Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Houthalen Helchteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Houthalen Helchteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Houthalen Helchteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Houthalen Helchteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Houthalen Helchteren:

Siergrind leggen

Nieuwbouwwoning. Ligt enkel aangedrukte zand. Oppervlakte voor het huis 99m2 en oprit langs het huis 45m2.

Vervangen van een boordsteen

vervangen van een beschadigde boordsteen in een bestaande omheining

Parking aan te leggen met klinkers

Parking in 2 stukken. Algemeen grondwerk, inclusief storten van 33 m³ teelaarde en graszoden. Afgraven en afvoeren van 8 m³ betonpuin en leveren en plaatsen van 134 m² steenpuin, +/- 25cm dik . Leveren en plaatsen van 134 m² klinkers, Ebema Cassaia Arduna, 20x30x6 . Uitbreken en afvoeren van 28 m³ betonpuin. Leveren en plaatsen van 25 lm boordstenen Leveren en plaatsen van 127 m² klinkers, Ebema Cassaia Arduna, 20x30x6 Verplaatsen van 3 houten schermen.

Oprit heraanleggen met siergrind

Oppervlakte dat men opnieuw moet aanleggen is 120 m². De huidige oprit moet opgebroken worden en dit is versleten asfalt van 4 cm. Hierna plaatsen van dolomiet met grindplaten.

Oprit vernieuwen

Oprit tussen 60 à 65 m². Huidige klinkers af te voeren. Plaatsing zwarte klinkers carbon 30X20X6

Aanleg inrit en rondom woning met klinkers

Aanleg betonklinkers formaat 20/20 niet getrommeld inrit woning + rondom woning en garage totaal ongeveer 260 m². Aanleg betonklinkers terras 40/40 of 50/50 niet getrommeld ongeveer 60 m². Waarschijnlijk ook aanleg van een afwateringsgoot tussen garage en terras. Prijs zonder klinkers en met klinkers. Nu ligt er laag kiezel.

Kasseien oprit aanleggen

Het betreft een oprit van ongeveer 55m2 waarop momenteel een mix van kleizand, bouwafval en kiezel. Dus de grond zou ook moeten afgehaald worden om de kasseien erop te plaatsen. De oprit begint met een lichte helling van ongeveer 5m lengte en gaat dan verder horizontaal. Er is verder ook nog een tweede stuk, een parkeergedeelte van ongeveer 40m2. Hier is de ondergrond zachte aarde met weinig kiezel.