Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betonlaag gieten voor chalet:

Betonlaag gieten voor chalet

Er moet een betonlaag gegoten worden achteraan in de tuin voor het plaatsen van een tuinhuis. Het afpalen en uitgraven kan door ons uitgevoerd worden. Opp : 30 m2.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonlaag gieten voor chalet uit heel België:

Vloer afwerken met isolatie en chape

We zoeken iemand die ons kan helpen met het aanbrengen van isolatie en gieten van chape in ons living (36m2), keuken (18m2) en een stukje gang (1,5m2). De werken zouden we het liefst zo snel mogelijk laten starten vanaf 24 juni. Huidige vloer: betonlaag tot 14cm onder de plinten Gewenste Isolatie: PIR (Volgens renovatiespecialist best "Rd-waarde 4 = 11cm pir") Chape: 3cm (?)

Betonplaat, isolerende chape en vloertegels plaatsen

De oude vloer op zavel is reeds uitgebroken en reeds een diepte uitgegraven, nu moet chape of betonlaag gieten. Liefst een gewapende chape. Hiernaast ook isoleren. En dan een betonplaat om vervolgens hierop nieuwe tegels plaatsen. Tegelvloer is al aangekocht. Het gaat om 43 m².

Herstelling terras en oprit aanleggen

Klinkers en gemetste brievenbus verwijderen en meenemen, betonlaag voorzien om nieuwe brievenbus op te plaatsen. Herstelling terras 2 laatste rijen plus afvoergeul. Oprit in gepolieerde beton gieten. Terras : herleggen 6 m in de lengte, opgemetst worden.

Betonnen onderlaag gieten voor garagebox

We zouden graag een betonlaag laten gieten voor onze metalen garagebox. De afmeting is van garagebox is 2790 cm en 5450 cm.

Betonplaat gieten

Gieten van een betonlaag op volle grond als basis van mijn vloeropbouw. Oppervlakte = 30m² + 6m2 (ruimtes zijn verbonden).

Beton gieten voor tuinhuis en voor terras

Wij willen graag een bewapende betonlaag laten gieten voor een garage met een oppervlakte van 330 op 630cm en een chape plaat voor het terras 3 op 6m.

Beton gieten voor paviljoen op te zetten

Ik zou graag beton laten gieten, er is een ruimte voorzien. Uitgegraven, afgebakend met boordstenen, plastic gelegd en betonnetten liggen klaar. De oppervlakte is ongeveer 8 m 70 op 4 m 15 en de betonplaat zou 10 cm dik moeten worden dat komt uit ergens tussen de 3,5 en 4 m 3. Ik denk dat het beste is om deze met kruiwagens naar vanachter de tuin te vervoeren. Na de betonlaag zou ik er zelf nog een kleine laag chape op leggen gevolgd door klinkers.

Betonlaag gieten tuinhuis

Ik wil een betonlaag laten gieten en de onderlaag zou ook nog moeten weg gehaald worden om daarna een tuinhuis te laten opplaatsen van 2. 5m op 2.5m