Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Lanaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Lanaken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Lanaken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Lanaken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Lanaken:

Heraanleggen van oprit met kiezel

Het betreft een stuk gelegen tussen de beukenhaag aan de voorkant van het huis en de weg. Hier moet de huidige parel kiezel worden weggevoerd en de tuindoek en deze moet vervangen worden door een nieuwe waterdoorlatende tuindoek en de bedekking erop is dan ronde parel kiezel. Alles is bereikbaar van aan de weg. De lengte van het stuk is 22.5 m en de breedte 1.80 m. Ik vind het best om een dubbele doek te leggen. Men kan deze doek kopen bij de firma Keulen in Tournebride en daar kan men in een keer ook de parel kiezel kopen. Ik denk aan 2 m³ want ik wil een kiezel laag van 5 cm dik. Ook zou ik willen dat aan de buiten kant de beukenhaag gesnoeid wordt.

Oprit aanleggen in Kandla Grey klinkers

Oprit aanleggen in kandla grey klinkers van14*14*6. Dit voor een oppervlakte van 180 m². Momenteel liggen hier klinkers en kiezels die men moet verwijderen

Oude oprit uitbreken en nieuwe aanleggen met klinkers

Een oprit aanleggen met klinkers eerst de oude stoeptegels uitbreken en dan de inrit verharden met ik weet nog niet wat de lengte is 18 m lang en 4 m breed.

Heraanleg terras en koer

Ik wil graag mijn terras laten opbreken, de tegels recupereren indien mogelijk en opnieuw aanleggen; momenteel zijn de voegen tussen de tegels (2,5cm breed) aan het loskomen en er groeit mos in de voegen. De koer met klinkers aansluitend op het terras is verzakt en zou ook heraangelegd moeten worden. Het niveauverschil tussen beiden zou ik willen overbruggen met nieuwe (beton)trap.Heraanleg terras 25m2 (betontegels) en koer 25m2 (betonklinkers)

Aanleggen terras

Leggen van 70m² klinker: Granit portugais. Klinkers reeds aangekocht.

Aanleg van stukje straat

Stukje straat (stoeptegels) leggen van 4 x 3 meter i.v.m het plaatsen van een schuurtje in de achtertuin op recreatiepark te Gellik/Lanaken. Tegels zijn er al.Foto ter beschikking.

Zijtuin beklinkeren.

Zijtuin beklinkeren voor er een tuinhuisje op te plaatsen breedte 1,7 m lengte 10 m totaal ongeveer 17 m2, het is zelf uitgegraven en gedeeltelijk gevuld met zand. (dient nog zand bijgevuld te worden) Steensoort Beton klinker 19 op 19 ANTRECIET (niet aanwezig). Contacteren na 17 u.

Herinrichten oprit

Oprit opnieuw beklinkeren. Nieuwe bedding aanleggen +boordstenen plaatsen

130m2 klinkers leggen

130m2 klinkers leggen van 20x20x6 in stabilise. Klinkers lever ik zelf aan, stabilise kan in overleg. Stabilise storten/verdelen, aantrillen, onder afschot leggen, klinkers leggen, aantrillen. Te Lanaken.

Oprit leggen

Opnemen van asfalt en leggen van klinkers met waterafvoer 130 vierk meter