Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Genk:

Terras aanleggen

90m2 terras aanleggen, keramische tegels van 2 cm 60X60 cm. Kiezel en zand is reeds ter plaatse. Dient met spoed te worden geplaatst.

Klinkerwerken uitvoeren

Vernieuwing van reeds aangelegde inrit in asfalt of klinkers (+-170 m2)

Sleuf maken voor gasleiding

Sleuf voor gasleiding maken van 4 m lang plus werkput 1x1 en 1 diep en doorlaat gat in de keldermuur.

Gepolierde betonvloer leggen

Renovatie. Terras en leefruimte. Uitvoering zonder zaagsnedes. Binnen 1 grote ruimte ( living+eetruimte+keuken) , een gang, en een toilet. Voor welke toepassing dient de vloer? Woonvloer, terras = binnen 84 m² en terras 40 m². Renovatie is zo opgevat dat met 20 cm naar boven kan , vloerverwarming.

Klinkerwerken uitvoeren

Onze oprit is ongeveer 170m². Voorheen waren er kiezels, dit is grotendeels al weg. Oprit terug aan te leggen met klinkers.

Oprit in klinkers aanleggen

Nieuwe oprit aanleggen in klinkers: ong 300 vierkante meter. Er moet nog een oude oprit verwijderd worden. Ook de positie van de oprit moet veranderd worden. Deze is 80 - 85 m², die weg moet.

Oprit in klinkers aanleggen

Een oprit van 14 m² aanleggen in klinkers.

Oprit aanleggen in klinkers 235 m²

Oprit van ongeveer 25 meter lengte en 8 meter breed. Totaal ongeveer 235 m² oprit in klinkers te leggen. Grondwerken ( gewenste verhoging / afloop ) zijn reeds uitgevoerd. Stabilisé en plaatsing klinkers nog aan te brengen. Klinker maat: 22 x 11 x 6.

Oprit en rondom huis klinkers verwijderen en nieuwe aanleggen

Een oprit en rondom het huis de klinkers uitbreken en nieuwe leggen. De oppervlakte is ongeveer 204 m².

Heraanleggen terras in kasseien

Stuk terras aangebouwd en deze dient aangelegd te worden met kasseien. Er is ook een gedeelte in de tuin, opengebroken voor rioleringswerken en dit moet opnieuw dicht. Rondom woning en oprit ook herleggen van de kasseien.