Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Genk:

Terras aanleggen

Terras aanleggen 90m² Ongeveer 8x11m Qua materiaal liefst een gepolierde betonvloer.

Oprit aanleggen

Mijn oprit moet aangelegd worden. Rondom mijn oprit moet ook aangelegd 40x5m oprit zelf 6x8m 8x1m Dat moet allemaal in kasseien aangelegd worden.

Houten vloer verwijderen en beton gieten

Houten vloer van 7m x 3m uitbreken. Betonnen vloer gieten. Betreft keuken en wasplaats met daaronder kruipkelder.

Heraanleggen oprit

Ongeveer 180 m² vaart is bedekt met grijze kiezel. We zouden graag klinkers of kasseien in de plaats leggen.

Tegelwerken uitvoeren

Moderne NIET-gladde tegel voor een terras van 7x4m tegen de woning (gras aangrenzend)

Aanleggen oprit

Aanleg oprit voor woning. Opvullen, egaliseren, stabiliseren en leggen van stenen op parking. Aanleg van zone voor planten met boordstenen. Leggen van gangpad naar voordeur uit betonnen platen.

Oprit in gepolierde beton leggen

150m² vr oprit in gepolierd beton in tegelmotief, zwart of gfijs

Natuursteenvloer leggen

Op terras is er tegel, garage ingang naar kelder is het beton, woning van 1973 - 2 appartementen.

Betonplaat gieten en vlinderen voor garages in tuin

We willen graag een betonplaat van 6x9 m laten gieten achteraan in de tuin voor garages op te plaatsen. Tuin is ongeveer 40m diep maar kan ook langs achter worden bereikt. We willen de betonplaat ook laten vlinderen.

Oprit in arduin heraanleggen

Ik heb arduin specialist nodig. Arduin van oprit is in slechte staat - de gehele oprit moet herdaan worden. Oprit bij garage. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten.