Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hasselt:

Terras betegelen

Ca 9 x 4 m, rechthoekig , tegels 50x50 zijn aanwezig Aanleg van terras met aangekochte tegels.

Oprit aanleggen met betonklinkers

Vervangen van steentjes door betonklinkers als oprit/parkeerruimte. Ook de boordstenen van de plantperken dienen vervangen te worden. Tussen de 50 en 100 m².

Betegeld terras aanleggen

Terras aan te leggen, waterdoorloatende ondervloer maken, betegelen. Rond het terras een dubbele boorsteen zetten. Tussen de twee boordstenen komt een bloembak met verlichting. Na deze fase nog andere diverse tuinwerken uit te voeren. Tegels zijn al ter plaatse.

Klinkerwerken uitvoeren

Er liggen nu kiezelsteentjes - Tussen 50 en 100 m²

Aanleggen oprit en terras met klinkers

Inrit ongeveer 50 m² terras 80 m² Aanleg van inrit en terras in klinkers. Moet volledig opgebouw worden.

Paden terug heraan te leggen in golfterrein

Enkele paden op ons golfterrein zijn aan vervanging toe. Golfpaden in grasdallen / asfalt of betontegels.

Bankirai terras herstellen

Terras is in bankirai aangelegd. Eén houten draagbalk is echter rot! Het terras is 7 meter op 3. 30 meter. De planken zijn vastgenageld.

Oprit aanleggen in L-vorm

Het gaat over het aanleggen van een oprit dit is ongeveer 40 m². Dit in een brede L-vorm. Er liggen kiezels op graag betegelen.

Oprit toegankelijk maken voor auto's

Wij zijn opzoek naar een budgetvriendelijke oplossing voor onze oprit al toegankelijk te maken voor auto’s. Momenteel is de grond vlak gegraven maar we zouden hier al steenpuin op willen laten storten en eventueel kiezel. Deze zou wel iets dieper moeten liggen voor later klinkers op te plaatsen. Dit voor het rode vlak, zie bijlage. Het blauwe vlak wordt terras, hier wouden we ook al iets “voorlopigs” voorzien omdan later een tegel op te plaatsen.

Klinkers leggen voor tuinhuis

Leggen van klinkers voor een tuinhuis op te plaatsen. Afmeting een 8 meter op 4 meter. Helft tuinhuis en andere helft is terras. Op dezelfde plaats staat momenteel een klein tuinhuis.