Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
50 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Limburg:

donderdag 11 oktober 2018

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Sleuf vanaf de straat tot aan de woning voor aardgasaansluiting +/- 10m met wachtput 1x1x1m en wachtbuis. 10m klinkers en een deel onder de haag.
vrijdag 5 oktober 2018

Klinkerwerken uitvoeren voor standplaats camper

Zal dienen als parkeerplaats camper 7,5 ton; oppervlakte 4x10m. Momenteel licht helende gazon ion de lengte richting 10m . Hoogste zijde plus & kopzijde te voorzien van betonnen boordplaat. Tegen eind volgend jaar zouden we de camper kopen, dus binnen half jaar uit te voeren. Er is directe toegang van de straat.
woensdag 3 oktober 2018

Oprit aanleggen in klinkers 235 m²

Oprit van ongeveer 25 meter lengte en 8 meter breed. Totaal ongeveer 235 m² oprit in klinkers te leggen. Grondwerken ( gewenste verhoging / afloop ) zijn reeds uitgevoerd. Stabilisé en plaatsing klinkers nog aan te brengen. Klinker maat: 22 x 11 x 6.
dinsdag 2 oktober 2018

Oprit en rondom huis klinkers verwijderen en nieuwe aanleggen

Een oprit en rondom het huis de klinkers uitbreken en nieuwe leggen. De oppervlakte is ongeveer 204 m².
dinsdag 2 oktober 2018

Uitgraven oude oprit en heraanleggen met klinkers

Afgraven van huidige oprit plaatsen boordsteen en klinkers. Oppervlakte 130 m² aan te leggen. Klinkers in aankoop met de vakman.
zaterdag 22 september 2018

Bankirai terras herstellen

Terras is in bankirai aangelegd. Eén houten draagbalk is echter rot! Het terras is 7 meter op 3. 30 meter. De planken zijn vastgenageld.
donderdag 6 september 2018

Oprit en terras aanleggen

Uitbreken bestaande oprit in gegoten beton van 90 m². Hierna aanleg nieuw terras in straatklinkers, in totaal 144 m². Ook moet men een terras helemaal nieuw aanleggen voor 36 m², liefst in keramische tegels of soortgelijke. Ook WC afvoer herleggen onder oprit en aansluiten op bestaande rioleringsput.
donderdag 6 september 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit moet worden opgebroken er ligt nu asfalt. Meer dan 100 m².
donderdag 30 augustus 2018

Heraanleggen terras in kasseien

Stuk terras aangebouwd en deze dient aangelegd te worden met kasseien. Er is ook een gedeelte in de tuin, opengebroken voor rioleringswerken en dit moet opnieuw dicht. Rondom woning en oprit ook herleggen van de kasseien.
donderdag 30 augustus 2018

Terras en padjes aanleggen

Na onze verbouwing willen wij nog een terras aanleggen. Momenteel liggen er klinkers, maar die kunnen door ons worden verwijderd. Terra is 10 x 6,60meter, 1 pad van 11x1 langs het raam en 1 pad van 7x1meter achter de bijbouw. Tegels worden 100x100cm 0f 80x80cm, geen ruwe betontegel. Tegels worden door ons aangekocht of een voorstel van jullie.
woensdag 15 augustus 2018

Uitbreken en plaatsen van nieuwe oprit in klinkers

Graag een vakman voor renovatie regenwaterafvoeren en klinkerwerken rond de woning. +- 240 m2 klinkers opbreken, en eventueel gedeeltelijk terugplaatsen, en ondergronds stookoliereservior 3000 liter verwijderen.
maandag 13 augustus 2018

Kasseien oprit aanleggen

Het betreft een oprit van ongeveer 55m2 waarop momenteel een mix van kleizand, bouwafval en kiezel. Dus de grond zou ook moeten afgehaald worden om de kasseien erop te plaatsen. De oprit begint met een lichte helling van ongeveer 5m lengte en gaat dan verder horizontaal. Er is verder ook nog een tweede stuk, een parkeergedeelte van ongeveer 40m2. Hier is de ondergrond zachte aarde met weinig kiezel.
donderdag 9 augustus 2018

Oprit met klinkers aanleggen

Oprit met klinkers aanleggen ongeveer 50 m² oppervlakte. Men moet ook voorbereidende werken zoals uitgraven nog doen. Klinkers aan te kopen samen met de vakman.
zaterdag 4 augustus 2018

