Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Henegouwen:

maandag 1 juni 2020

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Betonplaat gieten met 1 of 2 betonnetten van 5m x 6m x 0.3m. Momenteel 20-30cm steengruis.
dinsdag 12 mei 2020

Oprit heraanleggen

De oprit/parking is vroeger aangelegd in kasseien(in slechte staat), maar dient heraangelegd te worden. Het is een alleenstaand huis, de oppervlakte van de oprit/parking is ongeveer 50m². Dat zou terug in de kasseien mogen. Het zijn hele kleine kasseitjes - 10x10cm ongeveer.
maandag 27 april 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Vakman voor het plaatsen en polieren van 82M² beton voor een terras en oprit. De dikte zou gemiddeld een 17cm zijn. De nivellerings- en bekistingswerken zouden we zelf uitvoeren. Het verste punt van de uit te voeren plaat ligt op 10m van de openbare weg, dus we denken dat een betonpomp niet noodzakelijk is. We kunnen eventueel ook een handje helpen om de beton uit te spreiden bij de levering van het beton. Er zouden ook achteraf tegels van 90x90 cm uitgezaagd moeten worden. Qua kleur en afwerking is het de bedoeling een blauwe steen-look te imiteren.
maandag 20 april 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Ik zou graag een oprit + de fundering van mijn garage + een fundering voor een ruime carport + een terras met fundering laten gieten. Bij voorkeur zou ik mijn terras in een gestempelde afwerking nemen (ongeveer 66.5 m2). De oprit mag in ruwe beton blijven (ongeveer 27.5 m2). De garage en carport dienen een fundering te krijgen met afwerking gepolierd beton (ongeveer 82.5 m2).
maandag 16 december 2019

Oprit en tuinpaden in gepolierde beton aanleggen

heraanleg van oprit en paden rondom huis. Oprit voor 2 garages. Nu liggen er betontegels op zand en het moet in gepolierde beton komen. Oppervlakte in totaal ongeveer 75 m².
zaterdag 14 december 2019

Oprit verharden met betonklinkers en betonplaten

We willen onze parking en oprit laten verharden. Dit door betonklinkers en betonplaten. Zou ongeveer 20m op 40m zijn.
vrijdag 6 december 2019

Terras in gepolierde beton leggen

Graag het leggen van gepolierde beton en dit op een terras met een oppervlakte van ongeveer 65m². Nu ligt er soort stabilisé.
maandag 25 november 2019

Terras in gepolierde beton maken

Graag hadden we prijs gekregen voor onze terras aan te leggen, met gietbeton. Terras is ongeveer 110-120 vierkante meter groot. Bij interesse kan ik de plannen doorsturen. Oude terras in beton afbreken.
vrijdag 1 november 2019

Oprit en koer vervangen met klinkers

Iets meer dan 200 m², momenteel ligt er asfalt oprit en binnenkoer . Vervangen door klinkers.
donderdag 5 september 2019

Stuk grond uitscheppen, nivelleren en worteldoek leggen

Terrein van 800m² uitgraven tot op 20cm diepte, nivelleren zodat water naar achter afloopt en op zelfde afmetingen worteldoek plaatsen,. Grond moet niet afgevoerd worden.