Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
68 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

dinsdag 21 mei 2019

Oprit vernieuwen

Oprit tussen 60 à 65 m². Huidige klinkers af te voeren. Plaatsing zwarte klinkers carbon 30X20X6
vrijdag 17 mei 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Renovatie. Terras en leefruimte. Uitvoering zonder zaagsnedes. Binnen 1 grote ruimte ( living+eetruimte+keuken) , een gang, en een toilet. Voor welke toepassing dient de vloer? Woonvloer, terras = binnen 84 m² en terras 40 m². Renovatie is zo opgevat dat met 20 cm naar boven kan , vloerverwarming.
woensdag 15 mei 2019

Betontegels plaatsen

Betontegels voor een tuinhuis plaatsen. Dit voor 3 m op 2,70 m.
dinsdag 14 mei 2019

Heraanleggen van oprit met kiezel

Het betreft een stuk gelegen tussen de beukenhaag aan de voorkant van het huis en de weg. Hier moet de huidige parel kiezel worden weggevoerd en de tuindoek en deze moet vervangen worden door een nieuwe waterdoorlatende tuindoek en de bedekking erop is dan ronde parel kiezel. Alles is bereikbaar van aan de weg. De lengte van het stuk is 22.5 m en de breedte 1.80 m. Ik vind het best om een dubbele doek te leggen. Men kan deze doek kopen bij de firma Keulen in Tournebride en daar kan men in een keer ook de parel kiezel kopen. Ik denk aan 2 m³ want ik wil een kiezel laag van 5 cm dik. Ook zou ik willen dat aan de buiten kant de beukenhaag gesnoeid wordt.
woensdag 8 mei 2019

Aanleg oprit met kasseien

Huidige toestand, overal stabilisé 10-15cm. moet worden verwijderd en heraangelegd met kasseien 50-60m² . Aansluitend een pad met betonvloer +/-40m²
maandag 6 mei 2019

Kasseien heraanleggen

Heraanleggen van een koer (ca 120 m'). Kasseien zijn te herbruiken
maandag 6 mei 2019

Klinkerwerken uitvoeren

klinkers voor het huis en volledig langs het huis aan rechterkant licht hellend vlak. . voorkant en gedeelte zijkant ligt reeds steenpuin. Meer dan 100 m²
zaterdag 4 mei 2019

Zijkant van het huis beklinkeren

Klinkerwerken uit te voeren. Het is een recht stuk van meer dan 100 m² aan zijkant van het huis.
woensdag 1 mei 2019

Klinkerwerken uitvoeren

Oprit, terras en voetpad te beklinkeren. Oppervlakte is meer dan 100 m².
maandag 8 april 2019

Aanleggen oprit en terras

Aanleg op inrit , rondom ons huis , terras achter woning . Oprit : gepolijste beton. Terras idem. 150 m² totaal + Graag offerte voor nivellering werken achter ons huis en langs ons huis. Opp +-100m2