Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Henegouwen:

donderdag 5 september 2019

Stuk grond uitscheppen, nivelleren en worteldoek leggen

Terrein van 800m² uitgraven tot op 20cm diepte, nivelleren zodat water naar achter afloopt en op zelfde afmetingen worteldoek plaatsen,. Grond moet niet afgevoerd worden.
dinsdag 6 augustus 2019

Terras aanpassen

Aanpassing van terras aan restaurant. Terras langs 2 kanten van het pad.Terras in blauwsteen. Er is een hoogteveschil van 20 cm.
vrijdag 19 juli 2019

Terras aanleggen met printbeton

Er werd reeds een betonnen plaat gegoten (terras), daar moet dus de polierbeton op, eventueel met enkele uitbreidingen. Oppervlakte : zijkant 15 op 4 , achteraan 7 m op 3 m.
maandag 24 juni 2019

Kasseien leggen

Parking aangelegd met grind werd verwoest door neerstromende water tijdens laatste 2 wolkbreuken. Ik wens dus de bestaande zone met kasseien uit te breiden.
woensdag 15 mei 2019

Oprit aanleggen met kasseien

Er is reeds een harde ondergrond. Er moet nog stabilisé worden aangebracht. De graafwerken en zetten van borduren kan door mezelf worden gedaan. Oprit :80 m². Oprit in kasseien aanleggen
dinsdag 17 april 2018

Aanleg oprit in siergrind

Aanleg van oprit in kiezel 154 m².
maandag 19 maart 2018

Asfalteren van een bosweg

Asfalteren van een bosweg ,300 meter lengte en 4 meter breedte. Ondergrond moet gestabiliseerd worden.
vrijdag 2 februari 2018

Aanleggen oprit

Voor de aanleg van oprit ±350m² oprit in klinkers.
vrijdag 26 augustus 2016

Aanleg van oprit in kassei en terras in natuursteen

Wij zijn aan het bouwen en zouden graag de oprit (+/-180m² in kasseien aanleggen alsook het terras (+/-55m²)maar in natuursteen in de regio GHOY te Wallonie juist over de grens met Oost-Vlaanderen. Had graag een offerte gehad
donderdag 3 maart 2016

Aanleggen van oprit en terras

Wij willen onze oprit en terras aanleggen. Afmetingen :125 m² in vlakke kasseien. 150 m² en vlakke blauwe steen of vergelijkbaar voor terras graag prijs indicatie aub.