Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit in arduin heraanleggen:

Oprit in arduin heraanleggen

Ik heb arduin specialist nodig. Arduin van oprit is in slechte staat - de gehele oprit moet herdaan worden. Oprit bij garage. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit in arduin heraanleggen uit heel België:

Tuinmuur en oprit herstellen

Fundering van tuinmuur en oprit is gedeeltelijk afgebroken door waterlek. Bestaand metselwerk gedeelteljik afbreken, grond terug vrijmaken, aarde aanvullen en aandammen, nieuwe fundering leggen, gedeelte van de oprit (2 m²) herstellen en gedeelte van de tuinmuur (4,37) meter inclusief 3 treden hermetselen. Arduin hergebruiken indien mogelijk of anders vervangen door nieuw.

Herstellen muur oprit

Muurtje aan onze oprit beschadigd door vrachtwagen, graag herstellen. Dit is arduin steen. De lengte van het muurtje is 2 meer, en de hoogte is 40 cm.

Oprit en terras aanleggen in natuursteen

Ik wil graag een oprit aanleggen naast het huis van 4 meter breed en ca. 20 meter lang (betonklinkers). Ook een terras van ca. 60 m² (ook in arduin of natuursteen). Enkel het aanleggen, voorbereidende werken zullen in orde zijn.

Metselwerken van pilaren en oprit

Metselwerken: 4 pilaren metsen aan oprit (vierkant 3 stenen breed en 2 m hoog) met gevelsteen om later te schilderen. Bovenop deze pilaren arduin plaat voorzien. Ik zal zelf 4 betonnen funderingen voorzien.

Heraanleg trap en heraanleg oprit kassei

De buitentrap is versleten, nieuwe trap in arduin of gelijkaardig. Een pad in kassei van ongeveer 12m²: heraanleg met behoud van de kasseien een oprit in kassei van 40 m² . Heraanleg met behoud van kasseien (ogeveer gelijkaardig materiaal)

Oprit aanleggen met platines kandla grey

1.leveren, aanleggen van Vietnamese kandla grey licht grijs, 14x14x7 op stabilisé. Aanleggen 18,5 x3m van garage naar straat,recht stuk. Aansluitingen naar bestaand terras 2x3m², verder uitwerken naar voorgevel 6m² + 3m², totaal +/-70m². 2. Aanleggen standplaats met keien in splitplaten +/-9m² tussen oprit en zijgevel 3. Aanleg van regenafvoer 5m naar straat, metsen van verzamelput 4. Plaatsen van dorpel garage, standaard afmeting in arduin 5. Inrijopening verbreden door een deel van de afsluiting in te korten, later zal vervangen worden na de uitvoering van de wegenwerken in 2016 vermoedelijk start in de maand april. Realisatietermijn binnen de 3 maand.

Oprit aan te leggen

Een oprit van 6X6meter in arduin uitbreken, uitgraven afvoeren en nieuwe klinkers leggen.

Heraanleggen van oprit

Heraanleggen van oprit van 52 m². Boordsteen aanwezig en moet blijven. Werken: - Uitgraven van dollemiet en afvoeren (25 cm diep) - Leveren en plaatsen van Vietnamese arduin, getrommelde tegels van 20x20x2,5. - Plaatsen in cementbed, opgieten met grijze voeg.