Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en koer vervangen met klinkers:

Oprit en koer vervangen met klinkers

Iets meer dan 200 m², momenteel ligt er asfalt oprit en binnenkoer . Vervangen door klinkers.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Flobecq (Henegouwen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en koer vervangen met klinkers uit heel België:

Klinkers aanleggen voor oprit en koer

Inrit is 30 m lang , waar nu reeds klinkers op liggen + koer 140 m² achteraan. Ondergrond van de koer is nog in goede staat dus hoeft niet vervangen te worden - enkel klinkers zelf.

Gepolierde betonvloer voor oprit en koer aanleggen

Gepolierde betonvloer aanleggen voor oprit-koer. Ongeveer een oppervlakte van 70 m². Er is een perk met dolomiet aangelegd dat weg mag, een stuk in beton en een strook met tegels. De oprit loopt tevens naar de garagebox en de zijingang van het huis. We willen graag alles in beton of asfalt of wat er aangeraden wordt op basis van de ondergrond en mogelijkheden. Ter plaatse komen kijken.

Kasseien van koer herplaatsen

Op een koer van 200 m² de bestaande kasseien uitbreken en na nivellering en plaatsen van een zandbed terug plaatsten van de kasseien. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Bestaand terras of oprit uitbreken Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 200m²

Voegsel tussen vloer en gevel uitkappen en opspuiten met silicone

Oprit: De oprit : Voegsel tussen vloer en gevel uitkappen en opspuiten met kit of silicone. Koer : De muren voegsel kaleien ongeveer 40 m² dit zou snel moeten gebeuren voor dat de planten terug beginnen te groeien. Adres word meegegeven aan de specialist aan telefoon.

Oprit en koer herleggen met asfalt of betonklinkers

Het opnieuw aanleggen van een oprit door asfalteren of door middel van betonklinkers. De nu liggende betonplaten zijn in heel slechte staat en moeten verwijderd worden. Ook moet er gezorgd worden voor een afwateringskanaal via een metalen goot.Foto's ter beschikking.

heraanleg van koertje

Gewoon heraanleg koer met klassieke dals. 5x7m alsook aanleg oprit met dals met keitjes in 7x7m.Foto ter beschikking.

Nieuwbouw garage + renovatie huis

Garage: - afbraak garage en aanbouw -uitbreken koer + vernieuwen afvoeren - nieuwbouw garage en atelier (ytong) + nutsvoorzieningen - regenput - warmtepomp ? - aanleg oprit - crepi nieuwbouw Huis: -gevelisolatie en crepi -vervangen ramen benedenverdieping (+garage en atelier) -rolluiken gelijkvloers en bovenverdieping -isoleren en afwerking zolder -vloeren van keldertje + behandeling vocht Foto's ter beschikbaar

Aanleg koer en oprit

Ik heb een halfopen bebouwing. De oppervlakte van de koer en oprit bedraagt ongeveer 60m2. Mijn eisen zijn budgetvriendelijk en kindvriendelijk, verder geen eisen. De oprit en koer worden gebruikt door een auto en 2 caravans.