Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Brussel:

Terrassen aanpassen en regenput plaatsen

Renovatie en uitbreiding terrassen naast de woning en gemetselde regenput onder het terras steken. Metsel- en funderinswerken aan het verhoogde terras van 10,8 x 5 meter. Klein terras van 7 x 2 meter verkleinen en renoveren. Gemetselde regenput plaatsen onder een terras.

Meerdere betonvloeren leggen

Er wordt een gepolierde beton voorzien voor de woonvloer in de bureauruimte. Hiernaast ook een marmerbeton voorzien voor de woonvloer in de leefruimtes. Beton of een gepolierde beton voorzien voor de buitenterassen. Oppervlaktes: bureau: 38 m², leefruimte : 132 m² en terras : 100m²

Herleggen van kasseien

Het betreft het herleggen van aanwezige kasseien (opp. ca. 20m²). De ondergrond moet geleidelijk worden opgehoogd (zand, stabilisé,ca. 2m² aan te voeren) zodat de bestrating beter aansluit op een betonplaat. Na afloop opvoegen. Ook is een voorraad extra kasseien aanwezig.

Aanleggen van terras

Aanleggen van oprit en terras. Het gaat over een oppervlakte van 150 m². Graag ter plaatse komen kijken, ook voor voorbereidende werken te bespreken. En klinkers te plaatsen.

Steentapijt op bestaand terras plaatsen

Wij willen op het bestaand terras van ongeveer 18 m² een steentapijt laten aanleggen met eventueel waterdichtingsmembraan + extra toplaag om zeker geen vocht door te laten. Verder moet ook de trap naar de tuin (8-tal treden) bedekt worden met steen tapijt.

Aanleg terras en pad in flagstones

Op korte termijn aanleg van flagstone pad en terras van ca 35m2. Graag apparte prijs voor aanleg / materiaal / leveringskost. (In de tekening in bijlage is 1 vakje gelijk aan 1 vierkante meter. ) Flagstones in warme kleur. (cfr Imperoc Safrane bvb).

Plaatsen stabilisé voor terras

Plaatsen van 42m² stabilisé +- 20 cm dik Bestemming terras - wordt later betegeld. Zie grondplan

Garagedorpel vervangen

Ik zou mijn garagedorpel willen vervangen, deze is lengte 290 cm en zou 25 cm breed moeten zijn. Het materiaal is niet in mijn bezit. Deze is toegang met de wagen naar de garage

Heraanleg speelplaats in betonklinkers

Betreft het opnieuw bestraten van een bestaande speelplaats in betonklinkers met een oppervlakte van +/- 700 m² + aanleg van een extra stuk speelplaats van +/- 175 m². Hiervoor moet de grond eerst genivelleerd worden en gebruiksklaar gemaakt voor bestrating.

Terras waterdicht maken

Ik wil graag ons terras waterdicht maken omdat er insijpeling is van regenwater en dit een steunbalk in de garage eronder aantast. Het terras is ongeveer 50 m² en bestaat uit betontegels met glas.