Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Aanleggen parking met klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen parking met klinkers:

Grasdallen aanleggen

Er ligt nu dolomiet maar wekt enorm stof op en hebben een terras naast onze parking wat voor problemen zorgt uiteraard momenteel. parking terug her aan te leggen in dallen. Oppervalkte 500 m².

Aanleggen parking met klinkers

Aanleg parking, waterdoorlatende klinkers, 2 fases. 1 fases zo'n 428m². Uit te voeren na bouwverlof, 2 fase 341m² volgend jaar. Plannen beschikbaar, voor de boordstenen en putdeksels

Terrassen en parking aanleggen

Aanleg een of meerdere buitenterrassen, paden en oprit voor 3 parkeerplaatsen. Buitenterrassen en parking : gepolierdbeton met grind erin : In totaal over de 100 m². Vormen : veelhoekig.

Oprit en parking aanleggen

De oprit in dolomiet, 136 m², berijdbaar voor een vrachtwagen en de aansluitende parking in grasdallen voor zo een 152 m². In In de oprit moeten 3 putdeksels komen van 60*60 cm en een van een diameter van 31.5 cm. Vooraan moet er 3.9 m² klinkers met boordstenen komen De toegang tot de zijgevel en het terras moet klaargelegd worden om te klinkers aan te leggen en de boordstenen geplaatst 8.75 lm en 14lm in ronde vorm

Parking aan te leggen

Momenteel is het een gazon met boordstenen aanwezig. Wil er een parking voor auto's aanleggen. De oppervlakte in ongeveer 60m² Parking met dolomiet.

Oprit en parking aanleggen

Oprit en parking aanleggen ; oppervalkte : 125 m². Nu ligt er zand met kiezels. Oprit en parking aan te leggen met klinkers/kasseien.

Aanleggen oprit met klinkers

Wij beschikken over een oprit, parking en middenplein die nu verhard is met gemalen asfalt. Hierin komen snel en veel putten alsook niet gemakkelijk proper te houden. Wij zoeken naar een betaalbare definitieve verharding waar geen putten in komen en makkelijk proper te houden is. Mag beton en of klinkers of ander materiaal zijn dit te bespreken met de vakman. oppervlakte : 2000 m²

Oprit aanleggen in kasseien

Een oprit in boerenkassein aanleggen . Achteraan parking en inrit garage : 500m² Voorschrift vergunning, moet waterdoorlatend zijn. Nu liggen er steentjes.