Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Hannut te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Hannut.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Hannut of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Hannut die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Hannut:

Aanleggen oprit en terras in klinkers

Voorlopig ligt de oprit vol met grind . Terras moet voorzien worden van keerwand. 3mx70cm en 3x50cm. Terras en oprit aanleggen met klinkers.

Terras, oprit in gepolierde betonvloer leggen

We hebben een 1 jaar oud nieuwbouw en willen graag een oprit met carport en terras in gepolierd beton laten maken. Het totale oppervlakte is ongeveer 200m². De carport is nog niet gebouwd en zou met bakstenen op het beton worden gebouwd.

Grasdallen aanleggen

Ik zou graag een pad aanleggen van 5 m breed en zeker 10 tot 15 lang met grasdallen. Dit op een lichte helling. Tussen 50 en 100 m².

Construction d'une terrasse en composite

Je voudrais bien faire une terrasse en composite de 4mx4m contre une autre terrasse existante de 12mx4m. Le sol de la composite est de la pelouse qui arrive au même niveau que la grande.

Asfalteren van oprit en bruggetje

Voor de oprit en brug (van 3,5 m op 5 m) die over de rivier gaat.

Aanleg van hellende oprit en terras met klinkers

Een oprit die hellend is aanleggen. Voor het moment ligt er kiezel. Terras opnieuw aanleggen er ligt nu blauw steen. Graag alles in klinker. Graag alles met klinkers.

Allée de garage en pavés sur stabilisé ...

Allée de garage en pavés sur stabilisé +-90m²