Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit in printbeton aanleggen, oprit en terras in polybeton plaatsen, terras in printbeton aanleggen, stabilisé en klinkers leggen, oprit naar kelder vernieuwen, herleggen van tegels op speelplaats, zonneterras aanmaken, beton gieten, beton gieten in tuin, asfalteren van oprit, klinkers leggen, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton, oprit in printbeton aanleggen, heraanleggen oprit, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

donderdag 18 mei 2017

Terras in arduin renoveren

Arduinen terras zou na 25 jaar opgeschuurd moeten worden, voegen verwijderen en opnieuw invoegen.
woensdag 17 mei 2017

Klinkers leggen

Ik wil midden in het gras ongeveer 35m² klinkers leggen. Zo snel mogelijk. Klinkers aan te kopen in overleg met vakman.
zondag 14 mei 2017

Oprit in printbeton aanleggen

Ik wil graag mijn oprit in printbeton aanleggen. Oppervlakte : nog op te meten door vakman.
maandag 1 mei 2017

Terras aanleggen in beton

Wij zouden graag de optie bekijken om ons terras in beton te laten gieten. Wat is de prijs voor 28, 100 of 150 vierkante meter? We hebben op moment een oude betonnen 'vloer' liggen. Graag een prijsofferte voor de volledige werken: : indien nodig afbraak/uitgraven oude beton, wapennetten, nieuwe beton + afwerking boorden en afwerking eventueel polieren.
dinsdag 25 april 2017

Aanleggen oprit

Na de vernieuwing van onze straat, had ik graag onze oprit willen vernieuwen. Is een 110 m² waarvan een 60 m² asphalt. Die zou verwijderd moeten worden, het hele stuk niveleren of gelijk trekken en dan kiezel erover (6m³). Opmerking; asfalt is dunnen laag.
woensdag 19 april 2017

Aanleggen oprit

Aanleg oprit. Ongeveer 240 m². Op dit ogenblik is er asfalt, die eerst moet afgebroken worden. Aanleg liefst in beton.
zaterdag 15 april 2017

Oude oprit uitbreken en nieuwe aanleggen met klinkers

Een oprit aanleggen met klinkers eerst de oude stoeptegels uitbreken en dan de inrit verharden met ik weet nog niet wat de lengte is 18 m lang en 4 m breed.
vrijdag 14 april 2017

Kasseien aanleggen

Ik zoek iemand voor een 25 vierkante meter kasseien te leggen.
donderdag 13 april 2017

Beton storten

Ik wil wat beton laten storten in mijn tuinhuis, om zo de vloer overal even hoog te krijgen. De hoeveelheid is 1,3m³. Er kan wel niet tot helemaal aan het tuinhuis gereden worden, aangezien er in de 'oprit' een regenton zit.
vrijdag 7 april 2017

Heraanleggen en beklinkeren van buitentrap

Ik wil mijn buitentrap aan de voordeur heraanleggen en beklinkeren en heb ook een werk aan mijn balkon
donderdag 30 maart 2017

Herstellen van verzakte klinkers

Herstellen van verzakte trommel kasseien en zwarte boordplaatjes , dit is allemaal gebeurd door een zware camion die zich in onze inrit heeft gedraaid, ook nog 2 m² vervangen door andere omwille van olievlekken.
zondag 26 maart 2017

Aanleg stabilisé oprit en boordstenen

Stabilisé leggen en boordstenen plaatsen, de klinkers zijn al in mijn bezit Het bedraagt ongeveer een 180 m².
zondag 19 maart 2017

Heraanleg terras en koer

Ik wil graag mijn terras laten opbreken, de tegels recupereren indien mogelijk en opnieuw aanleggen; momenteel zijn de voegen tussen de tegels (2,5cm breed) aan het loskomen en er groeit mos in de voegen. De koer met klinkers aansluitend op het terras is verzakt en zou ook heraangelegd moeten worden. Het niveauverschil tussen beiden zou ik willen overbruggen met nieuwe (beton)trap.Heraanleg terras 25m2 (betontegels) en koer 25m2 (betonklinkers)
maandag 6 maart 2017

