Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Aanleggen klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen klinkers:

Klinkers vervangen

Vervangen van oude klinkers (33,5 m²) en bij aanleggen van klinkers moet waar nu een bloemenperk staat ook klinkers komen (11,6 m²).

Terras in klinkers aanleggen

32m² klinkers leggen naast ons huis en daar moet ook 1 putdeksel in worden verwerkt. Er ligt momenteel niets, dus alles ik klaar om de klinkers te leggen. Eventueel nog een klein stuk afgraven.

Aanleggen klinkers

Bedding trekken en aanleggen van 24 vierkante meter klinkers. Breekzand reeds ingereden.

Klinkerwerken uitvoeren

Dubbele oprit en tuinpad in klinkers aanleggen. Woning is een 40j oude open bebouwing. oppervlakte is ong. 50m².

Aanleggen van terras, gangpad en oprit

Aanleg oprit rond nieuwbouw op basis van klinkers, grasdallen. Het gaat om een terras van ongeveer 6 op 3 meter in Vietnamese blauwsteen. De oprit uit klinkers en grasdallen is ongeveer 65 m². Het pad van 80 cm moet rondom het huis van 10 op 17 meter komen.

Oprit aanleggen in siergrind

Siergrind oprit aanleggen in bosrijke omgeving. Graag afwerking met systeem dat de steentjes min of meer vast liggen. Stevige randen voorzien aan beide kanten van de oprit, ong. 20m lang. Oprit is ong. 50-100m². Klinkers worden reeds uitgebroken.

Aanleggen oprit

Aanleggen van oprit met een gepolierde betonvloer, maar dat eruit ziet alsof het tegels van 1 meter op 1 meter is in antraciet kleur. Het is verdeelt in een drietal stukken, maar vorm wel één geheel. Het ene deel is 11 meter op 7 meter, dan is er een smaller stuk van 3 meter op 8 meter. Als laatste hebben we ook nog een stuk van 2,5 meter en een diepte van 15,60 meter. Daarop staat een open bebouwing met overkapping. Alsook een aanpalende fietsstalling/bergruimte. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm. Momenteel liggen er klinkers die er dus uit moeten.

Gepolierde betonvloer leggen

Oprit aanleggen in gepolierde beton. Op dit moment ligt er gemalen steenpuin. Het gaat om een oppervlakte van 200 m² waar ook enkele putten moeten worden opgemetseld. Aan de zijkant staat er nu een afsluiting van een 16tal meter met daar klinkers naast. Ik denk dat daar een borduur moet komen.