Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit met klinkers aanleggen, aanleg terras en oprit en pad rondom huis, terras en oprit in beton aanleggen, aanleggen van terras, terras en bestratingswerken tuinpad klinkers achteraan aan leggen, nivellering speelplaats, oprit en terras in sierbeton of printbeton, oprit in betonklinkers aanleggen, pad en betonplaat voor carport, heraanleggen buitentrap naar kelder in klinkers, vervangen en vergroten van bestaande terras op de 1ste verdieping, oprit aanleggen, oprit beklinkeren, renoveren van oud terras, aanleggen van klinkers voor een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

vrijdag 3 februari 2017

Aanleggen van klinkers voor een terras

Een terras aanleggen van ongeveer 55 vierkante meter. Binnenkoer van een handelszaak.
dinsdag 6 december 2016

Bestrating voetpad

We zoeken iemand voor het bestraten van ons voetpad aan de voorzijde. Betreft 2 maal ongeveer 1. 5 meter bij 1 meter breed. Inclusief een stevige 'chape' of cement eronder. De stenen zelf hebben we nog liggen. Op dit moment liggen er enkel wat steentjes en zand op deze plek.
vrijdag 25 november 2016

Aanleg oprit

Vraag voor aanleg oprit in klinkers of honingraat matten met gravel erove. De oprit is simpelweg een rechthoek die naar de straat toe bergaf loopt. Het start bij de stoep is +- 4m breed en een 17-18 meter lang tot tegen de garage. De eerste 10m van de stoep te beginnen is normaal maar dan begint het redelijk te stijgen en zal er +- een 7 meter aan keerwand (+- 50-60 cm hoog) aan de linkerkant gezet moeten worden omdat ik daar een een wandelpad zal leggen en deze graag op dezelfde hoogte zou houden als het begin van de oprit waar links ook dat wandelpad aan de stoep zal starten en doorlopen tot achter. Nogmaals , ik leg het wandelpad zelf en deze hoeft dus niet bij jullie offerte te zitten. De rechterkant is een haag/klimop/een soort sparrenmix. Dus +- 7 meter keerwand van 50-60 cm hoog. Een boord van +- 10 meter tot aan de keerwand aan de linkerkant.
dinsdag 8 november 2016

Oprit klinkers

Ik heb een oprit van +- 25 m² die vernieuwd moet worden. Ofwel met klinkers ofwel met iets anders.
dinsdag 25 oktober 2016

Oprit klinkeren

We zouden graag een afspraak maken voor de klinker werk.
maandag 24 oktober 2016

Oprit asfalteren

+/- 25 m² oprit asfalteren
zaterdag 8 oktober 2016

Maken betonnen terras

Graag willen wij ons huidig houten terras vervangen door een beton terras. Onder de houten platen ligt op dit moment kiezel. Deze werd voorlopig geplaatst om vuiligheid buiten te houden. Het terras is ongeveer 45m² groot. Graag een all-in offerte om deze werken uit te voeren. Het gaat hier om een half open bebouwing. De tuin is bereikbaar via een smalle trap aan de zijkant van de woning. (zie foto)Verder willen wij achteraan de tuin een tweede stuk beton gieten. Enerzijds voor het plaatsen van een tuinhuis, anderzijds voor een extra klein terras. Ik hoop snel iets van jullie te horen.
woensdag 5 oktober 2016

Plaatsen Chinese/Vietnamese hardsteen tegels op terrassen

Metselwerk: Graag eens nakijken advies voor het plaatsen van 2 trappen met 3 tredes in de tuin. Samen met terras aan te leggen in hardsteen tegels
maandag 3 oktober 2016

Aanleggen terras

Leggen van 70m² klinker: Granit portugais. Klinkers reeds aangekocht.
maandag 26 september 2016

Bestrating oprit

Aanleggen oprit door glooiend gazon, in "open" bestrating (ong. 7m. ) Aanleggen standplaats caravan, aansluitend aan nieuwe oprit. (ong 4 x 6 m)
maandag 19 september 2016

Plaatsen klinkers buiten

Leggen oprit plus terras (ongeveer 125m²) grondverzet inbegrepen, in betonklinkers blauw in combinatie met geel Voor einde dit jaar
dinsdag 13 september 2016