Terrassen in composiet aanleggen

1 terras huurhuis oppervlakte 22 m². Langs opzij bereikbaar, gelijkvloers op tegels. Verder 2 terrassen op appartementen; 1 op 1e verd. 5.5 x 3.8 meter langs parking achter te bereiken (roofing). 2de appartement, zelfde gebouw, 3e verdieping. Klein terras enkel met dakkraan of meubellift bereikbaar. Op roofing ongeveer 8 à 10m², meer hoeken (snijverlies). Bij appartementen ook afbraak bestaande bankirai.
woensdag 1 maart 2017

Asfalt bijleggen naast bestaande oprit

Mijn oprit naar de garage is reeds voorzien van asfalt maar voor het huis is een gedeelte met gras en dat wil ik vervangen door asfalt . Het gaat om ongeveer 25 vierkante meter. Het oude deel dus behandelen met nieuwe zodat het geheel hetzelfde uitziet.
woensdag 1 maart 2017

Klinkers leggen

Oprit, tuinpad en terras aanleggen met klinkers, ook boordstenen nodig. In totaal voor ongeveer 100 m², nu ligt er zwarte steengruis.
vrijdag 3 februari 2017

Aanleggen van klinkers voor een terras

Een terras aanleggen van ongeveer 55 vierkante meter. Binnenkoer van een handelszaak.
dinsdag 6 december 2016

Bestrating voetpad

We zoeken iemand voor het bestraten van ons voetpad aan de voorzijde. Betreft 2 maal ongeveer 1. 5 meter bij 1 meter breed. Inclusief een stevige 'chape' of cement eronder. De stenen zelf hebben we nog liggen. Op dit moment liggen er enkel wat steentjes en zand op deze plek.
vrijdag 25 november 2016

Aanleg oprit

Vraag voor aanleg oprit in klinkers of honingraat matten met gravel erove. De oprit is simpelweg een rechthoek die naar de straat toe bergaf loopt. Het start bij de stoep is +- 4m breed en een 17-18 meter lang tot tegen de garage. De eerste 10m van de stoep te beginnen is normaal maar dan begint het redelijk te stijgen en zal er +- een 7 meter aan keerwand (+- 50-60 cm hoog) aan de linkerkant gezet moeten worden omdat ik daar een een wandelpad zal leggen en deze graag op dezelfde hoogte zou houden als het begin van de oprit waar links ook dat wandelpad aan de stoep zal starten en doorlopen tot achter. Nogmaals , ik leg het wandelpad zelf en deze hoeft dus niet bij jullie offerte te zitten. De rechterkant is een haag/klimop/een soort sparrenmix. Dus +- 7 meter keerwand van 50-60 cm hoog. Een boord van +- 10 meter tot aan de keerwand aan de linkerkant.
dinsdag 8 november 2016

Oprit klinkers

Ik heb een oprit van +- 25 m² die vernieuwd moet worden. Ofwel met klinkers ofwel met iets anders.
dinsdag 25 oktober 2016

Oprit klinkeren

We zouden graag een afspraak maken voor de klinker werk.
maandag 24 oktober 2016

Oprit asfalteren

+/- 25 m² oprit asfalteren
zaterdag 8 oktober 2016

Maken betonnen terras

Graag willen wij ons huidig houten terras vervangen door een beton terras. Onder de houten platen ligt op dit moment kiezel. Deze werd voorlopig geplaatst om vuiligheid buiten te houden. Het terras is ongeveer 45m² groot. Graag een all-in offerte om deze werken uit te voeren. Het gaat hier om een half open bebouwing. De tuin is bereikbaar via een smalle trap aan de zijkant van de woning. (zie foto)Verder willen wij achteraan de tuin een tweede stuk beton gieten. Enerzijds voor het plaatsen van een tuinhuis, anderzijds voor een extra klein terras. Ik hoop snel iets van jullie te horen.
woensdag 5 oktober 2016

Plaatsen Chinese/Vietnamese hardsteen tegels op terrassen

Metselwerk: Graag eens nakijken advies voor het plaatsen van 2 trappen met 3 tredes in de tuin. Samen met terras aan te leggen in hardsteen tegels
maandag 3 oktober 2016

Aanleggen terras

Leggen van 70m² klinker: Granit portugais. Klinkers reeds aangekocht.