Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras heraanleggen met steentapijt en klinkers of tegels:

Terras heraanleggen met steentapijt en klinkers of tegels

Wij zouden graag een nieuw terras laten aanleggen. Het bestaande terras opbreken. Wij hebben zopas een overkapping geplaatst en zouden graag steentapijt onder de overkapping laten plaatsen, dit voor 6 x 4 meter, en de rest van het terras met klinkers of tegels laten afwerken.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Dilsen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras heraanleggen met steentapijt en klinkers of tegels uit heel België:

Terras heraanleggen

Bestaand terras rijwoning is 26 m² in 20x20 chinese blauwe steen, verzakt beetje. Moet afgebroken en vergroot worden tot 39 m² in deels 50 x 50 tegels en deel s houtimitatietegels. Er zijn 3 deksels in te werken (beerput, regenwaterput en filter).

Heraanleggen van terras met bestaande klinkers

Voor de aanleg van nieuwe rioleringsbuizen hebben ze een deel van de klinkers van ons terras moeten uithalen. Deze zouden er opnieuw in moeten met een stuk dat opgehoogd moet worden aangezien de nieuwe buizen hoger liggen dan de vorige.

Stenen buitentrap herstellen + klein terras heraanleggen

Stenen buitentrap naar tuin + klein terras renoveren. Trap veiliger maken. Terras opvoegen of stenen vervangen. Terras : 15 m². met tegels. Trap te vernieuwen.

Gepolierde of gestempelde beton voor oprit en terras

We zouden graag onze oprit willen laten heraanleggen met gestempelde (en of gepolierde beton). Daarnaast willen we achteraan het huis hetzelfde laten doen voor een stuk terras. Ik schat in totaal 110 m²

Tuin heraanleggen

Alles opnieuw omspitten, gras opnieuw inzaaien, tuinhuis afbreken en terras aanleggen. Tuin : 100 m². Terras : aan te leggen met klinkers. Terras : 5 m op 5 m.

Composiet terras aanleggen

Oud terras van bankirai verwijderen, heraanleggen in composiet. Ondergrond beton. Terras van appartement . Terras van 9 m². Composiet met tegels geen planken

Heraanleggen van terras en haag

Ik had vroeger in mijn kleine tuin buxus struiken die het terras afzoomden. Met de buxusmot zijn al die struiken moeten verwijderd worden, en de rand van het terras moet daardoor herlegd worden -- de stenen zijn losgekomen. Wie kan dat herstellen? Er moet opnieuw een haag naast komen. Het is ongeveer 6 of 7 meter lang, waarvan 1 of 2 (stukken) klinkers verplaatst werden.

Oud terras verwijderen en een groter terras aanleggen

Bestaande terras verwijderen, groter heraanleggen en ook aanleggen heel kleine zwarte steentjes.