Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Zonhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Zonhoven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Zonhoven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zonhoven:

Klinkers en buitentegels te plaatsen

Plaatsing van betonklinkers onder carport en rond het huis. Plaatsing van XXL betontegels op terras achter het huis. Betonpuin ligt al een tweetal jaren en waar terras moet komen ligt nu een betonnen dek. Het gaat om meer dan 100 m².

Oprit aanleggen met kandula kasseien

Oprit aan te leggen. Kandula kasseien, multicolor, gevoegd. Ongeveer 75 m² . Nu oprit met kiezels.

Aanleggen oprit met grasdallen

Aanleg oprit naar bijgarage in gradallen. Momenteel is dit normaal gras. Te bewerken oppervlakte +- 55 m²

Gepolierde betonvloer gieten

Een gedeelte van mijn tuin in gepolierde beton leggen met groef. Op deze manier kan het dienen als oprit en terras tegelijk Een aansluitend deel van het terras zou ik graag in hout leggen. Een oppervlakte van 40m²

Betonklinkers aanleggen

Ik wil graag betonklinkers leggen oppervlakte 13 m² . (5. 40x2. 30 ). Het zetten van muurplint 5. 40 meter.

Aanleggen van oprit met klinkers

Klinkers aanleggen, er liggen momenteel kiezelsteentjes. meer dan 100 m². Dit gaat over het aanleggen van een oprit. De totale oppervlakte is ergens rond de 130 vierkante meter. De eerste 15 meter is de oprit 5 meter breed. De volgende 6 meter ongeveer 6 meter breed. Hierna zijn het verschillende smallere stukken.

Klinkers leggen voor terras

Graag zou ik mijn terras van een 20 m² willen laten beklinkeren. Momenteel ligt er een betonnen dek en is deze reeds omgeven door klinkers. Het is de bedoeling dat deze klinkers ook opnieuw worden uitgehaald en geplaatst zodat deze mooi aansluiten op de rest. De klinkers zou in samenspraak zijn met de vakman.

Asfalt opbreken en nieuwe leggen

Ik zou graag het bestaande asfalt laten opbreken en laten wegvoeren en dan er nieuwe asfalt laten leggen. De oprit is 53 m²

Uitbreken asfalt oprit

Ik zou mijn asfalt oprit willen laten uitbreken van 35 m op 4 m breed. Plus afvoeren als dit mogelijk is. Graag een richtprijs.

Inrit in printbeton

Bestaande oprit wegnemen en weg brengen. Uitgraven en beton storten en afwerken. Moet stevige inrit zijn. Moet 20 cm dik zijn. Inrit 35 m².