Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Aanleggen terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen terras:

Tuin volledig heraanleggen

Wij willen onze tuin volledig opnieuw aanleggen. Het gaat om een terras in natuursteen, beplanting rondom en grasmatten. We hebben een uitgetekend plan van tuinarchitect dat geraadpleegd kan worden. Daarin staan alle oppervlaktes genoteerd.

Terras in klinkers aanleggen

32m² klinkers leggen naast ons huis en daar moet ook 1 putdeksel in worden verwerkt. Er ligt momenteel niets, dus alles ik klaar om de klinkers te leggen. Eventueel nog een klein stuk afgraven.

Terras in betonsteen verder aanleggen

Bestaande buitenvloer met betonsteen moet verder aangelegd worden. Het gaat om verschillende stukken. Een stuk in het terras, een deel rondom het huis. In totaal maximum 50 m².

Aanleggen van terras, gangpad en oprit

Aanleg oprit rond nieuwbouw op basis van klinkers, grasdallen. Het gaat om een terras van ongeveer 6 op 3 meter in Vietnamese blauwsteen. De oprit uit klinkers en grasdallen is ongeveer 65 m². Het pad van 80 cm moet rondom het huis van 10 op 17 meter komen.

Terras in gepolierde beton aanleggen

In achtertuin zouden we graag een gepolierde betonvloer laten gieten voor ons terras 2 x 6m op 4m en 1x 6m op 6m

Klinkerwerken uitvoeren

het betreft het aanleggen van een klein terras in een tuin voor een tuinkast op te kunnen plaatsen. Momenteel ligt er gras en er zou dan een terras komen van ongeveer 4.5 op 1.2

Terras met betontegels aanleggen

We zouden graag een terras van 5 op 6 meter aanleggen bestaande uit grote beton tegels. Met 2 uitlopende terraspaadje langs tuinhuis. Terras ligt achteraan tuin dat is een 30 tal meter verwijderd van onze woning. We zouden graag stepping stones in het gras in zelfde materie terras er naar toe leggen. Als dit nog kan terwijl de tuin open ligt voor we bomen en hagen aanplanten zou dit super zijn.

Aanleggen terras en oprit

Het is een nieuwbouw en die is bijna klaar en terras en oprit zou zo snel moeten gelegd worden. Stabilisé moet nog gelegd worden en het is een oppervlakte van 120m². Materiaal weten we nog niet maar we staan open voor verschillende opties.