Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Bilzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Bilzen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Bilzen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Bilzen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Bilzen:

Veranda afbreken en blauwe steen leggen

De af te breken aluminium veranda bestaat uit een dak en een deur. Daarna dient er een blauwe steen te worden gelegd.

Buitentrap ombouwen tot bordes met hellend vlak

Ik wil een (grote) trap met 4 treden in arduin / blauwe steen ophogen, zodat er voor de toegangsdeur een plat vlak komt, die de bewoner met een rolstoel of looprekje kan bereiken, via een aan te leggen hellend vlak. Rond het bordes en langs het hellend vlak moet ook een borstwering / leuning komen.

Plaatsing blauwe steen + aanleg terras keramische tegel

Ik zou graag de gevel van ons huis bekleden met een plint van blauwe steen . Steen is reeds besteld maar moet nog geplaatst worden, in totaal een 40 lopende meter, 0.5 meter hoog bovenkant steen is afgeschuind. Ook zou er terras van 84m² ( +/- 14m x 4m) in keramische tegel ( 60 x 60 x 2 cm) geplaatst moeten worden. Buitenkanten voorzien van een acodrain en een borduurtje van 6 cm. Enkel plaatsing.

Terras en oprit aanleggen in betonklinkers

Wij staan op het punt in te trekken in onze nieuwbouwwoning . Op korte termijn zouden wel nog volgende werken uitgevoerd dienen te worden. - Aanleg oprit (inclusief ophogen met zand en egaliseren), vermoedelijk met klinkers - Klinkers voor de woning (beperkt gebied, want woning ligt dicht bij straat) - Bij zware regenval ondervinden wij momenteel last van binnenstromend water in de kelder. Dit zou opgelost kunnen worden door het terrein achter de woning af te laten lopen naar de tuin toe (momenteel loopt het water van de tuin af naar de woning) - In functie van de kostprijs zouden we ook graag een terras achter de woning aanleggen

Aanleg oprit

Vraag voor aanleg oprit in klinkers of honingraat matten met gravel erove. De oprit is simpelweg een rechthoek die naar de straat toe bergaf loopt. Het start bij de stoep is +- 4m breed en een 17-18 meter lang tot tegen de garage. De eerste 10m van de stoep te beginnen is normaal maar dan begint het redelijk te stijgen en zal er +- een 7 meter aan keerwand (+- 50-60 cm hoog) aan de linkerkant gezet moeten worden omdat ik daar een een wandelpad zal leggen en deze graag op dezelfde hoogte zou houden als het begin van de oprit waar links ook dat wandelpad aan de stoep zal starten en doorlopen tot achter. Nogmaals , ik leg het wandelpad zelf en deze hoeft dus niet bij jullie offerte te zitten. De rechterkant is een haag/klimop/een soort sparrenmix. Dus +- 7 meter keerwand van 50-60 cm hoog. Een boord van +- 10 meter tot aan de keerwand aan de linkerkant.

Terras in betontegels en oprit klinkers leggen met stabilisé

Ik wil graag in contact komen met een vakman om een terras met beton tegels aan te leggen 42 vierkante meter. Ook een oprit van klinkers 157 vierkante meter. Graag zo snel mogelijk plaatsen.

Grondwerken oprit en tuin

Ons perceel (7are) moet worden genivelleerd, alsook steenpuin aangelegd oprit, terras en pad naast woning.

Klinkers leggen onder prieel

We hebben een prieel van 16 vierkante meter groot. Hieronder moeten klinkers gelegd worden. Graag een offerte hiervoor. Moet nog ondergrond aangelegd worden.

Heraanleg van terras in beton

Graag willen we ons terras heraanleggen in een terras in beton! Het gaan om een terras van ongeveer 200m2 Waarvan een stuk aan een zwembad ligt

Inrit in printbeton leggen

Inrit naar ondergrondse garage voorzien van printbeton. Naargelang mogelijkheden en prijs 40 tot 70m2.