Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
43 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

donderdag 14 december 2017

Klinkers aanleggen

Grondstuk is egaal. Wij werken met Wienerberger Kleiklinkers WF (die hebben we zelf aankopen). Prijsofferte incl. BTW voor voorbereidende werkzaamheden, materialen (uitgezonderd klinkers) en plaatsing van: 65m2 oprit naar de garage, halfsteensverband 40m² terras, halfsteensverband 110m² tuinpaden, halfsteensverband Alle klinkers worden op kant geplaatst: ca. 99 St. /m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? : Andere Om welke oppervlakte gaat het? (bij benadering) : 215
zondag 3 december 2017

Borduursteen en herleggen van klinkers

Wij willen 10 meter borduursteen en nog 24 m² klinkers laten herleggen en dan nog eens een 40 m² klinkers die eventueel in een latere fase mogen gelegd worden. Voor de rooilijn hebben we de klinkers van de gemeente die terug gebruikt moeten worden de 40 m² zijn nieuw te plaatsen.
zaterdag 4 november 2017

Klinkers leggen als fundering tuinhuis

Ik wil graag de fundering van mijn tuinhuis laten aanleggen in klinkers. De afmetingen zijn 5m op 8m30; de toegang tot mijn tuin gaat via mijn poortje van 90 cm breed. Er zullen enkele struiken moeten verwijderd worden alsook een rij boordstenen. De gazon dient uitgegraven, boordstenen dienen geplaatst, brokiljon dient gestort, daarop stabilisé en dan boordstenen ter grootte van mijn tuinhuis en vervolgens de klinkers.
maandag 16 oktober 2017

Klinkers herleggen oprit

Oprit her beklinken : Wij zouden langs ons huis een poort willen plaatsen maar we hebben een verval van 16 cm in onze klinkers. Nu heeft de poortenmaker ons aangeraden onze klinkers te laten her leggen. Kan dit gedaan worden en hoe moeten we deze prijsberekening zien? Onze oprit is 4,75 m breed en ongeveer 35 meter lang.
donderdag 28 september 2017

Terras en oprit bestraten

Ik wil graag mijn oprit (130 m²) en het terras (50 m) bestraten met klinkers. Achterom heb ik al gedrilde stol liggen. De oprit ligt alleen nog aarde. Er zal nog stol en zand bij moeten komen. Ook moet de oprit nog rechtgetrokken worden op de juiste hoogte en afloop naar de straat.
zondag 17 september 2017

Oprit asfalteren

Asfalteren van een oprit. De oppervlakte is ongeveer 170 m².
zondag 3 september 2017

Oprit en voortuin in (uitgewassen) beton aanleggen

+- 70 m² oprit en paadjes voortuin in uitgewassen beton
dinsdag 29 augustus 2017

Oprit aanleggen met klinkers

Wij zouden graag op onze oprit klinkers leggen. Op dit moment ligt er kiezel op. Oppervlakte is circa 100 vierkante meter.
woensdag 23 augustus 2017

Herstelling asfaltoprit

Tijdens werken op een werf te Hasselt is er bij de ophaling van de container schade berokkend aan de asfalt-oprit van de klant. De asfalt is over +/- 3m² licht ingezakt (sleepspoor) en dient hersteld te worden.
dinsdag 15 augustus 2017

Oprit en terras in printbeton aanleggen

Oprit aanleggen in printbeton,alsook terras met licht niveauverschil.Ruw geschat 350 m²
dinsdag 1 augustus 2017

Leggen van klinkers in paardenstal

In een paardenstal van 27m² klinkers gelegd moeten worden. Klinkers aankopen in samenspraak met de vakman.
donderdag 20 juli 2017

Bouwen terras op metalen constructie met glazen omranding

In bijlage plaats ik graag al enkele foto's van het gebouw, waarbij wij graag rechts aan het gebouw tot aan het midden van de twee grote schuiframen een terras op een metalen constructie zouden willen bouwen ( 8 meter op 4 meter ). Graag hadden we een indicatie van prijs voor de metalen onder constructie en indien u het terras en de glazen omranding van het terras (hout of tegels).
zondag 16 juli 2017

