Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor aanleggen oprit en terras :

Aanleggen oprit en terras

Aanleg op inrit , rondom ons huis , terras achter woning . Oprit : gepolijste beton. Terras idem. 150 m² totaal + Graag offerte voor nivellering werken achter ons huis en langs ons huis. Opp +-100m2
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Houthalen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleggen oprit en terras uit heel België:

Parking in gepolierde beton aanleggen

Betonnen oprit aanleggen van ongeveer 50 m², 6m breed, vooraan gelegd op een terrein van 25m diep. Dient om 1 wagen en 1 caravan naast elkaar te plaatsen. Rond de oprit zouden beukenhagen en een kastanje hek/poort komen. Nu ligt er een grijze kiezel en plantenperk.

Oprit heraanleggen met nieuwe klinkers

Bestaande oprit terug aanleggen met klinkers. Oprit van 6 op 9 meter.

Oprit aanleggen met kasseien

Momenteel aarde met een folie erbovenop en keien. Oprit is 13 meter lang en de breedte is 4,30 meter. Deze moet men aanleggen met kasseien.

Nieuwe kasseien aanleggen voor een oprit

Oprit van 90 vierkante meter aanleggen in kasseien. Hiervan moet er 60 vierkante meter huidige kasseien worden uitgebroken wegens een verzakking.

Nieuwe oprit aanleggen

Graag zouden wij een nieuwe oprit willen aanleggen in kleine kasseien of blauwe steen. Ons aangekocht huis dateert van 1963. We zijn alles aan het renoveren in het industrieële. Het is een rijhuis gelegen aan een spoorweg. Oprit van 20 m².

Oprit aanleggen in siergrind

Bij een rechte oprit moet een kleine hoogte ongeveer 10-15cm uitgegraven worden en verhard met siergrind breedte 3m en lengte 20-25m de grond bestaat uit aarde met deels beton.

Oprit aanleggen

Zoeken een vakman voor: - het plaatsen van +/- 25 Lm boordsteen in Portugees graniet - het plaatsen van +/- 40 m² kasseisteen in Portugese graniet - een pad van +/- 15 Lm in flagstones uit blauwe steen - het heraanleggen van +/- 20 m² kasseisteen in Portugese graniet - het voegen van +/- 100 m² kasseisteen

Oprit aanleggen

Ik wil een oprit van 20-30 m² laten aanleggen aansluitend aan mijn bestaande oprit in grasdallen. Dit mag in beton of in kuststofdallen zijn. Er dienen ook enkel struiken te worden verwijderd.