Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Leopoldsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Leopoldsburg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Leopoldsburg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Leopoldsburg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Leopoldsburg:

Aanleggen oprit met grasdallen en asfalt

Wij willen heel de voorkant van ons huis, oprit laten beklinkeren eventueel waterdichte klinkers en laten verhogen met grond,... zodat we ook in onze garage kunnen rijden. We zouden ook alleen aan de linkerkant/scheiding in feite (houten)platen willen laten zetten. We willen ook een eenvoudig poortje om naar de achtertuin te gaan. Vanaf het poortje naar de achtertuin moet er gras komen. Er zijn 3 bomen die gesnoeid moeten worden. We willen ook nog een klein terras waar we met ons gezin van 4 aan tafel kunnen zitten en een zithoek erbij.

Grasdallen leggen

Terras bij aanleggen bij een bestaande terras dat iets lager komt. ondergrond is gras en kleine steentjes (pad). Links en rechts staan betonnen schuttingen waar deze tussenin moet komen. Is net geen 6m breed en willen we 6m diep hebben liggen.

Uitgraven oude oprit en heraanleggen met klinkers

Afgraven van huidige oprit plaatsen boordsteen en klinkers. Oppervlakte 130 m² aan te leggen. Klinkers in aankoop met de vakman.

Pad in klinkers leggen

Recht pad van circa 50 meter in een grasveld.

Oprit klinkers

Ik heb een oprit van +- 25 m² die vernieuwd moet worden. Ofwel met klinkers ofwel met iets anders.

Oprit asfalteren

+/- 25 m² oprit asfalteren

Plaatsen klinkers buiten

Leggen oprit plus terras (ongeveer 125m²) grondverzet inbegrepen, in betonklinkers blauw in combinatie met geel Voor einde dit jaar

Plaatsen boordstenen

We willen onze bestaande boordstenen laten vervangen door nieuwe boordstenen. 45 lopende meter van 100 x 20/30 x 6 (dit is best in beton antraciet) 20 lopende meter van 100 x 20/30 x 10 (beton of ander materiaal - betreft afboording van tuin aan straatkant)