Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hasselt:

Aanleggen van houten terras

Bestaande houten bankirai terras van 3m x 6m uitbouwen met 2m x 3m.

Leggen van betonklinkers

2 rechte vlakken te leggen met betonklinkers, in totaal ongeveer 70m². (aansluitend op reeds bestaande klinkers) Momenteel is de ondergrond gras/mos.

Sleuf graven voor aansluiting waterleiding

Sleuf graven van aan voorgevel tot aan waterleiding 7 meter. diepte 1 meter. Voor 20 april uit te voeren.

Plaatsen van regenwaterput en bijkomende werken ivm heraanleg oprit

Wij wensen de oprit van onze woning ( ca 50m²) te vernieuwen. De oprit bestaat nu uit sylextegels. Wij wensen deze te vervangen door sierkiezel. Bovendien wensen wij onder de oprit een regenwaterput te laten plaatsen. Volgende werken wensen wij uit te laten voeren; - wegvoeren van sylextegels - plaatsen van regenwaterput van 10.000 l + verbinding op rioleringsnetwerk van straat - wegvoeren van 30 cm grond - plaatsen + aantrillen van 25 cm ruw steenpuin - plaatsen + aantrillen van 5 cm fijn steenpuin ( daarop komen sierkiezelmatten eccogravel en sierkiezel - plaatsen van matten en verdelen van kiezel doen we zelf). - plaatsen van boordsteen aan weerszijden van de oprit ( +/- 16 lopende meters ) - verwijderen van een 6-tal boomstronken ( van coniferen die zijn afgezaagd tot ongevee

Asfalt vernieuwen op speelplaats lagere school

We willen graag op termijn zoeken naar een goede oplossing voor onze speelplaats. Het asfalt ligt er niet meer goede bij. We willen een duurzame en kindvriendelijke oplossing. Vernieuwing van asfalt, mogelijk in een mooie kleur (aardetint). Het gaat om 800m².

Terras betegelen

Ca 9 x 4 m, rechthoekig , tegels 50x50 zijn aanwezig Aanleg van terras met aangekochte tegels.

Oprit aanleggen met betonklinkers

Vervangen van steentjes door betonklinkers als oprit/parkeerruimte. Ook de boordstenen van de plantperken dienen vervangen te worden. Tussen de 50 en 100 m².

Betegeld terras aanleggen

Terras aan te leggen, waterdoorloatende ondervloer maken, betegelen. Rond het terras een dubbele boorsteen zetten. Tussen de twee boordstenen komt een bloembak met verlichting. Na deze fase nog andere diverse tuinwerken uit te voeren. Tegels zijn al ter plaatse.

Klinkerwerken uitvoeren

Er liggen nu kiezelsteentjes - Tussen 50 en 100 m²

Aanleggen oprit en terras met klinkers

Inrit ongeveer 50 m² terras 80 m² Aanleg van inrit en terras in klinkers. Moet volledig opgebouw worden.