Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Brussel:

woensdag 22 mei 2019

Betegelen van terras

Terras tegelen...+/- 18 m² . Tegels zelf aan te kopen of via vakman te bespreken.
vrijdag 16 maart 2018

Klinkers leggen

We willen klinkers laten plaatsen voor 15 à 16 m² in onze tuin. Ondergrond is momenteel aarde.
dinsdag 20 februari 2018

Aanleggen van terras

Aanleggen van oprit en terras. Het gaat over een oppervlakte van 150 m². Graag ter plaatse komen kijken, ook voor voorbereidende werken te bespreken. En klinkers te plaatsen.
zondag 3 september 2017

Steentapijt op bestaand terras plaatsen

Wij willen op het bestaand terras van ongeveer 18 m² een steentapijt laten aanleggen met eventueel waterdichtingsmembraan + extra toplaag om zeker geen vocht door te laten. Verder moet ook de trap naar de tuin (8-tal treden) bedekt worden met steen tapijt.
zaterdag 18 maart 2017

Aanleg terras en pad in flagstones

Op korte termijn aanleg van flagstone pad en terras van ca 35m2. Graag apparte prijs voor aanleg / materiaal / leveringskost. (In de tekening in bijlage is 1 vakje gelijk aan 1 vierkante meter. ) Flagstones in warme kleur. (cfr Imperoc Safrane bvb).
zondag 27 november 2016

Plaatsen stabilisé voor terras

Plaatsen van 42m² stabilisé +- 20 cm dik Bestemming terras - wordt later betegeld. Zie grondplan
maandag 4 juli 2016

Garagedorpel vervangen

Ik zou mijn garagedorpel willen vervangen, deze is lengte 290 cm en zou 25 cm breed moeten zijn. Het materiaal is niet in mijn bezit. Deze is toegang met de wagen naar de garage
maandag 30 mei 2016

Heraanleg speelplaats in betonklinkers

Betreft het opnieuw bestraten van een bestaande speelplaats in betonklinkers met een oppervlakte van +/- 700 m² + aanleg van een extra stuk speelplaats van +/- 175 m². Hiervoor moet de grond eerst genivelleerd worden en gebruiksklaar gemaakt voor bestrating.
zaterdag 12 december 2015

Terras waterdicht maken

Ik wil graag ons terras waterdicht maken omdat er insijpeling is van regenwater en dit een steunbalk in de garage eronder aantast. Het terras is ongeveer 50 m² en bestaat uit betontegels met glas.
dinsdag 23 september 2014

Keldergat herstellen/ Opnieuw klinkers leggen

Aan de voordeur op het trottoir de betonnen afsluitsteen en omringende klinkers terug op de juiste plaats metselen. Keldergat is opengemaakt bij afvoeren stookolietank.