Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor klinkerwerken uitvoeren voor standplaats camper:

Klinkerwerken uitvoeren voor standplaats camper

Zal dienen als parkeerplaats camper 7,5 ton; oppervlakte 4x10m. Momenteel licht helende gazon ion de lengte richting 10m . Hoogste zijde plus & kopzijde te voorzien van betonnen boordplaat. Tegen eind volgend jaar zouden we de camper kopen, dus binnen half jaar uit te voeren. Er is directe toegang van de straat.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Bree (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor klinkerwerken uitvoeren voor standplaats camper uit heel België:

Klinkerwerken uitvoeren

Bestaande klinkers (180 m²)dienen vervangen te worden, huidige klinkers liggen NIET op stabilisé maar op scheldezand. Alles uitgraven en nieuwe klinkers op stabilisé. Voorkeur voor vierkante (15×15) NIET getrommelde grijze klinkers

Klinkerwerken uitvoeren

Momentaal is de oprit in rode steenslag (gravier ) al jaren, 45m² Oprit aanleggen in klinkers, asfalt of beton. Keuze te bepalen met vakman.

Klinkerwerken uitvoeren

De betonklinkers zijn aanwezig moeten alléén gelegd worden zo sterk dat er zware camions en zware tractoren overkunnen rijden zonder in te zakken Ongeveer 50 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Wegnemen oude asfaltlaag en te vervangen door klinkers. Plaatsen boordstenen over een lengte van 20m x 4m

Klinkerwerken uitvoeren

Een strook van ongeveer 1 meter breed en 2 keer 12meter lang dient beklinkerd te worden in klinkers zoals op het reeds bestaande voetpad. De klinkers moeten voorzien worden van lichte deklaag tussen de stenen, zodat er geen onkruid tussenuit groeit.

Klinkerwerken uitvoeren

Bestaande oprit herleggen. Laag muurtje in ytong afbreken Het gaat over meer dan 100 m²

Klinkerwerken uitvoeren

We willen een koer (31m²) afwerken met kleiklinkers op een waterdoorlaatbare ondergrond. De koer is bereikbaar via een garage, het is dus mogelijk om een kleine machines te gebruiken zolang ze via een dubbele deur passen. De ondergrond moet eerst voorbereid worden (nivelleren). Er dient een deksel voorzien te worden voor toegang tot het mangat van een kleine regenwaterput (mangat 50 cm diameter).