Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Aanleggen van tuinpad" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Aanleggen van tuinpad:

Oprit en tuinpad aanleggen met siergrind

Naast ons huis moet nog een oprit gelegd worden. Rond ons huis moet ook nog een wandelpad aangelegd worden. De totale oppervlakte is rond de 200 m².

Aanleggen van tuinpad

Tuinpad aanleggen met donkere vierkante klinkers. Het tuinpad is reeds uitgegraven en is ongeveer 21m op 60 cm. De regels kunnen we zelf aankopen of kan door de vakman geleverd worden.

Tuinpad in getrommelde klinkers aanleggen

Vakman voor het aanleggen van een tuinpad in getrommelde klinkers van 15x15 cm in een grijze kleur. Het tuinpad is 1,50 m breed op 66 meter lang met langs beide zijden een boordsteen.

Heraanleggen oprit met bestaande klinkers

Wij zitten met verzakkingen in de klinkers van onze oprit en tuinpad. Deze zouden wij graag terug aanleggen met dezelfde klinkers.

Heraanleggen terras en aanleggen tuinpad

Aanleg tuinpad langsheen het huis (nieuw) . Nu ligt er verharde aarde. tuinpad van 12m40 en moet verbreed worden met 1 m. Pad sluit aan het terras die achteraan de woning ligt. Heraanleg terras (bestaand, huidige bestrating: betonklinkers). terras in kleikinkers: 4 m op 3m.

Tuinpad en terras aanleggen

Graag hadden we ons terras en tuinpad aangelegd met granietsteen (60x60), het terras zelf komt in de bestaande tuin (nog geen onderlaag - wel bereikbaar met groot materiaal), het tuinpad heeft al een ondergrond. pad en terras in granietsteen : 90 m².

Aanleggen oprit en tuinpad

Oprit (ongeveer L23m x B1,5/2m) laten aanleggen in kiezelsteentjes/dolomiet en een tuinpad in de voortuin (7mx1m + 5mx1m) in klinkers. Voor de oprit moeten bestaande klinkers worden afgegraven.

Tuinpad, oprit en terras aanleggen in siergrind

Oprit en aansluitend terras aanleggen. ook tuinpad aansluitend aan te leggen. Wij willen dit in grind met voldoende onderlaag en boord.