Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor vervangen van een boordsteen:

Vervangen van een boordsteen

vervangen van een beschadigde boordsteen in een bestaande omheining
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Houthalen-Helchteren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van een boordsteen uit heel België:

Herstellen oprit met tuinklinkers

Graag herstelling aan enkele plaatsen van het terras. Eerste plaats voor herstelling (zie eerste 2 foto's in bijlage): nieuwe boordstenen te plaatsen ter vervanging van houten balken (hoogteverschil 20 cm) over lengte van 2,5 meter. Tweede plaats (3de foto in bijlage): kleine verzakking hoekje oprit (max 0,5 op 0,5 meter). Derde plaats: verzakking (zie verkleuring 4de en 5de foto in bijlage) oppervlak van ongeveer 4 meter op 1,5 meter. Vierde plaats (Zie 2 laatste foto's in bijlage): nieuwe boordstenen te plaatsen ter vervanging van houten balken (max hoogteverschil 30 cm) over lengte van 1,0 meter. De houten balken hebben een breedte van 10 cm - deze mogen vervangen worden door stenen/betonnen/houten boordsteen (maakt niet uit). Betonklinkers kunnen hergebruikt worden.

Plaatsen van regenwaterput en bijkomende werken ivm heraanleg oprit

Wij wensen de oprit van onze woning ( ca 50m²) te vernieuwen. De oprit bestaat nu uit sylextegels. Wij wensen deze te vervangen door sierkiezel. Bovendien wensen wij onder de oprit een regenwaterput te laten plaatsen. Volgende werken wensen wij uit te laten voeren; - wegvoeren van sylextegels - plaatsen van regenwaterput van 10.000 l + verbinding op rioleringsnetwerk van straat - wegvoeren van 30 cm grond - plaatsen + aantrillen van 25 cm ruw steenpuin - plaatsen + aantrillen van 5 cm fijn steenpuin ( daarop komen sierkiezelmatten eccogravel en sierkiezel - plaatsen van matten en verdelen van kiezel doen we zelf). - plaatsen van boordsteen aan weerszijden van de oprit ( +/- 16 lopende meters ) - verwijderen van een 6-tal boomstronken ( van coniferen die zijn afgezaagd tot ongevee

Herstellen omheining na stormschade

herstel van tuinomheining bestaande uit 6à7 houten platen, houten palen(evt vervangen door beton) en beton boordsteen

Tuin heraanleggen

Ik wil graag het bestaande terras vervangen en verbreden, nu is er een deel van 80 cm plantenzone met boordsteen. Er is wel een beerput onder. De totale oppervlakte zou dan zo'n 3,5 x 4 m zijn. Vanachter in de tuin zou ik graag een tuinhuis plaatsen met een goede ondergrond en een terras ervoor. Hier is een maximale oppervlakte van 3,5 x 4 m mogelijk. Tussen de betegelde plaatsen zou ik nog een niet te breed tuinpad willen, zo'n 9 m lang.

Afbreken omheining en plaatsen Horta ecofence

Een oude betonnen omheining van 12 meter met één betonnen plaat met daarboven draad afbreken. Vervangen door een Horta ecofence afsluiting met onderaan een boordsteen. Afsluiting al aangekocht

Draadpanelen plaatsen

We hebben momenteel een leylandishaag staan van 11 meter lang, 3 meter hoog, 75cm dik. Deze willen we graag vervangen door een afsluiting met draadpanelen van minstens 2 meter hoog (zwart of antraciet) waarop erikamatten gebonden zijn. Ook graag een betonnen boordsteen onder het draadpaneel. Werken aan de straatkant in woonwijk met doodlopende straat, dus geen verkeer.

Plaatsen van houten schutting met boordsteen

Graag had ik bestaande schuttingen laten vervangen door nieuwe met boordsteen. Ongeveer 20 lm.

Klussen in huis en buiten

Afvoer toilet lavabo ontstoppen. W.c. vlotter vervangen. Boordsteen buiten rechtzetten.