Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Aanleg oprit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleg oprit:

Aanleggen oprit met betonklinkers

Aanleg oprit 116m² in betonklinkers. Momenteel is er verharde grond en steentjes aanwezig.

Aanleg oprit

Daarbovenop zouden we graag ook de oprit opnieuw laten aanleggen in beton. Nu is het 5m² maar we zouden hem graag uitbreiden zodat er nog een 2e auto opkan. Nu liggen er kleine klinkers die ook zouden uitgebroken moeten worden + ook een chappe laag die weg moet.

Oprit aanleggen

Aanleg van oprit naast woning naar garage en carport Tussen 120 en 150m² Het zou in 2 verschillende materialen mogen, indien dat niet gaat, is dat ook oke, dit is geen must. Een deel zou zeker waterdoorlatend moeten zijn.

Aanleggen oprit

Aanleg oprit voor woning. Opvullen, egaliseren, stabiliseren en leggen van stenen op parking. Aanleg van zone voor planten met boordstenen. Leggen van gangpad naar voordeur uit betonnen platen.

Aanleggen oprit met klinkers

Aanleg van klinkers ongeveer 160 vierkante meter. Het gaat om een oprit en daarbij nog 2 paadjes. Geen oude oprit om uit te breken.

Oprit aanleggen in tegels

Betreft aanleg oprit van 42m2 met septische put en hemelwater toezicht luik in. terras van 18m2 met 2 deksels van regenwaterput en 2 gaten voor kruipruimte verluchting. Naast en achter zwembad is nog een smalle strook dat ik ook betegeld wil en achteraan aansluiten ongeveer 5m2 voor tuinhuis op te zetten. Ik had een tegel van 60X60X2 in gedachten.

Kasseien oprit leggen

Het betreft hier over aanleg van inrit. Ondergrond is aangereden bouwpuin.

Siergrind leggen

Vakman voor het leveren van grove dolomiet tot +- 2cm. Graag prijs voor 10 Ton.Vrijstaande woning aanleg oprit - rond woning kleur - geel beige.