Herstellen van verzakte klinkers

Door de storm en wateroverlast is er een plaats waar klinkers verzakt zijn. Graag offerte en herstelling (herstelling via verzekering , dus geld is OK)
woensdag 7 september 2016

Terras in betontegels en oprit klinkers leggen met stabilisé

Ik wil graag in contact komen met een vakman om een terras met beton tegels aan te leggen 42 vierkante meter. Ook een oprit van klinkers 157 vierkante meter. Graag zo snel mogelijk plaatsen.
donderdag 25 augustus 2016

Terras vernieuwen

Ik zou graag een prijsofferte willen voor: - opbreken + afvoeren oorspronkelijk terras (+/- 12m²) - opnieuw aanleggen + uitbreiden terras met natuursteen tegels van 60*60 (+/- 16m²) - aanleggen klinkerpad met klinkers van 15*15 (+/- 6m²) met aansluitend een tweede terras uit zelfde klinkers (+/-20m²)
woensdag 24 augustus 2016

Reinigen oprit

Door de vele overstromingen is onze oprit/parking (850m²) erg vervuild geraakt, zand, onkruid, mos. Dit zou moeten worden gereinigd. Een trapje van 2 treden moet opgemetst worden.
dinsdag 9 augustus 2016

Aanleg parking

Aanleg parking in asvalt of beton. Graag prijsofferte
donderdag 4 augustus 2016

Plaatsen boordstenen

We willen onze bestaande boordstenen laten vervangen door nieuwe boordstenen. 45 lopende meter van 100 x 20/30 x 6 (dit is best in beton antraciet) 20 lopende meter van 100 x 20/30 x 10 (beton of ander materiaal - betreft afboording van tuin aan straatkant)
woensdag 3 augustus 2016

Asfalt opbreken en nieuwe leggen

Ik zou graag het bestaande asfalt laten opbreken en laten wegvoeren en dan er nieuwe asfalt laten leggen. De oprit is 53 m²
zaterdag 30 juli 2016

Leggen van fundering

Mijn voortuin wordt gedeeltelijk verhard. De voortuin ligt tegen de straat en is dus goed bereikbaar. Zeker wat betreft het gedeelte waar de letter A instaat, dat is in totaal 44m². Ongeveer 12m aan de straat en 3. 60m diepte. Het tweede kleiner deel is een strook tegen het huis van 11m² , het is 90 cm breed en daardoor misschien niet te behandelen met machines zie de letter B bovenaan de foto Aan het einde van het lange stuk is ook een toegang van 90 cm breed. Ik wil een fundering zoals voorgeschreven voor een inrit en parking op die 44m² Zulke werken ik meen dat het in totaal 35 cm moet zijn en de eindlaag zou platines grijs 14/14/6 Kan U mij een idee geven van de kostprijs van zulk werk. Indien mogelijk de prijs materialen en de totaalprijs?
maandag 18 juli 2016

Sleuf trekken

Heb een grondwerker nodig om een afvoerbuis te leggen. +/- 20m de klinkers moeten opgebroken worden, sleuf van 50cm breed uitgraven, afvoerbuis erin en klinkers terugleggen. Het is simpelweg een rechte lijn naar voor.
maandag 4 juli 2016

Aanleg terras

Aanleg van een terras van 50 m² achteraan de woning met betontegels van 90 cm tot 100 cm. Vooraan de woning een pad met dezelfde tegels tegen de woninggevel. Zo snel mogelijk indien het kan.
zondag 3 juli 2016

Herstelling oprit - verzakking

Ik wil graag mijn oprit laten herstellen omdat er een verzakking (groot gat) is aan de voordeur (wegens wateroverlast)
vrijdag 1 juli 2016

Oprit asfalt opruimen

Ik zoek iemand die een oprit van ongeveer 40 m x 2,5 m kan opruimen en grond uiteen duwen
vrijdag 24 juni 2016

Klinkers leggen

Klinkers leggen op voor-aangelegd terras. Geen grondwerken meer nodig. Enkel stabilise en klinkers leggen.
woensdag 1 juni 2016

Heraanleg oprit

Graag offerte voor het heraanleggen van gemeenschappelijke inrit (+/- 135m²) voor 40-tal garageboxen.

Partners

Partners van Casius