Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
65 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

vrijdag 20 september 2019

Klinkerwerken uitvoeren

Er moeten een volledige oprit en een voetpad gelegd worden met betonklinkers. Het is een vrijstaande huis, ik ben de eigenaar van dat huis. Bouwjaar van het huis is 1967. Ik kan ook zo veel mogelijk meehelpen.
woensdag 18 september 2019

Wachtbuis plaatsen

Specialist voor een wachtbuis voor de gasaansluiting voor een bestaande woning te leggen. De afstand tussen openbaar domein en kelder is +- 10 meter.
dinsdag 17 september 2019

Veranda afbreken en blauwe steen leggen

De af te breken aluminium veranda bestaat uit een dak en een deur. Daarna dient er een blauwe steen te worden gelegd.
maandag 16 september 2019

Klinkers en buitentegels te plaatsen

Plaatsing van betonklinkers onder carport en rond het huis. Plaatsing van XXL betontegels op terras achter het huis. Betonpuin ligt al een tweetal jaren en waar terras moet komen ligt nu een betonnen dek. Het gaat om meer dan 100 m².
vrijdag 13 september 2019

Plaatsen van keerwanden van 8m lengte

Er zou een keerwand, L-element, geplaatst moeten worden aan onze zijde van de perceelsgrens over een afstand van 8m met een hoogte van 1,25m.
maandag 9 september 2019

Tuinpad in kasseien heraanleggen

Bestaande kasseien, Zweeds graniet, opnieuw aan te leggen. Men moet het tuinpad openbreken en het bestaande materiaal opnieuw goed plaatsen. Zou gaan om zo een 40 à 50 m².
maandag 2 september 2019

Parking aan te leggen met klinkers

Parking in 2 stukken. Algemeen grondwerk, inclusief storten van 33 m³ teelaarde en graszoden. Afgraven en afvoeren van 8 m³ betonpuin en leveren en plaatsen van 134 m² steenpuin, +/- 25cm dik . Leveren en plaatsen van 134 m² klinkers, Ebema Cassaia Arduna, 20x30x6 . Uitbreken en afvoeren van 28 m³ betonpuin. Leveren en plaatsen van 25 lm boordstenen Leveren en plaatsen van 127 m² klinkers, Ebema Cassaia Arduna, 20x30x6 Verplaatsen van 3 houten schermen.
vrijdag 30 augustus 2019

Oprit heraanleggen met siergrind

Oppervlakte dat men opnieuw moet aanleggen is 120 m². De huidige oprit moet opgebroken worden en dit is versleten asfalt van 4 cm. Hierna plaatsen van dolomiet met grindplaten.
donderdag 29 augustus 2019

Klinkerwerken uitvoeren

We zouden graag onze oprit en meer vervangen omdat we nu door het plaatsen van een poort met niveau verschil zit. Het zou gaan om meer dan 100 m².
woensdag 28 augustus 2019

Oprit aanleggen met klinkers

ik zou graag mijn oprit laten klinkeren voor 60 m². Nu ligt er asfalt.