Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor betontegels plaatsen:

Betontegels plaatsen

Betontegels voor een tuinhuis plaatsen. Dit voor 3 m op 2,70 m.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Oostham (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betontegels plaatsen uit heel België:

Terras aanleggen in tegels

Bekijken of een terras in betontegels niet interessanter is voor ons als een van tegels. We willen wel sowieso een tegel nemen . De oppervlakte is 50-60m². Klinkers verwijderen en dan tegels plaatsen

2 terassen in gepolierde beton leggen

Plaatsen van 2 terrassen in gepolierde beton en een tuinpad met betontegels Groot terras achter huis van in totaal 54 vierkante meter. Hier ligt momenteel gras waar we dus terras van willen maken Tuinpad van 6 meter lang en 1,5 meter breed. Dit is momenteel ook gras en zou dus een tuinpad moeten worden. Vermits we met betonplaten en steentjes willen werken zouden we hier ook graag een boordsteen hebben naast het pad Tweede terras van in totaal 65 vierkant meter. Belangrijk om vermelden is dat dit momenteel een tuinhuis bevat. met daarrond een stukje betegeld en een groot stuk aarde en nog 2 vierkante meter klinkers.

Houten terras rondom zwembad plaatsen

Rondom zwembad van 9/4. Er liggen nu zwembadtegels net rondom het zwembad (betontegels), deze moeten wellicht verwijderd worden.

Plaatsen stabilisé voor terras

Leveren en plaatsen van stabilisé voor een oppervlakte van +/- 63m² (rechthoekig). De dikte zou +/-15cm bedragen, dus zo'n 10m³ stabilisé. Boordstenen zullen geplaatst zijn. De plaats van het terras bevindt zich op +/-20m van de straat en is via de garage en deur van +/-80cm bereikbaar. Op deze stabilisé kommen later betontegels, dus max 150kg cement per m³.

Betontegels leggen voor oprit

Betontegels plaatsen voor een oprit. De oppervlakte is ongeveer 36 m². De voorbereidingen worden zelf gedaan.

Composiet terrasje aanleggen

Ik zou graag een composiet terras aanleggen van 6 m² hiervoor zou ik als fundering een laag betontegels willen laten plaatsen waarop ik dan later zelfs het composiet terras kan aanleggen. Het uitgraven is al gedaan. Enkel de tegelwerken.

Oprit dallen verwijderen en nieuwe betontegels aanleggen

Plaatsen van een nieuwe oprit momenteel liggen er dallen op. Zal enkel wat uitgegraven dienen te worden om zo de betontegels op te leggen. Oppervlakte is ongeveer 36 m².

Betonplaten / XXL betontegels plaatsen

Voor nieuwbouw wil ik een terras van 7m op 4m aanleggen En het liefst in Betonplaten/XXL betontegels