Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Kermt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Kermt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Kermt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Kermt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Kermt:

Oprit heraanleggen

Garageoprit (ca 88m²) momenteel uitgevoerd in kasseien ligt ongelijk en willen we vervangen door platines (rechthoekig). Moest de vakman een ander optie beter vinden mag die dat zeker delen met ons. Oprit is volledig rechthoekig (ca 15m lang en 6m breed)

Oprit aanleggen

Een oprit aanleggen rekening houdend met de met de reeds bestaande constructies, 1 stuk van 49.56m² en een stuk van 12.3m², liefst met stabilisé van 200kg per m³. Er liggen nu grove steentjes op.

90 m2 kasseien leveren/plaatsen

Oprit 2 wagens aan nieuw huis en nog wat paadjes vakkundig leggen en evt. Ook leveren van de kasseien tegen een gunstige prijs voor okt. 2014 - de grond ligt al gelijk en is onkruidvrij. Wel beperkt budget - gewone werkende mensen die gebouwd hebben. adresgegevens volgen - is niet gelegen in Hoeleden

we zoeken iemand die onze binnenpatio ...

we zoeken iemand die onze binnenpatio (gedeeltelijk overdekt) kan voorzien van een magere beton (10-15 cm / 150kg cement). De totale oppervlakte is 75m²