Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Brussel:

maandag 16 december 2019

Terrassen aanpassen en regenput plaatsen

Renovatie en uitbreiding terrassen naast de woning en gemetselde regenput onder het terras steken. Metsel- en funderinswerken aan het verhoogde terras van 10,8 x 5 meter. Klein terras van 7 x 2 meter verkleinen en renoveren. Gemetselde regenput plaatsen onder een terras.
zondag 22 september 2019

Terras aan te leggen met klinkers

Terras 16 m² met kleiklinkers aan te leggen.
maandag 9 september 2019

Meerdere betonvloeren leggen

Er wordt een gepolierde beton voorzien voor de woonvloer in de bureauruimte. Hiernaast ook een marmerbeton voorzien voor de woonvloer in de leefruimtes. Beton of een gepolierde beton voorzien voor de buitenterassen. Oppervlaktes: bureau: 38 m², leefruimte : 132 m² en terras : 100m²
vrijdag 12 juli 2019

Inrit aanleggen met klinkers

Licht hellende garage inrit van 12 m².
maandag 8 juli 2019

Inrit heraanleggen

Het gaat om een bestaande inrit van een garage in helling. Typische stadsinrit, met een sterke daling +/-20%. Niveauverschil van 116 cm over een lengte van 470 cm. De inrit moet heraangelegd worden.
vrijdag 28 juni 2019

Herleggen van kasseien

Het betreft het herleggen van aanwezige kasseien (opp. ca. 20m²). De ondergrond moet geleidelijk worden opgehoogd (zand, stabilisé,ca. 2m² aan te voeren) zodat de bestrating beter aansluit op een betonplaat. Na afloop opvoegen. Ook is een voorraad extra kasseien aanwezig.
woensdag 22 mei 2019

Betegelen van terras

Terras tegelen...+/- 18 m² . Tegels zelf aan te kopen of via vakman te bespreken.
vrijdag 16 maart 2018

Klinkers leggen

We willen klinkers laten plaatsen voor 15 à 16 m² in onze tuin. Ondergrond is momenteel aarde.
dinsdag 20 februari 2018

Aanleggen van terras

Aanleggen van oprit en terras. Het gaat over een oppervlakte van 150 m². Graag ter plaatse komen kijken, ook voor voorbereidende werken te bespreken. En klinkers te plaatsen.
zondag 3 september 2017

Steentapijt op bestaand terras plaatsen

Wij willen op het bestaand terras van ongeveer 18 m² een steentapijt laten aanleggen met eventueel waterdichtingsmembraan + extra toplaag om zeker geen vocht door te laten. Verder moet ook de trap naar de tuin (8-tal treden) bedekt worden met steen tapijt.