Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Aanleggen oprit in siergrind" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen oprit in siergrind:

Aanleggen oprit en parking

Parking (+/- B 1.2m & L 12m), Oprit (+/- B 3.5m & L 18m). Oprit en parking kunnen in zowel betontegels als gegoten beton of beton grasdallen.

Oprit aanleggen met grasdallen

Aanleg van oprit in grasdallen of grote grasbetonplaten. Het gaat om een garage achteraan in de tuin. Daar ligt nu wat gras dat moet worden uitgegraven en daarna genivelleerd. Oppervlakte van rond de 125 m².

Oprit in beton leggen

Ik wil mijn oprit aanleggen in gepolierde beton om mijn auto te parkeren. Afmetingen: 3.66 op 12.75 meter. Daarnaast ook het terras in gepolierd beton: 4.30 meter op 12 meter.

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Willen graag een nieuwe oprit aanleggen in gepolierde betonvloer. Oppervlakte van 24 m² waar voorlopig klinkers liggen. We zullen die zelf uitbreken. Dikte van het beton schatten we op ongeveer 10 centimeter.

Siergrind en deels betegelde oprit leggen

Oprit aanleggen in dolomiet en uitwerken van de poort met tegels open bebouwing, ouderdom van het huis is 27 jaar. 120 m² in totaal.

Grote oprit in kasseien aanleggen

Aanleggen van een oprit in vlakke kasseien over een oppervlakte van minstens 90 m². Voor dit deel ligt nog een ander stuk van om en bij de 25 meter op 3 meter breedte. Dat mag eventueel ook worden heraangelegd in kasseien. Momenteel ondergrond is puinsteen of met oude kasseien. Afboording met verhoogde tuin nog nodig en er zal een helling van 10 cm hoogte moeten komen.

Oprit aanleggen met waterdoorlatende betonklinkers

Aanleg oprit van een nieuwbouw. Dit voor zo een 50 m² in waterdoorlatende betonklinkers.

Oprit aanleggen in siergrind

Oprit van ong. 42m² aanleggen in siergrind. Momenteel enkel gras.