Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Aanleggen oprit met klinkers of kiezelsteen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen oprit met klinkers of kiezelsteen:

Aanleggen oprit in klinkers

We willen een nieuwe oprit laten aanleggen. We hebben een oppervlakte van 120 m² . Oprit met klinkers. Nu ligt er gewoon zand.

Kasseien oprit en padje aanleggen

Aanleggen van een oprit in kasseien vooraan en aan beide zijkanten van het huis. Momenteel ligt er een dunne laag grind aan 1 zijkant van het huis en de rest ligt in de zand. De grond zou iets opgehoogd moeten worden en moeten afhellen naar de straatkant.

Parking in gepolierde beton aanleggen

Betonnen oprit aanleggen van ongeveer 50 m², 6m breed, vooraan gelegd op een terrein van 25m diep. Dient om 1 wagen en 1 caravan naast elkaar te plaatsen. Rond de oprit zouden beukenhagen en een kastanje hek/poort komen. Nu ligt er een grijze kiezel en plantenperk.

Oprit heraanleggen met nieuwe klinkers

Bestaande oprit terug aanleggen met klinkers. Oprit van 6 op 9 meter.

Oprit aanleggen met kasseien

Momenteel aarde met een folie erbovenop en keien. Oprit is 13 meter lang en de breedte is 4,30 meter. Deze moet men aanleggen met kasseien.

Nieuwe kasseien aanleggen voor een oprit

Oprit van 90 vierkante meter aanleggen in kasseien. Hiervan moet er 60 vierkante meter huidige kasseien worden uitgebroken wegens een verzakking.

Nieuwe oprit aanleggen

Graag zouden wij een nieuwe oprit willen aanleggen in kleine kasseien of blauwe steen. Ons aangekocht huis dateert van 1963. We zijn alles aan het renoveren in het industrieële. Het is een rijhuis gelegen aan een spoorweg. Oprit van 20 m².

Oprit aanleggen

Zoeken een vakman voor: - het plaatsen van +/- 25 Lm boordsteen in Portugees graniet - het plaatsen van +/- 40 m² kasseisteen in Portugese graniet - een pad van +/- 15 Lm in flagstones uit blauwe steen - het heraanleggen van +/- 20 m² kasseisteen in Portugese graniet - het voegen van +/- 100 m² kasseisteen