Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Sint Truiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Sint Truiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sint Truiden:

Oprit in kasseien vernieuwen

Oprit in kasseien van vernieuwen. Graag klinkers ipv kasseien. Graag ook ondertussen een dubbele riolering aanleggen. 95 m².

Oprit heraanleggen

Onze oprit zou heraangelegd moeten worden. - De oude grind zou weg moeten. Er zou denk ik ook een grindplaat moeten komen. ca 300 aaneengesloten m², vanaf de straat.

Klinkers leggen en boordstenen plaatsen

Voor vernieuwing carport willen we de ondergrond ook ineens fatsoenlijk afwerken. Dit wil zeggen dat er een laag beton van 6 tot 10cm dik moet weggehaald worden en daarna verder moet uitgegraven worden op diepte voor de heraanleg. Aan 1 zijde dienen boordstenen geplaats te worden voor 14 meter. Klinkers in het grijs, formaat is minder belangrijk. Klinkerwerken zijn voor zo een 70 vierkante meter.

Waterdicht maken van een balkon

Het gaat om een balkon-terras op de eerste verdieping van een appartementsgebouw. Het appartement wordt verhuurd. Ik ben eigenaar. De afmetingen zijn ongeveer 6 m x 1 m.

Kasseien oprit aanleggen

Het is voor een oprit voor het huis, afmeting 7 x 4 ongeveer, dit in platines.

Wachtbuis gasaansluiting plaatsen

Voorbereidende werken voor aanleg van gas door infrax. Graven van geul enz.

Oprit in klinkers aanleggen

Oprit moet worden opgebroken er ligt nu asfalt. Meer dan 100 m².

Oprit met klinkers aanleggen

Oprit met klinkers aanleggen ongeveer 50 m² oppervlakte. Men moet ook voorbereidende werken zoals uitgraven nog doen. Klinkers aan te kopen samen met de vakman.

Uitbreken asfalt van oprit

100m² asfalt oprit uitbreken (+/- 9m x 11m). Dikte asfaltlaag +/- 10cm

Herstelling oprit - verzakking

Ik wil graag mijn oprit laten herstellen omdat er een verzakking (groot gat) is aan de voordeur (wegens wateroverlast)