Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
66 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

zondag 14 juli 2019

Oprit aanleggen met betonklinkers

Vervangen van steentjes door betonklinkers als oprit/parkeerruimte. Ook de boordstenen van de plantperken dienen vervangen te worden. Tussen de 50 en 100 m².
zondag 7 juli 2019

Terras heraanleggen met steentapijt en klinkers of tegels

Wij zouden graag een nieuw terras laten aanleggen. Het bestaande terras opbreken. Wij hebben zopas een overkapping geplaatst en zouden graag steentapijt onder de overkapping laten plaatsen, dit voor 6 x 4 meter, en de rest van het terras met klinkers of tegels laten afwerken.
woensdag 3 juli 2019

Oprit en terras aan te leggen

Aanleg van een oprit (+-90m²) en terras (+-80 m²). Oprit: Voorkeur voor getrommelde klinkers vierkant 15x15, landelijk uitzicht. Terras: Voorkeur voor keramische tegels 60x60. Stabilisé en aanleg met tegels en klinkers.
dinsdag 2 juli 2019

Plaatsing blauwe steen + aanleg terras keramische tegel

Ik zou graag de gevel van ons huis bekleden met een plint van blauwe steen . Steen is reeds besteld maar moet nog geplaatst worden, in totaal een 40 lopende meter, 0.5 meter hoog bovenkant steen is afgeschuind. Ook zou er terras van 84m² ( +/- 14m x 4m) in keramische tegel ( 60 x 60 x 2 cm) geplaatst moeten worden. Buitenkanten voorzien van een acodrain en een borduurtje van 6 cm. Enkel plaatsing.
maandag 1 juli 2019

Terras in gepolierde betonvloer leggen

Vakman voor plaatsen van terras in gepolierde beton. Terras : 40 m². Nu staat er nog niks.
zondag 30 juni 2019

Parking verharden en boordstenen plaatsen

Graag prijsopgave voor parking verharding. Grootte ongeveer 420 vierkante meter.Graag in chappe. Er dienen 80 meter boordstenen geplaatst te worden, alsook 15 meter water afvoer goot. Het perceel is 400 vierkante meter groot, bedekt met grove vulkiezel. Deze dient afgegraven te worden, tot de diepte nodig voor het beton.
donderdag 27 juni 2019

Terras aanleggen

90m2 terras aanleggen, keramische tegels van 2 cm 60X60 cm. Kiezel en zand is reeds ter plaatse. Dient met spoed te worden geplaatst.
dinsdag 25 juni 2019

Klinkerwerken uitvoeren

Vernieuwing van reeds aangelegde inrit in asfalt of klinkers (+-170 m2)
zaterdag 22 juni 2019

Tegelwerken uitvoeren

Voorlopig is er gras - moet betegeld worden - tussen 10 - 50 m² in totaal
zaterdag 22 juni 2019

Aanleggen oprit

Aanleg oprit met water doorlaatbare klinkers. over een oppervlakte van ongeveer 97 vierkante meter