Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Koersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Koersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Koersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Koersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Koersel:

Vervangen deksel septische put

Ik verhuur een appartement waarvan het betonnen deksel van de septische put stuk is. Dit zou vervangen moeten worden.

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit van 3m x 16 m aanleggen in gepolierde beton. Daarnaast ligt er ook een klein pad van 1 meter op 3. In totaal gaat het om 51 m².

Oprit heraanleggen met grindplaten en kasseien

Bestaande oprit en parkings in siergrind en kasseien is deels verzakt, vervuild en ongelijk. Kasseigedeelte deels opnieuw aan te leggen. Het grindgedeelte afschrapen en vernieuwen met nieuwe grindplaten. Nieuwe grindtrottoir strook aan te leggen na afschrapen bovenste (gras)grondlaag. Het gaat om zo een 100 m² in totaal.

Klinkerwerken uitvoeren

Het is voor het aanleggen van asfalt of klinkers ( wat voordeliger is ) het moet niet de beste van beste zijn gewoon goed afgewerkt - Tussen 10 en 50 m²

Klinkerwerken uitvoeren

Wij willen in onze tuin een nieuw tuinhuis aanleggen met overkapping . zowel het tuinhuis zelf als de overkapping moeten beklinkert worden en ook een meter erond . Het gaat hier over ongeveer 40 vierkante meter. Er moet ook eerst een fundering komen voor het tuinhuis

Aanleg terras

Aanleg van een terras van 50 m² achteraan de woning met betontegels van 90 cm tot 100 cm. Vooraan de woning een pad met dezelfde tegels tegen de woninggevel. Zo snel mogelijk indien het kan.

Vervangen van het asfalt van oprit en terras

De oprit van ons huis en het terras achter bestaat uit oude, ingezakte, kapotte asfalt. Deze moet uitgegraven, verwijderd worden zodat er nadien nieuwe asfalt kan aangelegd worden. Graag zo snel mogelijk indien mogelijk.