Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Betontegels plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betontegels plaatsen:

Betontegels plaatsen

Betontegels voor een tuinhuis plaatsen. Dit voor 3 m op 2,70 m.

2 terassen in gepolierde beton leggen

Plaatsen van 2 terrassen in gepolierde beton en een tuinpad met betontegels Groot terras achter huis van in totaal 54 vierkante meter. Hier ligt momenteel gras waar we dus terras van willen maken Tuinpad van 6 meter lang en 1,5 meter breed. Dit is momenteel ook gras en zou dus een tuinpad moeten worden. Vermits we met betonplaten en steentjes willen werken zouden we hier ook graag een boordsteen hebben naast het pad Tweede terras van in totaal 65 vierkant meter. Belangrijk om vermelden is dat dit momenteel een tuinhuis bevat. met daarrond een stukje betegeld en een groot stuk aarde en nog 2 vierkante meter klinkers.

Plaatsen stabilisé voor terras

Leveren en plaatsen van stabilisé voor een oppervlakte van +/- 63m² (rechthoekig). De dikte zou +/-15cm bedragen, dus zo'n 10m³ stabilisé. Boordstenen zullen geplaatst zijn. De plaats van het terras bevindt zich op +/-20m van de straat en is via de garage en deur van +/-80cm bereikbaar. Op deze stabilisé kommen later betontegels, dus max 150kg cement per m³.

Betontegels leggen voor oprit

Betontegels plaatsen voor een oprit. De oppervlakte is ongeveer 36 m². De voorbereidingen worden zelf gedaan.

Aanleg oprit en terras

Aanleg oprit (4x30m+5x4m,4 parkeerplaatsen + pad naar voordeur en pad naast de woning), terras (9x12m), afbraak bestaand bijgebouw en terras, Natuur- of betontegels. Plaatsen van tuinhuis (betonplaat gieten en tuinhuis plaatsen) (3x6m)

Terras in betontegels en oprit klinkers leggen met stabilisé

Ik wil graag in contact komen met een vakman om een terras met beton tegels aan te leggen 42 vierkante meter. Ook een oprit van klinkers 157 vierkante meter. Graag zo snel mogelijk plaatsen.

Terras

Graag een offerte voor het plaatsen van een terras van 25 m² op bestaande stabilisé (behalve voor 2-3 m² waar stabilsé moet worden geplaatst). Ik zou graag betontegels van het merk Rodal willen gebruiken. De locatie is Schoten 2900.