Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Beton storten voor fundering tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Beton storten voor fundering tuinhuis:

Tegels op terras uitbreken en beton storten

Terras in tegels van ong. 50m² uitbreken. Gepolierde beton storten op het terras. Kasseien oprit van 80m² heraanleggen.

Beton storten voor fundering tuinhuis

Betonnen vloer van 5.6m x 9.5m x 20cm gieten voor tuinhuis.

Heraanleggen terras in betonlook

Graag willen we ons terras, waar nu keramische tegels liggen, veranderen met een soort beton look-achtige tegel (of beton storten en laten uitslijpen als tegels). Dit terras is overdekt en ongeveer 17m². We willen ook een stuk laten aanleggen in de tuin waarop we een zwembad(je) en een loungesetje kunnen plaatsen. Dit deel is niet overdekt en is ongeveer 24 - 30m². Er zou ook een deel afgegraven moeten worden.

Gepolierde betonvloer storten en vlinderen

Beton storten en vlinderen. Voor oprit / parking. Ongeveer 123 m².

Beton storten voor fundering tuinhuis

Een betonnen fundering willen (inclusief uitgraven) van ca 5m op 4m 15cm diep om een tuinhuis op te plaatsen, tuin is 40m diep en is langs de zijkant van de woning toegankelijk (halfopenbebouwing)

Beton storten voor fundering tuinhuis

Ik zou een betonnen fundering moeten hebben om blokhut met overkapping op te plaatsen. Afmetingen fundering zijn 6084x3070mm, 15 cm dik, gewapend en waterpas. Inclusief uitgraven (en verwijderen twee kleine bomen en struik) en afvoeren zand.

Beton storten voor fundering bijgebouw

Het gaat om betonnen funderingen van een te bouwen werkruimte in de tuin. Deze ligt achteraan ons perceel maar is bereikbaar via naastliggende leegstaande grond (vergunning eigenaar OK). Het gebouw heeft een L-vorm met als oppervlakte de som van (6,70 m x 8,10 m) + (8,70 m x 7,50 m) = 119,52 m². De vloerplaat dient aan elke zijde groter te zijn om de muren te kunnen dragen, met een dikte van 30 cm en dubbele bewapening. Vervolgens, dienen ook muren tot aan het maaiveld (90 cm hoog) gestort te worden welke waterdicht aansluiten op de vloerplaat dmv een dichtingsslag en ook 30 cm dik zijn. Een betonnen trapje zal de toegang verschaffen.

Beton uitbreken en nieuwe storten

Beton op werkplaats uitbreken, dit is ongeveer 80 m² en 10 cm dik. Kapotte beton uitbreken en ook meteen nieuwe storten.