Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Genk:

Oprit in gepolierde beton leggen

150m² vr oprit in gepolierd beton in tegelmotief, zwart of gfijs

Natuursteenvloer leggen

Op terras is er tegel, garage ingang naar kelder is het beton, woning van 1973 - 2 appartementen.

Betonplaat gieten en vlinderen voor garages in tuin

We willen graag een betonplaat van 6x9 m laten gieten achteraan in de tuin voor garages op te plaatsen. Tuin is ongeveer 40m diep maar kan ook langs achter worden bereikt. We willen de betonplaat ook laten vlinderen.

Oprit in arduin heraanleggen

Ik heb arduin specialist nodig. Arduin van oprit is in slechte staat - de gehele oprit moet herdaan worden. Oprit bij garage. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten.

Betonlaag gieten voor chalet

Er moet een betonlaag gegoten worden achteraan in de tuin voor het plaatsen van een tuinhuis. Het afpalen en uitgraven kan door ons uitgevoerd worden. Opp : 30 m2.

Oprit in gepolierde betonvloer te leggen

Oprit van +/- 140m² in gepolierd beton. Oprit in klinkers zal worden afgebroken.

Tuinpad in kasseien heraanleggen

Bestaande kasseien, Zweeds graniet, opnieuw aan te leggen. Men moet het tuinpad openbreken en het bestaande materiaal opnieuw goed plaatsen. Zou gaan om zo een 40 à 50 m².

Gepolierde betonvloer gieten

Bestaand terras in klinkers van 10 m x 4 m uit te breiden naar 10 x 5 in beton.

Terras aanleggen

90m2 terras aanleggen, keramische tegels van 2 cm 60X60 cm. Kiezel en zand is reeds ter plaatse. Dient met spoed te worden geplaatst.

Klinkerwerken uitvoeren

Vernieuwing van reeds aangelegde inrit in asfalt of klinkers (+-170 m2)