Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "aanleg vloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor aanleg vloer:

Klinkerwerken uitvoeren

1)a. aanleg terras in klinkers + padje rond huis: samen ongev 30 m2 (ik heb nog een restant van 3m2 van een vorig project). Extra tegels via jullie of aangekocht via mijn broer 1)b. als goedkopere versie: aanleg terras boord in klinkers en terras zelf: grind op grindstabilisatietegels 2) leggen van vloer (reeds in bezit) onder carportgedeelte van tuinhuis

Aanleg vloer tuinhuis in betontegel of klinker

Wij zijn op zoek naar een aannemer om de vloer van ons nieuwe tuinhuis aan te leggen, dit zou gaan om ongeveer 35m². Momenteel is het nog gras, maar dit zou in betontegels of klinkers moeten komen.

Heraanleggen oprit en terras

HO bebouwing die rondom moet vloer krijgen. Oprit, loopt door tot terras ; aanleg met klinkers op gepolieerd beton; oppervlakte : 150 m². Nu vooraan grind en achteraan bankirai.

Aanleg van oprit en parking in dolomiet en beton

Aanleg van oprit en parking in dolomiet. De oprit is tussen de 25 en 30 m. Op de huidige oprit ligt er reeds een oude laag dolomiet die dient verwijderd te worden. Ook zouden we extra parking voor 4 wagens willen voorzien. Naast het huis zou er een carport (5x3m) komen, hiervoor zou ook de vloer moeten aangelegd worden. Oprit is tussen 25 a 30 meter. Foto in bijlage. De haag naast de oprit hebben we zelf al verwijderd. Carport oprit in beton aanleggen

Aanleg terras

Wij wensen een terras van ongeveer 5m op 5m aan te leggen op het 1ste verdiep. Onze voorkeur gaat naar een bakirai vloer of eventueel composiet. De afsluiting zou langs één kant een hoogte moeten hebben van 1.80m en liefst uitgevoerd worden in een matglas met aluminiumprofielen. De voorkant van het terras zou kunnen bestaan uit moderne bloembakken.

Aanleg van betonnen vloer voor ...

Aanleg van betonnen vloer voor tuinhuisje en vervangen enkele tegels in badkamer.