Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "30 parkeerplaatsen beklinkeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 30 parkeerplaatsen beklinkeren:

30 parkeerplaatsen beklinkeren

26 parkeerplaatsen beklinkeren voor een nieuwproject + een pad van 15meter beklinkeren, hieraan zijn ook nog 4 extra parkeerplaatsen in totaal moeten er dus 30 parkeerplaatsen beklinkerd worden

Grasdallen leggen

Wij zouden een parking wensen aan te leggen met 9 parkeerplaatsen, aangelegd volgens volgende voorschriften (opgelegd door de gemeente): - GRONDVERZET: Grond uitgraven tot circa 50 centimeter uitgraven onder het maaiveld. - FUNDERING EN AANLEG Waterdoorlatende drukverdelende doek (geotextiel) Borduren en/of L-elementen (beton) voor de verhoogde omranding van de parking en de parkeerplaatsen Afwatering van de eindafwerking richting de groenzone 20 à 30 centimeter onderfundering (5/20) (Afhankelijk van de dikte van de waterdoorlatende klinkers/grasdallen breekzand aanbrengen). - AANLEG – AFWERKING Parkeerplaatsen zelf aan te leggen in grasdallen en de aanrijstroken aan te leggen in waterdoorlatende klinkers. Parkeerplaatsen duidelijk af te bakenen (zie fundering en aanleg) Maximalisatie van het aantal parkeerplaatsen door schuin parkeren.

Aanleg parkeerplaatsen 3 wagens

Op zoek naar iemand die parking plaatsen kan aanleggen. Stabilisé, honinggraad, steentjes (waterdoorlatend met kleine helleing 1%). Boordjes en afwerking met houtschors/siergras. Oppervlakte aan te leggen ongeveer 30 m².

Aanleg terras en oprit

Bestaande kiezel-oprit vervangen door klinkers, en heraanleg terras, plus enkele parkeerplaatsen aan te leggen. Oprit : 25 m l en 2 m B. Oppervlakte achteraan ongeveer 30 m².