Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
51 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

donderdag 9 augustus 2018

Oprit met klinkers aanleggen

Oprit met klinkers aanleggen ongeveer 50 m² oppervlakte. Men moet ook voorbereidende werken zoals uitgraven nog doen. Klinkers aan te kopen samen met de vakman.
zaterdag 4 augustus 2018

Oprit met klinkers aanleggen

De oprit langs het huis tot achter aan de carport met klinkers aanleggen. Momenteel liggen er kiezeltjes op. De oprit is ongeveer 300 m². Klinkers nog niet aanwezig.
maandag 30 juli 2018

Pad en terras in klinkers aanleggen

Pad en een terras aanleggen van ongeveer 58m² De klinkers zijn aanwezig. Dus enkel de borduren leggen, chape gieten en de klinkers leggen.
dinsdag 24 juli 2018

Oprit aanleggen in L-vorm

Het gaat over het aanleggen van een oprit dit is ongeveer 40 m². Dit in een brede L-vorm. Er liggen kiezels op graag betegelen.
woensdag 4 juli 2018

Verhogen van bestaand terras en een helling te plaatsen

Er is een bestaand terras bestaande uit tegels dat opgehoogd moet worden. Ongeveer met 10 cm. Chappe terrras met tegel. Tegels eraf halen en dat nieuwe chappe verhogen en beklinkeren. En van het terras uit dient een helling te vertrekken.
zondag 24 juni 2018

Aanleggen van terras in padouk

Wij hebben een klein houten terras ( halve cirkel met r= 1. 8 m + recht stuk van 1m x 1. 8m) dat aansluit op ons groot terras in blauwe hardsteen. Dit was uitgevoerd in hillhout maar is na 20 jaar nu afgebroken wegens rot. Gaag hadden wij dit dan ook zo spoedig mogelijk vevangen gezien in een terras met padouk.
zondag 24 juni 2018

Drainage langs gevel aanbrengen en aansluiten op riolering

Langs buitenmuren uitgraven ( 1. 5 m diep) +- 50 lopende meters . Waterkerende laag aanbrengen ,drainage buis leggen en aansluiten op rioolbuis.
donderdag 21 juni 2018

Oprit met klinkers aanleggen

De oprit aanleggen met klinkers er liggen nu kiezels op. De oppervlakte is ongeveer 300 m².
woensdag 20 juni 2018

Oprit toegankelijk maken voor auto's

Wij zijn opzoek naar een budgetvriendelijke oplossing voor onze oprit al toegankelijk te maken voor auto’s. Momenteel is de grond vlak gegraven maar we zouden hier al steenpuin op willen laten storten en eventueel kiezel. Deze zou wel iets dieper moeten liggen voor later klinkers op te plaatsen. Dit voor het rode vlak, zie bijlage. Het blauwe vlak wordt terras, hier wouden we ook al iets “voorlopigs” voorzien omdan later een tegel op te plaatsen.
zondag 17 juni 2018

Oprit uitbreken en vernieuwen

Oprit uitbreken en vernieuwen heeft een oprit van 22 meter. Breedte niet echt geweten. Zijn momenteel klinkers. Eventueel ook het uitbreken en opruimen van oude oprit (afhankelijk van de kost). Nakijken met wat we willen vernieuwen, tegels, printbeton.
vrijdag 8 juni 2018

Inrit in klelklinker

De oprit is 200m² nu in kiezel. Graag zou ik deze in kleiklinker willen laten bestraten.
vrijdag 8 juni 2018

Terras en oprit aanleggen in betonklinkers

Wij staan op het punt in te trekken in onze nieuwbouwwoning . Op korte termijn zouden wel nog volgende werken uitgevoerd dienen te worden. - Aanleg oprit (inclusief ophogen met zand en egaliseren), vermoedelijk met klinkers - Klinkers voor de woning (beperkt gebied, want woning ligt dicht bij straat) - Bij zware regenval ondervinden wij momenteel last van binnenstromend water in de kelder. Dit zou opgelost kunnen worden door het terrein achter de woning af te laten lopen naar de tuin toe (momenteel loopt het water van de tuin af naar de woning) - In functie van de kostprijs zouden we ook graag een terras achter de woning aanleggen
donderdag 7 juni 2018