Klinkers aanleggen

Terras achteraan tuin op bestaande betonnen vloer. Wij hebben nog een groot gedeelte klinkers over van ons bestaand terras die kunnen eventueel opgebruikt worden . Klinkers leggen ongeveer 20 m².
zaterdag 15 juli 2017

Aanleggen parking

Aanleg parking in kiezel oppervlakte 5m X 5m
maandag 10 juli 2017

Klinkers leggen voor terras

Graag zou ik mijn terras van een 20 m² willen laten beklinkeren. Momenteel ligt er een betonnen dek en is deze reeds omgeven door klinkers. Het is de bedoeling dat deze klinkers ook opnieuw worden uitgehaald en geplaatst zodat deze mooi aansluiten op de rest. De klinkers zou in samenspraak zijn met de vakman.
donderdag 6 juli 2017

Klinkers leggen

Diepte uithalen(+/- 16 cm zand) stabilisé, betonklinkers 10 x 10 x 6 dik afwerken met zand Nivelleringswerken Oppervlakte is ongeveer : 32. 50 m²
woensdag 21 juni 2017

Oprit met klinkers leggen

Oprit klinkers leggen, ongeveer 40 m². Klinkers zijn 15 x 15. Ook stabilisé te leggen. Klinkers zijn al besteld.
woensdag 21 juni 2017

Beton uitbraak en afvoer + afplakken woning

Betondek werd vorige week aangelegd (35 m² en 20 cm dik met bewapeningsnetten, verankerd in woning). Echter niet volgens afgesproken specificaties waardoor het onbruikbaar is. Uitbraak inclusief afvoer puin alsook afplakken van woning om schade te vermijden.
zaterdag 17 juni 2017

Klinkers plaatsen

Klinkers aanleggen: We hebben een zwembad gekocht met doorsnede van 5 m en willen hieronder een cirkel van klinkers aanleggen. Materiaal aan te kopen in samenspraak met vakman.
zaterdag 17 juni 2017

Opbreken en herplaatsen klinkers voor aansluiting telenet

Ik moet een telenet kabel trekken van uit een woning naar een aansluitpunt. Maar alles is al beklinkerd. Dit is ongeveer 20 m ondergronds.
zaterdag 10 juni 2017

Uitbreken asfalt van oprit

100m² asfalt oprit uitbreken (+/- 9m x 11m). Dikte asfaltlaag +/- 10cm
vrijdag 9 juni 2017

Oprit afwerken met klinkers

Ik wil graag mijn oprit afwerken met klinkers . Oppervlakte ongeveer 500m².
donderdag 8 juni 2017

Bankirai terras vervangen door composiet

Ik woon op een appartement met een terras op de tweede verdieping goed bereikbaar vanop de straat van ongeveer 23 m² ( 10,60 x 2,10) groot met bankirai planken (geen goede kwaliteit). Ik wil die planken vervangen door composiet.
woensdag 7 juni 2017

Oprit bestraten

Graag willen wij 130m2 bestrating voor de oprit gelegd krijgen met daarbij ook het voorbereiden van de ondergrond, dus afgraven van de huidige laag stol en grint en een paar m2 grond en daarna aanvullen met zand/chap. De stenen worden aangeleverd en zijn zwarte stenen 20x30x6 cm. en 18m trottoirband aan de rand plaatsen. Naar de straat toe moet er een lichte knik gemaakt worden om het hoogteverschil te overwinnen. Er wordt ook nog een grote poort geplaatst en daarom moet het straatwerk eerder klaar zijn.
dinsdag 6 juni 2017

Terras verstevigen door te betonneren

Wij hebben een huis gekocht waarvan het terras aan de ene kant wat verzakt is. Dit zou na het afbreken weer verstevigd moeten worden. Wij zoeken iemand om het terras te verstevigen. (betonneren?) Terras : 40 m².