Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
75 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

zondag 5 juli 2020

Klaarmaken sleuf gasleiding en afwerking achteraf

Klaarmaken sleuf gasleiding en afwerking achteraf. Rechte sleuf van 9m graven loodrecht op en vanaf de grens met het openbaar domein. In sleuf gladde, niet geribde Benor gekeurde PVC buis in rechte lijn, zacht afhellend van woning naar straat plaatsen. PVC buis met diameter van 110mm tot aan de wachtput. Bovenkant van de buizen in de sleuf moet min. 60 en max. 70cm onder maaiveld liggen. Buitenput van 1m x 1m x 1m graven vlak voor gevel waar aansluitleiding gevel zal binnenkomen. Voor de buitenput dient een betegeld pad naar voordeur te worden opengebroken. Ook afwerken achteraf, dus dichtmaken sleuf,....
dinsdag 30 juni 2020

Beton vlinderen

Vloer van ong. 160m² vlinderen.
dinsdag 30 juni 2020

Gepolierde betonvloer aanleggen

Terras aanleggen in gepolierde beton. Momenteel uitgegraven met dunnen laag stabilisé. Tuinpaden aanleggen in gepolierde beton. Oprit aanleggen in gepolierde beton. Terras en paden zou ong. 100m² zijn en oprit ong. 20m². Alles word reeds uitgegraven.
maandag 29 juni 2020

Oprit heraanleggen

Garageoprit (ca 88m²) momenteel uitgevoerd in kasseien ligt ongelijk en willen we vervangen door platines (rechthoekig). Moest de vakman een ander optie beter vinden mag die dat zeker delen met ons. Oprit is volledig rechthoekig (ca 15m lang en 6m breed)
dinsdag 23 juni 2020

Aanleggen van houten terras

Bestaande houten bankirai terras van 3m x 6m uitbouwen met 2m x 3m.
vrijdag 19 juni 2020

Heraanleggen oprit

Onze vorige oprit is zo goed als uitgebroken en we willen deze opnieuw aanleggen. Het zou gaan om een oppervlakte van meer dan 100m². Ik ben er nog niet uit welk materiaal ik wens te gebruiken, maar liefst iets dat onderhoudsvriendelijk is en waar weinig tot geen onkruid doorkomt. We willen graag onze
donderdag 18 juni 2020

Keldergat deksel plaatsen

We zouden graag een nieuwe deksel, van 66 cm op 44 cm, hebben voor ons keldergat dat geen regen doorlaat maar wel ventileert.
zaterdag 13 juni 2020

Oprit in kasseien aanleggen

37 m² reeds aangekochte kasseien plaatsen. Oude oprit met kiezels moet eerst worden uitgegraven.
vrijdag 12 juni 2020

30 parkeerplaatsen beklinkeren

26 parkeerplaatsen beklinkeren voor een nieuwproject + een pad van 15meter beklinkeren, hieraan zijn ook nog 4 extra parkeerplaatsen in totaal moeten er dus 30 parkeerplaatsen beklinkerd worden
donderdag 11 juni 2020

Oprit aanleggen in klinkers

Ik wil onder men carport laten beklinkeren en alles erachter ook. Alles zou omringd moeten worden met L-betonblokken. Oppervlaktes moet ik nog nameten. Carport voor één auto.