Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
68 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

maandag 17 februari 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg oprit: Kiezelsteen vervangen door klinkers Aanleg terras: Oud terras opbreken, nieuw terras leggen (klinkers) Meer dan 100 m²
maandag 17 februari 2020

Oprit in gepolierde beton leggen

150m² vr oprit in gepolierd beton in tegelmotief, zwart of gfijs
zondag 16 februari 2020

Kasseien oprit leggen

Voor het plaatsen van 78m² platines op de Inrit + parkeerplaats. Momenteel is er nog geen afwerking, enkel gebroken puin.
zondag 9 februari 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Aan de voordeur plus de oprit zo naar achter naar het terras willen wij klinkeren. zo +-180m²
maandag 3 februari 2020

Leggen gepolierde betonvloer

De grondwerken voor de oprit zijn al uitgevoerd. Ik zoek juist iemand voor het leggen van een gepolierde betonvloer of tegels. Dit over een oppervlakte van 100m².
donderdag 30 januari 2020

Natuursteenvloer leggen

Op terras is er tegel, garage ingang naar kelder is het beton, woning van 1973 - 2 appartementen.
woensdag 29 januari 2020

Grasdallen leggen

Grasdallen aanleggen over een oppervlakte van een 40tal m². Op dit moment is het een bouwgrond die braak ligt. Dus die moet ook wat effen gelegd worden. Ik denk er ook aan om een pvc alternatief van grasdallen te leggen.
dinsdag 28 januari 2020

Grasdallen leggen voor parking

Het stukje weidegrond ligt vlak aan de weg en mag van de gemeente enkel waterdoorlatende materialen gebruiken. Dus mijn idee is de grond (de aanbevolen cm) uit te graven, grasdallen te leggen (zetten), gras inzaaien en achteraf een kleine omheining te plaatsen. deze parking zou plaats mogen bieden voor 'n 5 tal personenwagens zodat de klanten een propere in en uitstap hebben. 18 meter in de lengte, 2,5 m breed.
zaterdag 25 januari 2020

Klinkerwerken uitvoeren

Betreft oprit langs huis, ligt momenteel siergrint (ondergrond steengruis). Oprit die van straat uit langs de woning loopt 3mx19.36m en loopt over in smaller stuk achter de woning 1.40m x 7.40m. In totaal +- 70m².
donderdag 16 januari 2020

Betonplaat gieten en vlinderen voor garages in tuin

We willen graag een betonplaat van 6x9 m laten gieten achteraan in de tuin voor garages op te plaatsen. Tuin is ongeveer 40m diep maar kan ook langs achter worden bereikt. We willen de betonplaat ook laten vlinderen.