Oprit met klinkers aanleggen

De oprit langs het huis tot achter aan de carport met klinkers aanleggen. Momenteel liggen er kiezeltjes op. De oprit is ongeveer 300 m². Klinkers nog niet aanwezig.
maandag 30 juli 2018

Pad en terras in klinkers aanleggen

Pad en een terras aanleggen van ongeveer 58m² De klinkers zijn aanwezig. Dus enkel de borduren leggen, chape gieten en de klinkers leggen.
dinsdag 24 juli 2018

Oprit aanleggen in L-vorm

Het gaat over het aanleggen van een oprit dit is ongeveer 40 m². Dit in een brede L-vorm. Er liggen kiezels op graag betegelen.
woensdag 4 juli 2018

Verhogen van bestaand terras en een helling te plaatsen

Er is een bestaand terras bestaande uit tegels dat opgehoogd moet worden. Ongeveer met 10 cm. Chappe terrras met tegel. Tegels eraf halen en dat nieuwe chappe verhogen en beklinkeren. En van het terras uit dient een helling te vertrekken.
zondag 24 juni 2018

Aanleggen van terras in padouk

Wij hebben een klein houten terras ( halve cirkel met r= 1. 8 m + recht stuk van 1m x 1. 8m) dat aansluit op ons groot terras in blauwe hardsteen. Dit was uitgevoerd in hillhout maar is na 20 jaar nu afgebroken wegens rot. Gaag hadden wij dit dan ook zo spoedig mogelijk vevangen gezien in een terras met padouk.
zondag 24 juni 2018

Drainage langs gevel aanbrengen en aansluiten op riolering

Langs buitenmuren uitgraven ( 1. 5 m diep) +- 50 lopende meters . Waterkerende laag aanbrengen ,drainage buis leggen en aansluiten op rioolbuis.
donderdag 21 juni 2018

Oprit met klinkers aanleggen

De oprit aanleggen met klinkers er liggen nu kiezels op. De oppervlakte is ongeveer 300 m².
woensdag 20 juni 2018

Oprit toegankelijk maken voor auto's

Wij zijn opzoek naar een budgetvriendelijke oplossing voor onze oprit al toegankelijk te maken voor auto’s. Momenteel is de grond vlak gegraven maar we zouden hier al steenpuin op willen laten storten en eventueel kiezel. Deze zou wel iets dieper moeten liggen voor later klinkers op te plaatsen. Dit voor het rode vlak, zie bijlage. Het blauwe vlak wordt terras, hier wouden we ook al iets “voorlopigs” voorzien omdan later een tegel op te plaatsen.
zondag 17 juni 2018

Oprit uitbreken en vernieuwen

Oprit uitbreken en vernieuwen heeft een oprit van 22 meter. Breedte niet echt geweten. Zijn momenteel klinkers. Eventueel ook het uitbreken en opruimen van oude oprit (afhankelijk van de kost). Nakijken met wat we willen vernieuwen, tegels, printbeton.
vrijdag 8 juni 2018

Inrit in klelklinker

De oprit is 200m² nu in kiezel. Graag zou ik deze in kleiklinker willen laten bestraten.
vrijdag 8 juni 2018

Terras en oprit aanleggen in betonklinkers

Wij staan op het punt in te trekken in onze nieuwbouwwoning . Op korte termijn zouden wel nog volgende werken uitgevoerd dienen te worden. - Aanleg oprit (inclusief ophogen met zand en egaliseren), vermoedelijk met klinkers - Klinkers voor de woning (beperkt gebied, want woning ligt dicht bij straat) - Bij zware regenval ondervinden wij momenteel last van binnenstromend water in de kelder. Dit zou opgelost kunnen worden door het terrein achter de woning af te laten lopen naar de tuin toe (momenteel loopt het water van de tuin af naar de woning) - In functie van de kostprijs zouden we ook graag een terras achter de woning aanleggen
donderdag 7 juni 2018

Oprit aanleggen

Graag wil ik het volgende laten uitvoeren : Voor aanleg oprit + aanliggende stukken( in gras) + vloerplaat tuinhuis/ carport . Samen +- 200m². Grotendeels in klinkers aanleggen en eventueel andere opties voor de rest gebruiken , dit in overleg met de vakman

Partners

Partners van Casius