Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor meerdere betonvloeren leggen:

Meerdere betonvloeren leggen

Er wordt een gepolierde beton voorzien voor de woonvloer in de bureauruimte. Hiernaast ook een marmerbeton voorzien voor de woonvloer in de leefruimtes. Beton of een gepolierde beton voorzien voor de buitenterassen. Oppervlaktes: bureau: 38 m², leefruimte : 132 m² en terras : 100m²
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Brussel (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor meerdere betonvloeren leggen uit heel België:

Betonvloeren leggen

Ik zou graag een betonvloer laten plaatsen van de oprit naar de garage toe en langs het huis. In het totaal gaat dit om ongeveer 100m², dus een breedte van 6m op 15m, alles samen.

Vernieuwen buitenvloeren terras en oprit

Momenteel liggen er betonvloeren van 4 cm dikte maar de kleur is weg. Ik zou natuursteen willen laten leggen op oprit(3 op 9m)terras(3 op 10m)en rondom woning 0,8 m breed en totale lengte +/- 50m. Ik zou oude vloeren verwijderen, ondergrond is goed nog geen verzakkingen, dus weinig stabilise nodig. Liefst grote natuursteen zodanig dat er weinig voegen zijn die kunnen loskomen. Wat is ongeveer de prijs per m².

Wegbreken betonvloer terras

Ons terras bestaat uit twee tegen elkaar gegoten betonvloeren. Deze liggen los van elkaar en de achterste is aan het wegschuiven. Wij willen terrastegels leggen en hiervoor moet deze achterste betonvloer weggebroken worden.

Ik wens balansventilatie met ...

Ik wens balansventilatie met warmterecuperatie te voorzien in mijn woning . Betreft villa met 4 slaapkamers 2 badkamers. Het leggen van de leidingen zal ik zelf uitvoeren, de installatie door de aannemer. Er moeten wel verschillende boringen door betonvloeren gebeuren.

Bouwaanvraag is verkregen, werken zijn ...

Bouwaanvraag is verkregen, werken zijn ruwbouwwerken, slopen, plaatsen balken, leggen nieuwe betonvloeren, enz... uitvoeringsdossier met meetstaat beschikbaar, uitvoering kan onmiddellijk van start gaan.