Oprit aanleggen

Graag wil ik het volgende laten uitvoeren : Voor aanleg oprit + aanliggende stukken( in gras) + vloerplaat tuinhuis/ carport . Samen +- 200m². Grotendeels in klinkers aanleggen en eventueel andere opties voor de rest gebruiken , dit in overleg met de vakman
maandag 4 juni 2018

Parkettegel buiten plaatsen

Wij zouden graag een parkettegel buiten op de betonnen dek geplaatst hebben het is ongeveer 31m². De tegels zijn reeds aangekocht en aanwezig.
zondag 3 juni 2018

Oprit opnieuw bestraten

Het is een oprit van 100m² terug aan te leggen met klinkers.Nu grindtegels.
vrijdag 1 juni 2018

Klinkers voor oprit en terras aanleggen

Ik ben op zoek iemand voor mijn oprit van 140m² klinkers aan te leggen En 15 m² terrastegels leggen. Het materiaal is reeds aanwezig , het is enkel voor het werken uit te voeren .
woensdag 30 mei 2018

Oprit heraanleggen

ik wil de oprit van ongeveer 70m² heraanleggen Momenteel ligt er kiezel, we willen graag betonklinkers.
maandag 28 mei 2018

Klinkers aanleggen in achtertuin

Ik wil graag klinkers in mijn achtertuin leggen. De oppervlakte is ongeveer 40 m². Er liggen oude tegels , graag verwijderen door de vakman.
zaterdag 26 mei 2018

Oprit en terras betegelen

Ik wil oprit van 4 op 10 m in klinkers laten aanleggen alsook terras van 40 m² keramische tegels. De tegels aan koop is in samenspraak met de vakman. Grond moet aangevuld worden over heel terrein 13 are en uittrekken van aantal struiken. Bestaande losgaan moet volledig opnieuw worden aangelegd.
donderdag 24 mei 2018

Betonklinkers aanleggen

Ik wil graag betonklinkers leggen oppervlakte 13 m² . (5. 40x2. 30 ). Het zetten van muurplint 5. 40 meter.
woensdag 23 mei 2018

Asfalteren van oprit

Herstellen van 20 vierkante meter oprit , meerdere gaten en ongelijkheden herstellen
zondag 20 mei 2018

Voegen terras herstellen

We hebben een mooi oud terras rond het huis. De voegen zijn op veel plaatsen losgevroren door de jaren heen. Ik wil dit terras echter behouden omdat het de juiste sfeer aan het huis geeft. Daarom wil ik de voegen herstellen. Het zou ongeveer 250 m² voegen te herstellen. Het zijn verschillende terrassen rond het huis.
maandag 14 mei 2018

Klinkers aanleggen op terras

Wij hebben een terras van 50m² die moet gerenoveerd worden het liefst in klinkers. Er moet ook een 22m draad afsluiting komen en 1m 80 hoog plus 4m schutting in hard hout waar dat de draadafsluiting stopt.
donderdag 10 mei 2018

Betonklinkers plaatsen en putdeksels aanpassen

Betreft 58 m² betonklinkers bestaande betondallen, boordstenen en funderingen opbreken en afvoeren. Totaal een 29 meter boordstenen nodig. Nieuwe goot van 3 meter. Twee bestaande putdeksels aanpassen aan het nieuwe niveau van de klinkers.
woensdag 9 mei 2018

Oprit asfalteren

Asfalt gieten voor oprit tussen 50 à 100 m². Er ligt nu een betonnen dek van +/- 25 cm dik, dit kan als ondergrond blijven dienen.

Partners

Partners van Casius