Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
52 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

donderdag 24 mei 2018

Betonklinkers aanleggen

Ik wil graag betonklinkers leggen oppervlakte 13 m² . (5. 40x2. 30 ). Het zetten van muurplint 5. 40 meter.
woensdag 23 mei 2018

Asfalteren van oprit

Herstellen van 20 vierkante meter oprit , meerdere gaten en ongelijkheden herstellen
zondag 20 mei 2018

Voegen terras herstellen

We hebben een mooi oud terras rond het huis. De voegen zijn op veel plaatsen losgevroren door de jaren heen. Ik wil dit terras echter behouden omdat het de juiste sfeer aan het huis geeft. Daarom wil ik de voegen herstellen. Het zou ongeveer 250 m² voegen te herstellen. Het zijn verschillende terrassen rond het huis.
maandag 14 mei 2018

Klinkers aanleggen op terras

Wij hebben een terras van 50m² die moet gerenoveerd worden het liefst in klinkers. Er moet ook een 22m draad afsluiting komen en 1m 80 hoog plus 4m schutting in hard hout waar dat de draadafsluiting stopt.
donderdag 10 mei 2018

Betonklinkers plaatsen en putdeksels aanpassen

Betreft 58 m² betonklinkers bestaande betondallen, boordstenen en funderingen opbreken en afvoeren. Totaal een 29 meter boordstenen nodig. Nieuwe goot van 3 meter. Twee bestaande putdeksels aanpassen aan het nieuwe niveau van de klinkers.
woensdag 9 mei 2018

Oprit asfalteren

Asfalt gieten voor oprit tussen 50 à 100 m². Er ligt nu een betonnen dek van +/- 25 cm dik, dit kan als ondergrond blijven dienen.
dinsdag 8 mei 2018

Asfalteren van oprit

Ik had graag een nieuwe asfalt laten plaatsen op mijn oprit. Is ongeveer 200 vierkante meter. Er is al een oude maar die moet denk ik weg. Dus onderdek heeft u als ik niet mis ben.
woensdag 2 mei 2018

Terras waterdicht maken en opnieuw aanleggen met kunstgras

We zitten met een afgebakend terras van 80 vierkante meter. Het merendeel is belegd met grote tegels maar deze liggen los. In het midden is een een ruimte die opgevuld is met steentjes. De elektriciteits kabels liggen al onder de stenen. Onze bedoeling is nu om eventueel steentjes te vervangen door een soort van kunstgras waarop onze dochter kan spelen en de tegels door iets anders te vervangen wat niet zo warm word als de zon erop staat.
dinsdag 1 mei 2018

Heraanleggen van verzakte klinkers

Mijn klinkers in de oprit en gedeeltelijk in de tuin zijn verzakt, deze ha ik graag heraangelegd. Deze liggen op chape. Cirkels kunnen evt op een andere manier worden teruggelegd.
dinsdag 1 mei 2018

Klinkers leggen voor tuinhuis

Leggen van klinkers voor een tuinhuis op te plaatsen. Afmeting een 8 meter op 4 meter. Helft tuinhuis en andere helft is terras. Op dezelfde plaats staat momenteel een klein tuinhuis.
zondag 22 april 2018

Oprit aanleggen in Kandla Grey klinkers

Oprit aanleggen in kandla grey klinkers van14*14*6. Dit voor een oppervlakte van 180 m². Momenteel liggen hier klinkers en kiezels die men moet verwijderen
zaterdag 21 april 2018

Klinkers aanleggen

Aanleg oprit + betegelen van terras. Het gaat over een oppervlakte van 200 m².
zaterdag 21 april 2018

Pad in klinkers leggen

Recht pad van circa 50 meter in een grasveld.
dinsdag 17 april 2018

Nieuwbouwwoning terras en oprit aanleggen in steentapijt

Terras en oprit ongeveer 261 m² aan te leggen. Met steentapijt aanleggen. Is voor een nieuwbouwwoning.
maandag 9 april 2018

