Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Betonnen vloer uitbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonnen vloer uitbreken:

Gepolierde betonvloer leggen

Het gaat om een gepolierde betonnen vloer onder de carport. Kleur: antraciet. Afmetingen 7.5m x x6m. Dikte 15cm. Oprit / parking 45m²

Betonnen vloer uitbreken

Uitbreken van terras in polybeton. Ongeveer 30m². Enkel uitbreken.

Terras in gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonnen vloer in de kleur antraciet of zwart in een open poolhouse gieten. Oppervlakte ca. 30 m².

Renovatie stenen buitentrap

Het gaat om een stenen trap van de achterdeur naar de tuin. Er is ook nog een vierkante meter vloer eerst aan de deur. Er zijn stukken tegel uit. En de betonnen trap is volledig kapot. Graag deze vervangen of herstellen.

Klinkers aanleggen

Terras achteraan tuin op bestaande betonnen vloer. Wij hebben nog een groot gedeelte klinkers over van ons bestaand terras die kunnen eventueel opgebruikt worden . Klinkers leggen ongeveer 20 m².

Terras aanleggen in beton

Wij zouden graag de optie bekijken om ons terras in beton te laten gieten. Wat is de prijs voor 28, 100 of 150 vierkante meter? We hebben op moment een oude betonnen 'vloer' liggen. Graag een prijsofferte voor de volledige werken: : indien nodig afbraak/uitgraven oude beton, wapennetten, nieuwe beton + afwerking boorden en afwerking eventueel polieren.

Aanleg van betonnen vloer voor ...

Aanleg van betonnen vloer voor tuinhuisje en vervangen enkele tegels in badkamer.