Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Henegouwen:

maandag 16 december 2019

Oprit en tuinpaden in gepolierde beton aanleggen

heraanleg van oprit en paden rondom huis. Oprit voor 2 garages. Nu liggen er betontegels op zand en het moet in gepolierde beton komen. Oppervlakte in totaal ongeveer 75 m².
zaterdag 14 december 2019

Oprit verharden met betonklinkers en betonplaten

We willen onze parking en oprit laten verharden. Dit door betonklinkers en betonplaten. Zou ongeveer 20m op 40m zijn.
vrijdag 6 december 2019

Terras in gepolierde beton leggen

Graag het leggen van gepolierde beton en dit op een terras met een oppervlakte van ongeveer 65m². Nu ligt er soort stabilisé.
maandag 25 november 2019

Terras in gepolierde beton maken

Graag hadden we prijs gekregen voor onze terras aan te leggen, met gietbeton. Terras is ongeveer 110-120 vierkante meter groot. Bij interesse kan ik de plannen doorsturen. Oude terras in beton afbreken.
vrijdag 1 november 2019

Oprit en koer vervangen met klinkers

Iets meer dan 200 m², momenteel ligt er asfalt oprit en binnenkoer . Vervangen door klinkers.
donderdag 5 september 2019

Stuk grond uitscheppen, nivelleren en worteldoek leggen

Terrein van 800m² uitgraven tot op 20cm diepte, nivelleren zodat water naar achter afloopt en op zelfde afmetingen worteldoek plaatsen,. Grond moet niet afgevoerd worden.
dinsdag 6 augustus 2019

Terras aanpassen

Aanpassing van terras aan restaurant. Terras langs 2 kanten van het pad.Terras in blauwsteen. Er is een hoogteveschil van 20 cm.
vrijdag 19 juli 2019

Terras aanleggen met printbeton

Er werd reeds een betonnen plaat gegoten (terras), daar moet dus de polierbeton op, eventueel met enkele uitbreidingen. Oppervlakte : zijkant 15 op 4 , achteraan 7 m op 3 m.
maandag 24 juni 2019

Kasseien leggen

Parking aangelegd met grind werd verwoest door neerstromende water tijdens laatste 2 wolkbreuken. Ik wens dus de bestaande zone met kasseien uit te breiden.
woensdag 15 mei 2019

Oprit aanleggen met kasseien

Er is reeds een harde ondergrond. Er moet nog stabilisé worden aangebracht. De graafwerken en zetten van borduren kan door mezelf worden gedaan. Oprit :80 m². Oprit in kasseien aanleggen