Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Tessenderlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Tessenderlo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Tessenderlo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Tessenderlo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Tessenderlo:

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer van 14m x 4m voor tuinhuis gieten.

Hervoegen kasseiweg

De kasseien zijn in de voegen op sommige plaatsen met mos bedekt dat ondertussen is uitgehard. Dus uithalen van de voegen en terug invoegen. Oppervlakte plus minus 150m².

Oprit heraanleggen met siergrind

Bestaande oprit is aangereden steenpuin en zand. We zouden die graag heraanleggen met siergrind, hij is 4 meter breed en 70 meter diep.

Heraanleggen voortuin en terras

Heraanleg voortuin dit gaat ongeveer over 20m². Het betonneren zijkant huis gaat over een 20m² hierbij wensen we ook graag een trapje te plaatsen. Als laatste betreft het pad rond het terras (is nu bangkirai) is zo'n 24m². Het gaat om een openbebouwing dus alles zou gemakkelijk bereikbaar zijn.

Oprit en staanplaatsen beklinkeren voor 350 m²

Betreft het beklinkeren van staanplaats voor het huis 137m², oprit langs het huis 73m² en staanplaats achter het huis 100m2 +39m2 schuin aflopend. Momenteel ligt er blauwe kiezel over deze gehele oppervlakte. Deze ligt echter lager dan de gewenste afwerkingshoogte. Overal minimum 8 cm overschot in de hoogte. Op sommige plaatsen langs het huis zelfs tot 18 cm.

Gepolierde betonvloer gieten

Gieten van betonvloer. Bekisting en beton ( gepolierd als afwerking ) voor een buitenterras van 8 meter op 4 meter.

Oprit heraanleggen

Momenteel ligt er dolomiet op de oprit maar deze is aan herstelling toe wegens putten en spoorvorming. Afhankelijk van de prijs overwegen we de dolomiet gewoon te herstellen of te beklinkeren met klinkers. Gaat om een oppervlakte van ruw geschat 100 m².

Nieuwbouwwoning terras en oprit aanleggen in steentapijt

Terras en oprit ongeveer 261 m² aan te leggen. Met steentapijt aanleggen. Is voor een nieuwbouwwoning.

Klinkers plaatsen

Plaatsen van grasdals. Ter plaatse komen kijken ongeveer 100 m² te plaatsen.

Klinkers aanleggen voor oprit, parking paden rond huis

Tegels plaatsen meer dan 100 m². Parking, terras, en paden rond het huis. Verwijderen van bestaande asfalt, ondergrond is reeds stevig aangereden steenpuin. Het gaat om een 'U' vorm voor, achter en naast het huis, tegen het huis aan. Oprit voor 6 x 4 m, opzij 14 x 2 en achter 10 x 5 Alles is zeer goed bereikbaar.