Zie grondplan
maandag 4 juli 2016

Garagedorpel vervangen

Ik zou mijn garagedorpel willen vervangen, deze is lengte 290 cm en zou 25 cm breed moeten zijn. Het materiaal is niet in mijn bezit. Deze is toegang met de wagen naar de garage
maandag 30 mei 2016

Heraanleg speelplaats in betonklinkers

Betreft het opnieuw bestraten van een bestaande speelplaats in betonklinkers met een oppervlakte van +/- 700 m² + aanleg van een extra stuk speelplaats van +/- 175 m². Hiervoor moet de grond eerst genivelleerd worden en gebruiksklaar gemaakt voor bestrating.
zaterdag 12 december 2015

Terras waterdicht maken

Ik wil graag ons terras waterdicht maken omdat er insijpeling is van regenwater en dit een steunbalk in de garage eronder aantast. Het terras is ongeveer 50 m² en bestaat uit betontegels met glas.
dinsdag 23 september 2014

Keldergat herstellen/ Opnieuw klinkers leggen

Aan de voordeur op het trottoir de betonnen afsluitsteen en omringende klinkers terug op de juiste plaats metselen. Keldergat is opengemaakt bij afvoeren stookolietank.
dinsdag 19 augustus 2014

Vernieuwen terras en vervangen riolering

Vernieuwen terras en vervangen van riolering. Uitbreken oude betondallen en vervangen door nieuwe en het vervangen van de onderliggende riolering, oppervlakte is ongeveer 75m². Aannemers gewenst uit Vlaams-Brabant. Adresgegevens bij afspraak.
woensdag 7 mei 2014

Heraanleggen van oprit

Nivelleren van de parking van ons bedrijf. Oneffenheden wegwerken
vrijdag 2 mei 2014

Grind vervangen door tegels in de tuin en plaatsen van dorpel

Ik ben op zoek naar een aannemer die 9 mei in mijn appartement in Anderlecht een offerte kan geven van de werken die nodig zijn. Momenteel ligt er grind en is er geen dorpel (die dringend nodig is). Deze zou ik willen vervangen door tegels.
woensdag 19 februari 2014

Heraanleg van oprit

Wij zoeken een aannemer voor de heraanleg van de oprit van ons rijhuis. Het betreft zowel de oprit naar de voordeur met enkele trappen als de oprit van de garage die naar beneden gaat naar de garage die op kelderhoogte is.
dinsdag 9 juli 2013

Betegelen balkon / terras

betegelen van het balkon/terras +/- 10 m2
maandag 4 februari 2013

Heraanleggen van tuinpad

Het tuinpad aan ons appartementsgebouw ligt er wat oneffen bij. Dit is zeker 's avonds of 's nachts gevaarlijk voor struikelen. Het kronkelt een beetje door de tuin, maar zal +/- rond de 25 à 30m zitten. In bijlage kan u enkele foto's van het pad bekijken. Wij zouden hiervoor graag een offerte wensen.
zondag 27 januari 2013

Terras op plat dak

Bouwen van terras van 20m² op plat dak. Plat dak is stabiel en goed onderhouden. Materiaal: hout (liefst bankirai). Indien mogelijk ook uitbreken van raam en vervangen door toegangsdeur tot terras. Ook omheining nodig. Foto's beschikbaar op aanvraag. Kan gebeuren tijdens weekend of weekdagen, hulp van eigenaar mogelijk indien nodig.
donderdag 6 november 2008

Heraanleg van de inrit voor een garage ...

Heraanleg van de inrit voor een garage in het stadscentrum. Vervanging van de boordstenen.
maandag 21 augustus 2006

Twee opritten van garage naar trottoir ...

Twee opritten van garage naar trottoir en een voetpad van trottoir naar voordeur moeten worden vervangen. Belangrijk is dat ook 40 jaar oude mazoutketel onder een van de opritten vervangen moet worden.
donderdag 26 mei 2005

aanleg van 4 parkeerplaatsen in ...

aanleg van 4 parkeerplaatsen in klinkers. oppervlakte ongeveer 13,5 op 4 meter. voor de parkings kunnen worden gelegd moet eerst nog over een gedeelte roofing worden gelegd om waterinsijpeling in kelder onder parkings te voorkomen.
donderdag 27 juni 2002

Hert project omvat het aanleggen van een ...

Hert project omvat het aanleggen van een terras in tegels van blauwe hardsteen.

Partners

Partners van Casius