Klinkers aanleggen voor tuinpad en terras

Aanleggen van een tuinpad en een iets hoger gelegen terras + plaatsen van 2 inspectieputjes de klinkers liggen reeds achter het huis gestapeld. Betegelen met klinkers. Oppervlakte ongeveer 50 m². De klinkers zijn al ter beschikking.
zaterdag 7 april 2018

Oprit deels asfalteren

Bestaande oprit van ongeveer 250 m² is meer dan 30 jaar oud en vertoond enorm veel barsten. Vraag is om het oude asfalt te verwijderen, aan één zijde de borduur met afwatering te herstellen of te vernieuwen ( 1 zijde is nog ok) en eventueel waar nodig de onderlaag te verstevigen.
zondag 25 maart 2018

Heraanleggen binnenkoer

Wij willen graag onze binnenkoer heraanleggen. Momenteel ligt er erg beschadigd beton. De koer zelf meet 15 x 20 meter. Hier voorzien wij 15 x 5 meter en nog eens 15 x 2 meter stoepdallen. Tevens dachten wij aan kleine kasseien (15 x 5 meter en nog eens 10 x 3 meter ongeveer. Voor de rest denken wij aan grasdallen.. We voorzien tevens een oprijstrook van 32 x 4 meter met oude grote kasseien. Om de schuur (20 x 9 meter) naadloos te laten overgaan, voorzien wij hier tevens stoepdallen. Naast de zijgevel van de hoeve zien wij graag grasdallen (20 x 6 meter ongeveer) en een strook (onder afdak) met afwateringsklinkers.
zaterdag 24 maart 2018

Oprit in kasseien aanleggen

Ongeveer 200 m² kasseien aanleggen voor een oprit. Ook voorbereidende werken uit te voeren.
vrijdag 23 maart 2018

Asfalteren van de oprit

Graag hadden we een offerte laten opstellen voor het asfalteren van onze oprit naast het huis en aan de achterkant van het huis. (zie foto's) De totale oppervlakte is ongeveer 370 m². Overal werd al een ondergrond gestort door de grondwerker.
maandag 19 maart 2018

Betonklinkers plaatsen

Een tuinpaadje met betonklinkers leggen. Graafwerkzaamheden zijn gedaan. Opsluitbanden leggen en betonklinkers (50x50) in stabilisatiezand Lengte tuinpad: 15 meter en 1 meter breed, klinkers zijn reeds aangekocht.
zaterdag 17 maart 2018

Klinkers plaatsen

Plaatsen van grasdals. Ter plaatse komen kijken ongeveer 100 m² te plaatsen.
donderdag 15 maart 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Het gaat hier voor het parkeren van vrachtwagens ongeveer 4 stuks, met 2 bijhorende kermisattracties. Deze blijven wel niet permanent geparkeerd, er moet dus kunnen gemanoeuvreerd worden op het terrein.
woensdag 14 maart 2018

Asfalteren van terrein

Meer dan 100 m² dat is een terrein. Asfalteren van een losplaats voor trailers. Strook van 30 x 5 meter en een pad van 10 x 2 meter.
dinsdag 13 maart 2018

Aanbouw terras en buitentrap

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een buitentrap kan maken. - zeer moderne woning - trap/bordes/trap - eventueel het bekleden van de muren erbij indien ervaring
maandag 12 maart 2018

Klinkers aanleggen voor oprit, parking paden rond huis

Tegels plaatsen meer dan 100 m². Parking, terras, en paden rond het huis. Verwijderen van bestaande asfalt, ondergrond is reeds stevig aangereden steenpuin. Het gaat om een 'U' vorm voor, achter en naast het huis, tegen het huis aan. Oprit voor 6 x 4 m, opzij 14 x 2 en achter 10 x 5 Alles is zeer goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius