Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
56 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

dinsdag 4 december 2018

klinkerwerken behandelen en/of vervangen

Besmeurde klinkers (frituurolie) verwijderen en vervangen door nieuwe. Of eventueel reinigen ... Het gaat over een oppervlakte van 30m²
zondag 2 december 2018

Verzakkingen oprit herstellen of oprit heraanleggen

Momenteel is onze oprit aangelegd in klinkers. Schatting oppervlakte zo een 120 tot 150 m². Deze is op meerdere plaatsen verzakt. Verzakkingen weg te werken of anders een nieuwe oprit aanleggen.
dinsdag 27 november 2018

Paden terug heraan te leggen in golfterrein

Enkele paden op ons golfterrein zijn aan vervanging toe. Golfpaden in grasdallen / asfalt of betontegels.
maandag 26 november 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Een oprit van 14 m² aanleggen in klinkers.
donderdag 22 november 2018

Grasdallen leggen

De oprit aanleggen met grasdallen van 2. 5 mtr breedt en 14 mtr lang voor een belasting van 3500kg. De totale oppervlakte is tussen 50 m².
dinsdag 20 november 2018

Oprit aanleggen met kasseien 70 m²

Leggen van 70 m² Belgische blauwe kasseien ter vervanging van bestaande oprit. Kasseien beschikbaar, coffrage kan door ons zelf worden uitgevoerd. Plaatsen in waaier vorm.
dinsdag 20 november 2018

Klinkerwerken uitvoeren

De betonklinkers zijn aanwezig moeten alléén gelegd worden zo sterk dat er zware camions en zware tractoren overkunnen rijden zonder in te zakken Ongeveer 50 m².
vrijdag 9 november 2018

Oprit verbreden en grasdallen leggen in voortuin

Oprit willen laten verbreden en eventueel prijs laten maken voor grasdallen te leggen in onze voortuin in de vorm van 2 autostaanplaatsen
vrijdag 9 november 2018

Oprit aan te leggen in klinkers

Steenslag als tijdelijke oprit. Onder het toekomstige niveau, kan gebruikt worden als onderfundering. Oprit aan te leggen in klinkers. Oppervlakte 60 à 70 m²
zondag 4 november 2018

Betegelen oprit en terras

Ik wil de oprit en het terras laten betegelen met betonklinkers. De oprit heeft een oppervlakte van 145 m² en het terras heeft een oppervlakte van 32 m². Materiaal en plaatsing te voorzien.
donderdag 1 november 2018

Oprit heraanleggen met klinkers

Uitgraven van oprit. Nieuwe oprit aanleggen van 60 m² met klinkers
dinsdag 30 oktober 2018

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Uit voeren van graafwerken eisen van infrax vanaf de rooilijn tot in ons huis ongeveer 10,5 m (garage, plaats van meter) plaatsen van de conforme wachtbuis en graven van put van 1 m op 1 m op 1 m voor garage.
maandag 22 oktober 2018

Verwijderen van asfalt oprit en aanleggen met klinkers

Openbreken van asfalt en opnieuw aanleggen van oprit met klinkers ongeveer 110 m² oprit.
maandag 22 oktober 2018

Stabilisé en klinkers leggen voor een pergola

Klinkers aanleggen 30 m² voor een pergola plaats. Ook stabilisé te voorzien.
dinsdag 16 oktober 2018

Oprit opnieuw asfalteren 250 m²

Bestaande oprit opfrissen. Deze is aangepast breder gemaakt boordplaatjes zijn geplaatst. De oude boorden zijn verwijderd. De plaatsen waar de inrit breder word is een 30cm opgevuld met gemalen puin. Dus de bestaande asfalt moet op enkele plaatsen een beetje afgeschraapt en voor de rest een nieuwe laag erover. Gaat over een oprit ergens rond de 250 m².
donderdag 11 oktober 2018

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Sleuf vanaf de straat tot aan de woning voor aardgasaansluiting +/- 10m met wachtput 1x1x1m en wachtbuis. 10m klinkers en een deel onder de haag.
vrijdag 5 oktober 2018

Klinkerwerken uitvoeren voor standplaats camper

Zal dienen als parkeerplaats camper 7,5 ton; oppervlakte 4x10m. Momenteel licht helende gazon ion de lengte richting 10m . Hoogste zijde plus & kopzijde te voorzien van betonnen boordplaat. Tegen eind volgend jaar zouden we de camper kopen, dus binnen half jaar uit te voeren. Er is directe toegang van de straat.
woensdag 3 oktober 2018

Oprit aanleggen in klinkers 235 m²

Oprit van ongeveer 25 meter lengte en 8 meter breed. Totaal ongeveer 235 m² oprit in klinkers te leggen. Grondwerken ( gewenste verhoging / afloop ) zijn reeds uitgevoerd. Stabilisé en plaatsing klinkers nog aan te brengen. Klinker maat: 22 x 11 x 6.
dinsdag 2 oktober 2018

Oprit en rondom huis klinkers verwijderen en nieuwe aanleggen

Een oprit en rondom het huis de klinkers uitbreken en nieuwe leggen. De oppervlakte is ongeveer 204 m².
dinsdag 2 oktober 2018

Uitgraven oude oprit en heraanleggen met klinkers

Afgraven van huidige oprit plaatsen boordsteen en klinkers. Oppervlakte 130 m² aan te leggen. Klinkers in aankoop met de vakman.
zaterdag 22 september 2018

Bankirai terras herstellen

Terras is in bankirai aangelegd. Eén houten draagbalk is echter rot! Het terras is 7 meter op 3. 30 meter. De planken zijn vastgenageld.
donderdag 6 september 2018

Oprit en terras aanleggen

Uitbreken bestaande oprit in gegoten beton van 90 m². Hierna aanleg nieuw terras in straatklinkers, in totaal 144 m². Ook moet men een terras helemaal nieuw aanleggen voor 36 m², liefst in keramische tegels of soortgelijke. Ook WC afvoer herleggen onder oprit en aansluiten op bestaande rioleringsput.
donderdag 6 september 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit moet worden opgebroken er ligt nu asfalt. Meer dan 100 m².
donderdag 30 augustus 2018

Heraanleggen terras in kasseien

Stuk terras aangebouwd en deze dient aangelegd te worden met kasseien. Er is ook een gedeelte in de tuin, opengebroken voor rioleringswerken en dit moet opnieuw dicht. Rondom woning en oprit ook herleggen van de kasseien.
donderdag 30 augustus 2018

Terras en padjes aanleggen

Na onze verbouwing willen wij nog een terras aanleggen. Momenteel liggen er klinkers, maar die kunnen door ons worden verwijderd. Terra is 10 x 6,60meter, 1 pad van 11x1 langs het raam en 1 pad van 7x1meter achter de bijbouw. Tegels worden 100x100cm 0f 80x80cm, geen ruwe betontegel. Tegels worden door ons aangekocht of een voorstel van jullie.

Partners

Partners van Casius