Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Betonvloer leggen voor tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betonvloer leggen voor tuinhuis:

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer van 14m x 4m voor tuinhuis gieten.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonplaat van ong. 15cm dik gieten voor tuinhuis of terras. Het betreft afmetingen van 8.5m x 5.5m

Gepolierde betonvloer als oprit en terras leggen

Oprit en terras + tuinpaden in gepolierde beton. 80 m² in totaal. Is voor nieuwbouw.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierd beton aanleggen voor inrit en garage aan bestaande woning van 10j oud. Momenteel kiezeltjes op inrit en ingewassen welfsels in garage. Het betreft een opp. 102m². Kiezelsteentjes moeten ook weggehaald worden.

Gepolierde betonvloer als terras leggen

we hebben een terras van om en bij de 75m². we zouden graag een betonnen terras leggen . graag de opties ? en de prijzen ? momenteel zijn de tegels uitgebroken en ligt het terras braak mogelijk moet er ook nog 10 cm die uitgebroken worden naar gelang jullie beslissen dank u

Gepolierde betonvloer leggen

Nu ligt er stabilisé, maar deze is niet egaal en afhellend. Hier zal misschien nog een beetje werk zijn. Ook moeten er 2 putdeksels worden voorzien. Het terras zou 20m x 5m moeten zijn, kan nog uitgebreid worden naar 25m. Ook een afwateringsgoot moet worden voorzien.

Gepolierde betonvloer leggen

Vakman voor het plaatsen en polieren van 82M² beton voor een terras en oprit. De dikte zou gemiddeld een 17cm zijn. De nivellerings- en bekistingswerken zouden we zelf uitvoeren. Het verste punt van de uit te voeren plaat ligt op 10m van de openbare weg, dus we denken dat een betonpomp niet noodzakelijk is. We kunnen eventueel ook een handje helpen om de beton uit te spreiden bij de levering van het beton. Er zouden ook achteraf tegels van 90x90 cm uitgezaagd moeten worden. Qua kleur en afwerking is het de bedoeling een blauwe steen-look te imiteren.

Gepolierde betonvloer leggen

Vakman voor gepolierde beton op ons terras (36m2). Welke ondergrond is nodig? Dikte weten we niet.