Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit heraanleggen:

Oprit heraanleggen

Garageoprit (ca 88m²) momenteel uitgevoerd in kasseien ligt ongelijk en willen we vervangen door platines (rechthoekig). Moest de vakman een ander optie beter vinden mag die dat zeker delen met ons. Oprit is volledig rechthoekig (ca 15m lang en 6m breed)
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Kermt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit heraanleggen uit heel België:

Oprit en terras heraanleggen

Terras in klinkers uitbreken. 35 m² --> Tegels. Heraanleggen als extra oprit. Plaats voor terras groter maken. --> Kinkers. Graag budget- en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Tegels op terras uitbreken en beton storten

Terras in tegels van ong. 50m² uitbreken. Gepolierde beton storten op het terras. Kasseien oprit van 80m² heraanleggen.

Oprit heraanleggen

Oprit van 150m² klinkers heraanleggen. Huidige klinkers uitbreken. Nieuwe ondergrond aanleggen. Klinkers omkeren.

Aanleg oprit en terras

Oprit van ong. 45m² heraanleggen. Er liggen 2 putdeksels in de oprit. Oprit helt omhoog aan garagepoort maar het deel voor het huis is gelijk. Graag klinkers en steentjes maar advies is welkom. Onder oprit gescheiden waterwegen klaarleggen. Overloop septische put nakijken. Terras van ong. 12m² aanleggen. Oude klinkers en dals uitbreken. Border met planten verplaatsen. Grond gelijk maken. Nieuwe klinkers plaatsen. Betonnen ondergrond gieten van ong. 3m x 4m voor tuinhuis op te zetten.

Heraanleggen oprit

Onze vorige oprit is zo goed als uitgebroken en we willen deze opnieuw aanleggen. Het zou gaan om een oppervlakte van meer dan 100m². Ik ben er nog niet uit welk materiaal ik wens te gebruiken, maar liefst iets dat onderhoudsvriendelijk is en waar weinig tot geen onkruid doorkomt. We willen graag onze

Oprit heraanleggen met naturusteen of kasseien

Bestaande 40 jarige oprit van 80 m² met betonklinkers te vernieuwen met natuursteen of vlakke kasseien. Een groot vlak voor de garagepoort met aansluitend een loopweg naar de zijdeur. Klinkers te verwijderen. Ondergrond te verharden. Goot voor waterafvoer bestaat. Niet rustiek, heel kleine voegen waar geen mos op kan groeien.

Oprit heraanleggen.

Oprit van ong. 166m² en 60m boordstenen heraanleggen. Graag kassei met 1 platte kant ingewassen met cement.

Bestaande oprit heraanleggen en opvoegen.

Oprit van ong. 70m² heraanleggen. Graag bestaande kasseien hergebruiken. Momenteel putten door 2 garagepoorten. Opvoegen met voegsel dat geen onkruid doorlaat.