Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Diepenbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Diepenbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Diepenbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Diepenbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Diepenbeek:

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting sleuf graven

Voorbereidende werken voor een aardgasaasluiting. Graven of doorspuiten van sleuf en wachtput, plaatsen wachtbuis. Lengte sleuf ongeveer 8 meter,

Oprit aanleggen met betonklinkers

Betonklinkers aanleggen in een oprit . Oprit : 50 à 100m; Oprit :grond zand kiezel.

Heraanleggen van oprit in kasseien

Bestaande oprit van +/- 130 m² die nieuw gelegd dient te worden. Momenteel zandondergrond. Oprit in kasseien.

Herstellen van verzakte klinkers

Door de storm en wateroverlast is er een plaats waar klinkers verzakt zijn. Graag offerte en herstelling (herstelling via verzekering , dus geld is OK)

Aanleg terras

Aanleg van een terras (+-28,73m2) in klinkers

Printbeton voor oprit

Wil oprit en terras aanleggen in printbeton. Ongeveer 200m2 Liggen nu klinkers en beplanting

Terras klinkeren

Ik zou graag een terras willen geklinkerd hebben van 3.20 m op 6.00 m bijna 20 ,met stabilize 150kg cement per kuup en vierkante meters met klinkers 20.20.6 of 15.15.6 in antraciet of grijs/blauw Boordstenen staan al ,en koffer is 30 cm diep uitgegraven,

Kosteloos offertes ontvangen

tuinpad van ongeveer 50 meter bestraten

Oprit in kandla

Op de huidige oprit (die ook dient als oprit voor mijn achterste buur) ligt al 30 Jaar gele Yura dolomiet ; de oprit is dus al goed verhard ; 40 m diep en vooraan 6 m breed ; bedoeling is dat er een rijstrook kandla wordt gelegd van 40 m vooraan 3 m breed, achter 2 m breed ; 100 m2 dus ; op die manier krijgen we een meer propere oprit ; ook kunnen de waterafvoeren en sterfputten ongewijzigd blijven ; zie schema in bijlage